Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaR88 wrote:hej
Tez sie nim zachwycam tylko codziennie jak mam popatrzec na termometr rano to sie boje ze zobacze 35,9
Sliczna ta Twoja siostrzenica wrecz przepiekna! Zakochalam sie [/QUOT
Świetna nie?już kombinuje jak uciec z pracy na tydzień i znaleźć się w Belgii chociaż na kilka dni:)
Kurcze mam dobre przeczucia co do waszych wykresówAniaR88, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:AniaR88 wrote:hej
Tez sie nim zachwycam tylko codziennie jak mam popatrzec na termometr rano to sie boje ze zobacze 35,9
Sliczna ta Twoja siostrzenica wrecz przepiekna! Zakochalam sie [/QUOT
Świetna nie?już kombinuje jak uciec z pracy na tydzień i znaleźć się w Belgii chociaż na kilka dni:)
Kurcze mam dobre przeczucia co do waszych wykresównatasza82, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:chyba tak zawsze była nadzieja, a nóż będzie wysoka i będę miała świetny początek dnia
no właśnie:) gorzej jak spadnie , nawet o troszke- idzie się juz u mnie załamać hehe, smieje sie..co bedzie to bedzie:)Cassie lubi tę wiadomość
-
natasza82 wrote:a ja sie zdziwiłam jak zobaczyłam swoją, dalej niska ...
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatrząc na niektóre wykresy już zaciążonych dziewczyn to wcale nie zawsze było pięknie. Temperaturka spadała, a nagle później strzał w górę.
Boje się, że u mnie dziś ostry strzał w górę, a na dniach będzie dóóóóóóóół....Cassie lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:intuicja mówisz? staram nie robić nadziei, może lepiej nastawić że nic z tego..będzie kolejny miesiąc...
AniaR88, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny