Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:mi sie wydaje ze jak pojdziesz na staz i zajdziesz w ciaze to ci go nieprzedluza. Poprostu rozwiaze sie z data wygasniecia umowy. Ale niewiem czy jakies swiadczenia ci sie potem naleza..
To na pewno, nawet się nie łudzę że mnie potem zatrudnią czy coś -
nick nieaktualnyPapi wrote:CZEŚĆ DZIEWCZYNY .
Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .
Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajścia w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
Z góry dziękuję za odpowiedz .)
Czesc Papi
Wg mnie od razu po @ mozesz miec dni plodne. Jesli cykle 28dniowe maja owulacje ok 14 to u Ciebie 10-12dc.natasza82, Papi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natasza82 wrote:Monia a ile mc nie bierzesz ? bo ja 8, a tak w 4 po odstawiwniu mnie wysypało tragicznie byłam pewna,że mój horror powraca, a w nastepnym cyklu już nic (odpukać)
-
Czarna94 wrote:Bardzo mi przykro dziewczyny, ale ja z Wami dzisiaj nie posiedzę bo mam mega doła
Odezwę się może jutro, a Wam życzę miłego wieczoru i dużo serduszkowania.
trzymaj sie czarna, odpocznij sobie a jutro bedzie lepiejzobaczysz
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:nie... powiedz cos wiecej o nim
wiecie co, ja biore wiesiolek i sama niewiem powinnam poniewaz uwazam ze on zakloca mi naturalna obserwacje sluzu plodnego. Ja w tym miesiacu prawie caly czas mam sluz plodny. Juz niewiem co mam myslec..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 19:38
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:wiecie co, ja biore wiesiolek i sama niewiem powinnam poniewaz uwazam ze on zakloca mi naturalna obserwacje sluzu plodnego. Ja w tym miesiacu prawie caly czas mam sluz plodny. Juz niewiem co mam myslec..
Katha81 lubi tę wiadomość