Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:no wiesz każda jest inna.. ja kiedyś miałam takie problemy.. chodziłam do dermatologa , brałam antybiotyki , pomogło.. potem były tabsy.. buzia jak niemowlak.. skonczyłam brac i napadło mnie chyba za wszystkie czasy i juz nie umiem sobie sama z tym poradzic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CZEŚĆ DZIEWCZYNY . Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy . Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajścia w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
Z góry dziękuję za odpowiedz .)Cassie, Katha81 lubią tę wiadomość
♥ ♥ ♥ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:czarna mysle ze bez problemu.
Mnie UP chcial wyslac do pracy 'bo Pani musi' dwa tygodnie przed porodem... dla nich ciaza to nie jest problem.
No to nieźle Cassie... No a jak mnie wyślą do jakiegoś spożywczaka będę musiała towar targać to co? Będę mogła iść na jakieś L4 czy coś? ja w ogóle nie wiem jak to wszystko działa...