Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja mam inny pomysl, jak juz sie wszystkie zaciazymy to zalozmy sobie prywanta grupe na facebooku do ktorej nikt oprocz Nam nie bedzie mial dostepu. Tam Nas trolle albo zlosliwe pindy nie dopadna.
jestem za..Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycekinka23 wrote:Kochane, żadnego konta nie usunęłam
Dlaczego znowu masz inny nick?
Skad mamy wiedziec czy to na pewno Ty a nie jakas pinda z innego watku ktora chce podkradac informacje?
A nicku bez zalozenia nowego konta zmienic nie mozna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Sadzisz ze zazdroszcze ???
Ewelina nie mialam zamiaru Cie obrazic. Wiem ze Ty nie jestes taka. Jakbym uwazala ze zazdrościsz to bym ci to wprost napisala uwierz mi bezposrednia jestem jak mi cos nie pasuje tak wiec nie gniewaj sieCassie, Ewelina23, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:nie o ciebie mi chodziło. jak moglas tak pomyslec? chodzi mi o to co obserwuja nas nic nie pisza a jak juz pojada to potrafia zrównac z ziemia. Nas watek i tak jest w miare ok ale jak czytalam niektore inna to szczeka opada ile nienawisci.
Ewelina nie mialam zamiaru Cie obrazic. Wiem ze Ty nie jestes taka. Jakbym uwazala ze zazdrościsz to bym ci to wprost napisala uwierz mi bezposrednia jestem jak mi cos nie pasuje tak wiec nie gniewaj sie
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny