X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja już sama mam dosyć tego :( Tego pilnowania i mierzenia brania tych leków :/ Ostatnio nie miałam owulacji i teraz też tak będzie :(

to może czas znów wybrac do lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    kurcze jeżeli chodzi o temperature to zobacz jaki szcyt moja temperatura osiągnęła, normalnie wyżej być nie może całe 36,36, a do tego jestem już po owulacji:)
    Ale ja mam tak że nie miałam więcej niż 36.3 to co to za temp :/

Miaska masz racje nie bierz , zrelaksuj się i nie myśl o dziecku :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to może czas znów wybrac do lekarza?
    Boję się że jest coś ze mną nie tak :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Landrynko to sie w koncu nie dowiesz co się dzieje, czy jest jakaś przyczyna czy jej nie ma. Predko do lekarza. Czekanie Ci nie pomoze, a bardziej umeczy psychicznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Wy macie takie piękne temp . ja ciągle niskie :( Już 13dc a ja nadal owulki nie mam ani nawet dni płodnych . Żadnego śluzu nic :( Cieszę się że chociaż wam się udaje i trzymam kciuki za was kochane , ale wiem ze nam się nie uda :( Mój nie chce się kochać , ostatnio powiedział że nie chce mieć teraz dziecka :( I wgl wszystko do dupy jest :(
    oj kochana nie martw sie tempka ja zeby nie cla tez bym jeszcze czekala na owulacje :/
    Glowa do gory nie mozesz sie poddawac . Moze naciskasz za bardzo na meza i dlatego tak powiedzial a jest zupelnie inaczej ?
    Moj jak na nieg naciskalam nie chcialk sie kochac kiedy trzeba bylo a jak mialam dni plodne bardziej mialam ochote niz zwykle . Tez mi mowil ze on nie chce miec dziecka ze musi byc tylko chce dziecka z milosci . Ale my jestesmy kobietami jak jestesmy gotowe dac im dziecko nic nas nie powstrzyma i pragniemy bardzo juz miec . Jak widzi ze nie wychodzi tyle czasu to sie stara ale wczesniej tez nie mialam ciekawie bo przez to sie klucilismy a to nie jest potrzebne trzeba dac na luz kochnie troszke daj mu czas nie wspominaj o ciazy a zobaczysz zmiany <3
    PRzytulam cie mocno skarbie glowa do gory :)

Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    nawet tak nie pisz !

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj kochana nie martw sie tempka ja zeby nie cla tez bym jeszcze czekala na owulacje :/
    Glowa do gory nie mozesz sie poddawac . Moze naciskasz za bardzo na meza i dlatego tak powiedzial a jest zupelnie inaczej ?
    Moj jak na nieg naciskalam nie chcialk sie kochac kiedy trzeba bylo a jak mialam dni plodne bardziej mialam ochote niz zwykle . Tez mi mowil ze on nie chce miec dziecka ze musi byc tylko chce dziecka z milosci . Ale my jestesmy kobietami jak jestesmy gotowe dac im dziecko nic nas nie powstrzyma i pragniemy bardzo juz miec . Jak widzi ze nie wychodzi tyle czasu to sie stara ale wczesniej tez nie mialam ciekawie bo przez to sie klucilismy a to nie jest potrzebne trzeba dac na luz kochnie troszke daj mu czas nie wspominaj o ciazy a zobaczysz zmiany <3
    PRzytulam cie mocno skarbie glowa do gory :)

właśnie.. musiscie porozmawiac szczerze o swoich odczuciach na ten temat. Rozmowa-najlepsze rozwiazanie. Bez sensu klutnie, nieporozumienia, ciche dni. To do niczego dobrego nie prowadzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    landryneczko ja mialam 2 cykle pod zad bezowulacyjne tak mi bylo cizko .
    Moze wybierz sie do lekarza tak jak dziewczyny pisza ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochane za wsparcie :*
    Zadzwonię w poniedziałek do ginekologa i się umówię na wizytę . W czwartek pójdę na resztę badań do lekarza i z tymi wynikami pójdę do gin .
    A jeżeli chodzi o <3 nie zawsze jest tak że chce się kochać tylko ze względu na dziecko teraz wgl tak nie jest a on myśli że tak jest i tak mówi :( i tym mnie bardzo rani .

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    właśnie.. musiscie porozmawiac szczerze o swoich odczuciach na ten temat. Rozmowa-najlepsze rozwiazanie. Bez sensu klutnie, nieporozumienia, ciche dni. To do niczego dobrego nie prowadzi.
    Ja zrobilam ciut inaczej nie kucilam sie z powodu ciazy ale nic nie wspominalam o niej i ze bardzo pragne . Trzymalam w sobie
    A po kilku dniach przyszedl zeby wykres pokazac

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym na Twoim miejscu poszła. My sami staramy się (dopiero) 3 miesiąc. Jesli się nie uda- a moze tak byc bo tego nie przewidzę, to dzwonie i umawiam na wizytę. Dlatego, żeby miec pewność czy wszystko gra,lekarz jakoś poprowadzi. No i ja bede spokojniejsza. Tylko cierpliwosc bede musiala wycwiczyc:)a raczej nauczyc się jej

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziękuje Kochane za wsparcie :*
    Zadzwonię w poniedziałek do ginekologa i się umówię na wizytę . W czwartek pójdę na resztę badań do lekarza i z tymi wynikami pójdę do gin .
    A jeżeli chodzi o <3 nie zawsze jest tak że chce się kochać tylko ze względu na dziecko teraz wgl tak nie jest a on myśli że tak jest i tak mówi :( i tym mnie bardzo rani .
    nie rozmawiajcie na temat ciazy kochana a sie zmieni napewno . tylko chwile trzeba odczekac . Trzymam kciuki za was mocno slonko . Nie zalamuj sie bo przy staraniach nie wskazane .
    musi byc dobrze .
    Po to tu jestesmy zeby sie wspierac .

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja zrobilam ciut inaczej nie kucilam sie z powodu ciazy ale nic nie wspominalam o niej i ze bardzo pragne . Trzymalam w sobie
    A po kilku dniach przyszedl zeby wykres pokazac

dobrze, ze u Was to poskutkowało:)
    Ja zauwazylam po swoim, ze jak wczesniej troszkę naciskałam to on się blokował psychicznie, prosił żebym o tym nie wspominała bo będzie tak, że nic z tego nie wyjdzie. Chłop ma rację- a my baby już teraz, natychmiast!

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dobrze, ze u Was to poskutkowało:)
    Ja zauwazylam po swoim, ze jak wczesniej troszkę naciskałam to on się blokował psychicznie, prosił żebym o tym nie wspominała bo będzie tak, że nic z tego nie wyjdzie. Chłop ma rację- a my baby już teraz, natychmiast!
    Dokladnie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się martwię też że to przez to że mój robił sb kiedyś badania na nasienie i wyszły mu słabe i że to przez to

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek na błędach się uczy- i to jest prawda. Ale będzie lepiej Landrynko:) Głowa do góry!

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja się martwię też że to przez to że mój robił sb kiedyś badania na nasienie i wyszły mu słabe i że to przez to

to również powinien się z Tobą przebadać znów i powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi! Nie zawsze wina jest tylko kobiet. Facet jeśli kocha i chce mieć dziecko powinien również pomyśleć nie tylko o sobie , z lenistwa ale również o tej drugiej Połówce. Jeśli wspólne dziecko to i wspólne dzałania, dążenia do tego żeby było wszystko dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    kochana a dal mu lekarz jakies leki na to . Przyklad kolezanki jej maz tak samo ma slabe a teraz jest w ciazy .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to również powinien się z Tobą przebadać znów i powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi! Nie zawsze wina jest tylko kobiet. Facet jeśli kocha i chce mieć dziecko powinien również pomyśleć nie tylko o sobie , z lenistwa ale również o tej drugiej Połówce. Jeśli wspólne dziecko to i wspólne dzałania, dążenia do tego żeby było wszystko dobrze

oczywiście nie sugeruje, że coś napewno jest nie tak i że to przez to!!:) Nawet tak nie myśl. Kochana zobacz, ile par się stara, miesiącami , latami(wiem, koszmar), ale jednak się udaje. I są to całkiem zdrowe osoby!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wciaz siedze w pizamie a musze isc do sklepu po te wazywa zaczac trzeba obiad .
    A jeszcze chwila

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ