Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaR88 wrote:Nie chce Cie martwic ale podobno od 8 tygodnia zaczynaja sie dopiero powazne mdlości. Ale kazdy organizm jest inny i moze akurat Cie to minie. Dziewczyna kolegi meza do 17 tygodnia w ogole nie wiedziala ze w ciazy rodzi na poczatku lutego i zadnych objawow nie miala.
OOOOO... jej a Ty na nastepnej wizycie juz zobaczysz juz wyodrębnioną malenka glowke :D:D
A na główkę się nie nakręcam. Chcę tylko bijące serduszko zobaczyć, żeby się uspokoić trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 08:43
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A tu pod suwaczkami w ogóle są jakieś inne info niż na forum ciążowym. Bo wg suwaczka dzidzia ma 4mm a wg forum 8mm.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Czesc sloneczka ja jeszcze w lozku i sie z niego wygramolic nir moge Pisze z telefonu Po sniadaniu posiedze troszke z wami buziaki i milego dnia
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:wlasnie troche mnie to zdziwilo ze tylko 6 ale ja sie nie znam tak bardzo, nie czytam jeszcze forów, narazie tylko marze o tym zeby miec potrzebe czytac
co do fejsa to mogę Wam wysłać linka, ale ja rzadko tam jestem. -
kurde ale się zjadowiłam wczoraj przed snem masakra. Byłam z pieskiem na spacerze i wyszedł taki koleś z trzema psami dwa yorki i gold chyba patrze a one ledwo wylazły i srają za przeproszeniem a on nic normalka. u nas są na osiedlu wszędzie specjalne woreczki i kosze na odchody więc mu grzecznie mąż zwraca uwagę a on że inni też nie sprzątają i on też nie będzie dacie wiarę?? kurde trzy psy razy dwa razy dziennie daje 6 kup masakra a ja potem chodzę jak na polu minowym. Głupi dziad muszę coś wymyślić żeby dać mu nauczkę haha
Cassie lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:kurde ale się zjadowiłam wczoraj przed snem masakra. Byłam z pieskiem na spacerze i wyszedł taki koleś z trzema psami dwa yorki i gold chyba patrze a one ledwo wylazły i srają za przeproszeniem a on nic normalka. u nas są na osiedlu wszędzie specjalne woreczki i kosze na odchody więc mu grzecznie mąż zwraca uwagę a on że inni też nie sprzątają i on też nie będzie dacie wiarę?? kurde trzy psy razy dwa razy dziennie daje 6 kup masakra a ja potem chodzę jak na polu minowym. Głupi dziad muszę coś wymyślić żeby dać mu nauczkę haha
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:tzn dziś zaczynam 7 tydzień. Ale suwaczek liczy inaczej. jutro wg suwaczka będę w 6tyg+1dzień No ale nadal jest to 7 tydzień
co do fejsa to mogę Wam wysłać linka, ale ja rzadko tam jestem. -
nick nieaktualnyKaśka wrote:kurde ale się zjadowiłam wczoraj przed snem masakra. Byłam z pieskiem na spacerze i wyszedł taki koleś z trzema psami dwa yorki i gold chyba patrze a one ledwo wylazły i srają za przeproszeniem a on nic normalka. u nas są na osiedlu wszędzie specjalne woreczki i kosze na odchody więc mu grzecznie mąż zwraca uwagę a on że inni też nie sprzątają i on też nie będzie dacie wiarę?? kurde trzy psy razy dwa razy dziennie daje 6 kup masakra a ja potem chodzę jak na polu minowym. Głupi dziad muszę coś wymyślić żeby dać mu nauczkę haha
Cassie lubi tę wiadomość
-
no kurde maskara właśnie patrzę przez okno znowu jest i nic muszę się dowiedzieć gdzie dokładnie mieszka a wtedy mnie popamięta. już nie chodzi tylko o mnie ale na trawniku bawią się też dzieci nie chciałabym żeby moje w przyszłośi przychodziły brudne od wiadomo czego wrrrrrr
AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość