Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy macie takie piękne temp . ja ciągle niskie Już 13dc a ja nadal owulki nie mam ani nawet dni płodnych . Żadnego śluzu nic Cieszę się że chociaż wam się udaje i trzymam kciuki za was kochane , ale wiem ze nam się nie uda Mój nie chce się kochać , ostatnio powiedział że nie chce mieć teraz dziecka I wgl wszystko do dupy jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Wy macie takie piękne temp . ja ciągle niskie Już 13dc a ja nadal owulki nie mam ani nawet dni płodnych . Żadnego śluzu nic Cieszę się że chociaż wam się udaje i trzymam kciuki za was kochane , ale wiem ze nam się nie uda Mój nie chce się kochać , ostatnio powiedział że nie chce mieć teraz dziecka I wgl wszystko do dupy jest
Kochana, to ze teraz nie masz owulki to nie znaczy ze jeszcze jej nie bedziesz miec? Moze Ci się przesunela?
A jesli chodzi o Twojego partnera-to musisz sama z nim powaznie porozmawiac, my wtej kwestii nie pomozemy
nie smuć:* -
Landrynka wrote:Wy macie takie piękne temp . ja ciągle niskie Już 13dc a ja nadal owulki nie mam ani nawet dni płodnych . Żadnego śluzu nic Cieszę się że chociaż wam się udaje i trzymam kciuki za was kochane , ale wiem ze nam się nie uda Mój nie chce się kochać , ostatnio powiedział że nie chce mieć teraz dziecka I wgl wszystko do dupy jest
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:odpuszcze jutro chyba ze pozniej zmierze ale bez sensu ignorowac aaaaa odpuszcze i tyle
To wyobraz Ewelinko, ze ja ostatni raz tempke mierze w sobote za tydzien.
Nie biore termometru na urlop. Zaczne znow mierzyc od 27Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Kochana, to ze teraz nie masz owulki to nie znaczy ze jeszcze jej nie bedziesz miec? Moze Ci się przesunela?
A jesli chodzi o Twojego partnera-to musisz sama z nim powaznie porozmawiac, my wtej kwestii nie pomozemy
nie smuć:*