Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki , a mnie znów boli brzuch .

Nie dam rady was nadrobić , próbowałam przeczytać strony ale nie daje rady . Badałam sb szyjkę przed chwilą i mam bardzo nisko i otwartą ale nie jest bardzo miekka .
Widzę ze lista staraczek rośnie
I super:)
Na fb widziałam że znajomości się rozwijają a mi nikt nie wyślę zapr
-
o widze,ze nie tylko ja jeszcze nie spie:-)kurcze ja nic nie czuje nigdy wieczorem...hm kochana jutro się znajdziemy na fbLandrynka wrote:Hej dziewczynki , a mnie znów boli brzuch .

Nie dam rady was nadrobić , próbowałam przeczytać strony ale nie daje rady . Badałam sb szyjkę przed chwilą i mam bardzo nisko i otwartą ale nie jest bardzo miekka .
Widzę ze lista staraczek rośnie
I super:)
Na fb widziałam że znajomości się rozwijają a mi nikt nie wyślę zapr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochana, ja w poprzednim cyklu miałam 80 kilka punktów i dupa. A w tym chyba nawet 20 nie miałam00monika00 wrote:to dobrze..
własnie zdałam sobie sprawe ze ja zawsze mam 0 pkt.. dołujace:/
Nie ma zasady jak widać.
-
wiesz, tu chodzi o to, żeby po ewentualnej implantacji nie brać, bo powoduje skurcze. Także jak prowadzisz wykres, albo chociaż obserwujesz swoje ciało to możesz mniej więcej stwierdzić kiedy była owulacja. Nie trzeba jakoś dokładnie, bo do implantacji dochodzi najwcześniej 4 dni po owulacji. A jak przestaniesz brać trochę wcześniej niż przed owulacją to też nic się nie stanie. Ja tak przestałam brać, chociaż w moim przypadku i tak wiesiołek w ogóle nie działał więc mogłam go w ogóle nie braćEzia90 wrote:Moje drogie, zażywanie wiesiołka powinno sie zakończyć przed/do owulacji z tego co słyszałam. Ale skąd ja mam wiedzieć kiedy owulacja nastąpi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie nie.. tak źle nie jest jeszcze. No i mam nadzieję, że nie będzie. Ale zaczynam dzień jak na kacuAniaR88 wrote:czyli co zaczynasz dzien od glowy w muszli wc? czy jeszcze nie jest tak zle?
nic przyjemnego
-
nick nieaktualnyNie chce Cie martwic ale podobno od 8 tygodnia zaczynaja sie dopiero powazne mdlości. Ale kazdy organizm jest inny i moze akurat Cie to minie. Dziewczyna kolegi meza do 17 tygodnia w ogole nie wiedziala ze w ciazy rodzi na poczatku lutego i zadnych objawow nie miala.stardust87 wrote:nie nie.. tak źle nie jest jeszcze. No i mam nadzieję, że nie będzie. Ale zaczynam dzień jak na kacu
nic przyjemnego
OOOOO... jej a Ty na nastepnej wizycie juz zobaczysz juz wyodrębnioną malenka glowke
:D:D
-
nick nieaktualny