Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelinko wiekszosc z Was stwierdzila ze np. moje profilowe jest inne w porownaniu do zdjec ktore Wam pokazywalam (na slubnym zadna mnie nie rozpoznala) wiec moglabym byc np. trollem ktorey pokazuje czyjes zdjecia...
Nie pamietam zdjec ktore byly pokazywane... mam skleroze, niestety
Szkoda mi Nusi serio bo wydaje mi sie ze u Niej za dobrze sie nie dzieje...
AniaR88, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Kochana dziewczyny nas podczytuja i widza co kto pisze moze gdzies na ciezarnych pisala cos innego . i tu co innego co do zdjec to inne nam zdjecia wyslala niz ustawiala swoje zdjecia w awatarze miala inna buzie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinko wiekszosc z Was stwierdzila ze np. moje profilowe jest inne w porownaniu do zdjec ktore Wam pokazywalam (na slubnym zadna mnie nie rozpoznala) wiec moglabym byc np. trollem ktorey pokazuje czyjes zdjecia...
Nie pamietam zdjec ktore byly pokazywane... mam skleroze, niestety
Szkoda mi Nusi serio bo wydaje mi sie ze u Niej za dobrze sie nie dzieje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:to samo jej zarzucila ta druga ze klamie z tymi zdj. ja nie wiem nie przygladalam sie. tak czy inaczej ja sie nie wtracam w to jej wolna wola moze zrobic co chce. moze jeszcze wroci
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam inny pomysl, jak juz sie wszystkie zaciazymy to zalozmy sobie prywanta grupe na facebooku do ktorej nikt oprocz Nam nie bedzie mial dostepu. Tam Nas trolle albo zlosliwe pindy nie dopadna.
Kaśka, Ewelina23, Katha81, Miska0811, AniaR88, Kasiula09, natasza82, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny