Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:kurcze jeżeli chodzi o temperature to zobacz jaki szcyt moja temperatura osiągnęła, normalnie wyżej być nie może całe 36,36, a do tego jestem już po owulacji:)
Miaska masz racje nie bierz , zrelaksuj się i nie myśl o dziecku :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Wy macie takie piękne temp . ja ciągle niskie Już 13dc a ja nadal owulki nie mam ani nawet dni płodnych . Żadnego śluzu nic Cieszę się że chociaż wam się udaje i trzymam kciuki za was kochane , ale wiem ze nam się nie uda Mój nie chce się kochać , ostatnio powiedział że nie chce mieć teraz dziecka I wgl wszystko do dupy jest
Glowa do gory nie mozesz sie poddawac . Moze naciskasz za bardzo na meza i dlatego tak powiedzial a jest zupelnie inaczej ?
Moj jak na nieg naciskalam nie chcialk sie kochac kiedy trzeba bylo a jak mialam dni plodne bardziej mialam ochote niz zwykle . Tez mi mowil ze on nie chce miec dziecka ze musi byc tylko chce dziecka z milosci . Ale my jestesmy kobietami jak jestesmy gotowe dac im dziecko nic nas nie powstrzyma i pragniemy bardzo juz miec . Jak widzi ze nie wychodzi tyle czasu to sie stara ale wczesniej tez nie mialam ciekawie bo przez to sie klucilismy a to nie jest potrzebne trzeba dac na luz kochnie troszke daj mu czas nie wspominaj o ciazy a zobaczysz zmiany
PRzytulam cie mocno skarbie glowa do goryMiska0811, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:oj kochana nie martw sie tempka ja zeby nie cla tez bym jeszcze czekala na owulacje
Glowa do gory nie mozesz sie poddawac . Moze naciskasz za bardzo na meza i dlatego tak powiedzial a jest zupelnie inaczej ?
Moj jak na nieg naciskalam nie chcialk sie kochac kiedy trzeba bylo a jak mialam dni plodne bardziej mialam ochote niz zwykle . Tez mi mowil ze on nie chce miec dziecka ze musi byc tylko chce dziecka z milosci . Ale my jestesmy kobietami jak jestesmy gotowe dac im dziecko nic nas nie powstrzyma i pragniemy bardzo juz miec . Jak widzi ze nie wychodzi tyle czasu to sie stara ale wczesniej tez nie mialam ciekawie bo przez to sie klucilismy a to nie jest potrzebne trzeba dac na luz kochnie troszke daj mu czas nie wspominaj o ciazy a zobaczysz zmiany
PRzytulam cie mocno skarbie glowa do gory
właśnie.. musiscie porozmawiac szczerze o swoich odczuciach na ten temat. Rozmowa-najlepsze rozwiazanie. Bez sensu klutnie, nieporozumienia, ciche dni. To do niczego dobrego nie prowadzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje Kochane za wsparcie :*
Zadzwonię w poniedziałek do ginekologa i się umówię na wizytę . W czwartek pójdę na resztę badań do lekarza i z tymi wynikami pójdę do gin .
A jeżeli chodzi o nie zawsze jest tak że chce się kochać tylko ze względu na dziecko teraz wgl tak nie jest a on myśli że tak jest i tak mówi i tym mnie bardzo rani .Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:właśnie.. musiscie porozmawiac szczerze o swoich odczuciach na ten temat. Rozmowa-najlepsze rozwiazanie. Bez sensu klutnie, nieporozumienia, ciche dni. To do niczego dobrego nie prowadzi.
A po kilku dniach przyszedl zeby wykres pokazacCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja bym na Twoim miejscu poszła. My sami staramy się (dopiero) 3 miesiąc. Jesli się nie uda- a moze tak byc bo tego nie przewidzę, to dzwonie i umawiam na wizytę. Dlatego, żeby miec pewność czy wszystko gra,lekarz jakoś poprowadzi. No i ja bede spokojniejsza. Tylko cierpliwosc bede musiala wycwiczyc:)a raczej nauczyc się jej
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dziękuje Kochane za wsparcie :*
Zadzwonię w poniedziałek do ginekologa i się umówię na wizytę . W czwartek pójdę na resztę badań do lekarza i z tymi wynikami pójdę do gin .
A jeżeli chodzi o nie zawsze jest tak że chce się kochać tylko ze względu na dziecko teraz wgl tak nie jest a on myśli że tak jest i tak mówi i tym mnie bardzo rani .
musi byc dobrze .
Po to tu jestesmy zeby sie wspierac .Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja zrobilam ciut inaczej nie kucilam sie z powodu ciazy ale nic nie wspominalam o niej i ze bardzo pragne . Trzymalam w sobie
A po kilku dniach przyszedl zeby wykres pokazac
dobrze, ze u Was to poskutkowało:)
Ja zauwazylam po swoim, ze jak wczesniej troszkę naciskałam to on się blokował psychicznie, prosił żebym o tym nie wspominała bo będzie tak, że nic z tego nie wyjdzie. Chłop ma rację- a my baby już teraz, natychmiast!Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:dobrze, ze u Was to poskutkowało:)
Ja zauwazylam po swoim, ze jak wczesniej troszkę naciskałam to on się blokował psychicznie, prosił żebym o tym nie wspominała bo będzie tak, że nic z tego nie wyjdzie. Chłop ma rację- a my baby już teraz, natychmiast! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ja się martwię też że to przez to że mój robił sb kiedyś badania na nasienie i wyszły mu słabe i że to przez to
to również powinien się z Tobą przebadać znów i powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi! Nie zawsze wina jest tylko kobiet. Facet jeśli kocha i chce mieć dziecko powinien również pomyśleć nie tylko o sobie , z lenistwa ale również o tej drugiej Połówce. Jeśli wspólne dziecko to i wspólne dzałania, dążenia do tego żeby było wszystko dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:to również powinien się z Tobą przebadać znów i powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi! Nie zawsze wina jest tylko kobiet. Facet jeśli kocha i chce mieć dziecko powinien również pomyśleć nie tylko o sobie , z lenistwa ale również o tej drugiej Połówce. Jeśli wspólne dziecko to i wspólne dzałania, dążenia do tego żeby było wszystko dobrze
oczywiście nie sugeruje, że coś napewno jest nie tak i że to przez to!! Nawet tak nie myśl. Kochana zobacz, ile par się stara, miesiącami , latami(wiem, koszmar), ale jednak się udaje. I są to całkiem zdrowe osoby! -
nick nieaktualny