X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    To ja juz nic nie rozumiem co sie z Nusia dzieje :(

Miska pomysl ze w tej szafce z biszkoptami siedzi taki potwor ktory odgryza paluszki jak sie ja otwiera ;)

za późno:( potwór spał:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ok dziewczyny - zlejcie mnie w dupsko. Mam biszkopty ze soba:P:P!!!!
    Smacznego <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jedz kochana :)
    co bedziesz sobie zalowala :D
    Ja nawet do lodowki nie zagladam w poniedzialek moze sernik zrobie

u mnie pustka dzis w lodowce, wiec nic szczegolnego nie robilam. Saltke sobie zrobilam ala grecka, w połowie:) jutro wstaję i idę na zakupy

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Smacznego <3

dziękuję:P może poczęstjecie?:) Biszkoptami-Petitki:P

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem na chwile :) Ewelinka a skad wiesz ze usuneła?

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    u mnie pustka dzis w lodowce, wiec nic szczegolnego nie robilam. Saltke sobie zrobilam ala grecka, w połowie:) jutro wstaję i idę na zakupy
    my zrobilismy zakupy zanim sie piotrek rozlozyl .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ojjjj dostaniesz bata ;)

Wiecie co jakbym ksiazki czytala w takim zempiei z taka ochota jak forum to bym w ciagu dnia trylogie przeczytala ;)

Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    To ja juz nic nie rozumiem co sie z Nusia dzieje :(

Miska pomysl ze w tej szafce z biszkoptami siedzi taki potwor ktory odgryza paluszki jak sie ja otwiera ;)

Pisalam z Nusia na priv i powiem wam ze ktos ja bardzo skrzywdzil i to nie na forum a podobno wyslal jej prywatna wiadomosc na temat zdj ktorymi nam sie pochwalila i jej ciazy. Nie chcialabym o tym szerzej pisac bo gdyby chciala to opowiedzialaby o tym tu na forum. Obiecala mi ze bedzie zagladac wiec przykro mi ze znow usunela konto :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska ojjjj dostaniesz bata ;)

Wiecie co jakbym ksiazki czytala w takim zempiei z taka ochota jak forum to bym w ciagu dnia trylogie przeczytala ;)

Kochanie a jak trufelki???:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula co tak cicho jestes ?

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dopiero weszłam musiałam was troche podczytac :) ale juz Mąż chce na kompa i bede musiała zejsc niestety :(

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Pisalam z Nusia na priv i powiem wam ze ktos ja bardzo skrzywdzil i to nie na forum a podobno wyslal jej prywatna wiadomosc na temat zdj ktorymi nam sie pochwalila i jej ciazy. Nie chcialabym o tym szerzej pisac bo gdyby chciala to opowiedzialaby o tym tu na forum. Obiecala mi ze bedzie zagladac wiec przykro mi ze znow usunela konto :(

dziwna sytuacja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    jestem na chwile :) Ewelinka a skad wiesz ze usuneła?
    zobacz na strone 451 :) nie wiem po co usowac konto i zakladac na nowo lubi byc zauwazalna zyby wszyscy ja widzieli . Po co usowac . Skoro ktos jej napisal to po co sie przejmuje ?

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

Pewnie jak by chciała to by nam powiedziała. Niestety ludzie czasem tacy są wredni że aby dopiec może po prostu ktoś jej zazdroscił że udało jej się a temu komus nie

Cassie lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te trufelki zjadlam zeby sie nie zepsuly ;) nikt poza mna ich nie lubi ;)
    Ale wiecej juz nie tkne slodkiego!

Aniu na to wychodzi ze strach cokolwiek na forum pisac a co dopiero zdjecia udostepniac...
    Ja od tej pory bede tylko na facebooku zdjecia udostepniala, mam Was w wiekszosci w kontaktach wiec bedziecie na bierzaco.

AniaR88, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Te trufelki zjadlam zeby sie nie zepsuly ;) nikt poza mna ich nie lubi ;)
    Ale wiecej juz nie tkne slodkiego!

Aniu na to wychodzi ze strach cokolwiek na forum pisac a co dopiero zdjecia udostepniac...
    Ja od tej pory bede tylko na facebooku zdjecia udostepniala, mam Was w wiekszosci w kontaktach wiec bedziecie na bierzaco.

ja biszkopty tez zjem zeby sie nie zepsuly:) i zeby nic mnie juz w szafce nie orcilo:) hehehe:)

Cassie lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zobacz na strone 451 :) nie wiem po co usowac konto i zakladac na nowo lubi byc zauwazalna zyby wszyscy ja widzieli . Po co usowac . Skoro ktos jej napisal to po co sie przejmuje ?

no faktycznie usuneła :(

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem jak mozna byc tak wredny dla kobiety ktora boi sie ze nosi martwa ciaze... to jest niedo pomyslenia jak ludzie potrafia byc podli.

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Pewnie jak by chciała to by nam powiedziała. Niestety ludzie czasem tacy są wredni że aby dopiec może po prostu ktoś jej zazdroscił że udało jej się a temu komus nie
    dokladnie tak zwlaszcza ze ona nie byla pierwsza osoba na tym forum ktorej ta "staraczka" dopiekła

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochana dziewczyny nas podczytuja i widza co kto pisze moze gdzies na ciezarnych pisala cos innego . i tu co innego co do zdjec to inne nam zdjecia wyslala niz ustawiala swoje zdjecia w awatarze miala inna buzie . :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 17:01

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ