Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ale dziewczyny jak dostane skierowanie na badania od gina prywatni chodze to bede musiała zapłacic za ich zrobienie nieee ?
-
no chyba ze te od prywatnego gina potem pojde normalnie do lekarza z nfz rodzinnego zeby mi to przepisal na normalna recepte zebym placic nie musiała.. chociaz nie wiem czy tak idzie.. a ile tak orientacyjnie te badania z prywatnego gabinetu kosztuja ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 18:48
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ale we wt ide do dermatologa.. problemy z powróconym trądzikiem odkad skonczyłam anty brac. to moze da mi skierowanie na tarczyce chociaz
-
Cassie wrote:Monia w chwili obecej mam buzie jak 15latka... tabletek nie biore od konca sierpnia
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:no chyba ze te od prywatnego gina potem pojde normalnie do lekarza z nfz rodzinnego zeby mi to przepisal na normalna recepte zebym placic nie musiała.. chociaz nie wiem czy tak idzie.. a ile tak orientacyjnie te badania z prywatnego gabinetu kosztuja ?
-
natasza82 wrote:to ja chyba Ciebie nie mam?czy mam?
chyba jeszcze nie, a przyjelas mnie do przyjaciolek?juz patrze.
ja poprostu nienadazam czytac, zapraszac, potwierdzac i patrzec kto lubi moje postyw pracy to przyjanmniej mam 2 monitory
Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość