Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jedz kochana
co bedziesz sobie zalowala
Ja nawet do lodowki nie zagladam w poniedzialek moze sernik zrobie
u mnie pustka dzis w lodowce, wiec nic szczegolnego nie robilam. Saltke sobie zrobilam ala grecka, w połowie:) jutro wstaję i idę na zakupy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:To ja juz nic nie rozumiem co sie z Nusia dzieje
Miska pomysl ze w tej szafce z biszkoptami siedzi taki potwor ktory odgryza paluszki jak sie ja otwiera
Pisalam z Nusia na priv i powiem wam ze ktos ja bardzo skrzywdzil i to nie na forum a podobno wyslal jej prywatna wiadomosc na temat zdj ktorymi nam sie pochwalila i jej ciazy. Nie chcialabym o tym szerzej pisac bo gdyby chciala to opowiedzialaby o tym tu na forum. Obiecala mi ze bedzie zagladac wiec przykro mi ze znow usunela konto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Pisalam z Nusia na priv i powiem wam ze ktos ja bardzo skrzywdzil i to nie na forum a podobno wyslal jej prywatna wiadomosc na temat zdj ktorymi nam sie pochwalila i jej ciazy. Nie chcialabym o tym szerzej pisac bo gdyby chciala to opowiedzialaby o tym tu na forum. Obiecala mi ze bedzie zagladac wiec przykro mi ze znow usunela konto
dziwna sytuacja... -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:jestem na chwile Ewelinka a skad wiesz ze usuneła?
-
AniaR88 wrote:Pisalam z Nusia na priv i powiem wam ze ktos ja bardzo skrzywdzil i to nie na forum a podobno wyslal jej prywatna wiadomosc na temat zdj ktorymi nam sie pochwalila i jej ciazy. Nie chcialabym o tym szerzej pisac bo gdyby chciala to opowiedzialaby o tym tu na forum. Obiecala mi ze bedzie zagladac wiec przykro mi ze znow usunela konto
Pewnie jak by chciała to by nam powiedziała. Niestety ludzie czasem tacy są wredni że aby dopiec może po prostu ktoś jej zazdroscił że udało jej się a temu komus nieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe trufelki zjadlam zeby sie nie zepsuly nikt poza mna ich nie lubi
Ale wiecej juz nie tkne slodkiego!
Aniu na to wychodzi ze strach cokolwiek na forum pisac a co dopiero zdjecia udostepniac...
Ja od tej pory bede tylko na facebooku zdjecia udostepniala, mam Was w wiekszosci w kontaktach wiec bedziecie na bierzaco.
AniaR88, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Te trufelki zjadlam zeby sie nie zepsuly nikt poza mna ich nie lubi
Ale wiecej juz nie tkne slodkiego!
Aniu na to wychodzi ze strach cokolwiek na forum pisac a co dopiero zdjecia udostepniac...
Ja od tej pory bede tylko na facebooku zdjecia udostepniala, mam Was w wiekszosci w kontaktach wiec bedziecie na bierzaco.
ja biszkopty tez zjem zeby sie nie zepsuly:) i zeby nic mnie juz w szafce nie orcilo:) hehehe:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Pewnie jak by chciała to by nam powiedziała. Niestety ludzie czasem tacy są wredni że aby dopiec może po prostu ktoś jej zazdroscił że udało jej się a temu komus nie
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Pisalam z Nusia na priv i powiem wam ze ktos ja bardzo skrzywdzil i to nie na forum a podobno wyslal jej prywatna wiadomosc na temat zdj ktorymi nam sie pochwalila i jej ciazy. Nie chcialabym o tym szerzej pisac bo gdyby chciala to opowiedzialaby o tym tu na forum. Obiecala mi ze bedzie zagladac wiec przykro mi ze znow usunela konto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 17:01