X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja już sama mam dosyć tego :( Tego pilnowania i mierzenia brania tych leków :/ Ostatnio nie miałam owulacji i teraz też tak będzie :(

to może czas znów wybrac do lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    kurcze jeżeli chodzi o temperature to zobacz jaki szcyt moja temperatura osiągnęła, normalnie wyżej być nie może całe 36,36, a do tego jestem już po owulacji:)
    Ale ja mam tak że nie miałam więcej niż 36.3 to co to za temp :/

Miaska masz racje nie bierz , zrelaksuj się i nie myśl o dziecku :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to może czas znów wybrac do lekarza?
    Boję się że jest coś ze mną nie tak :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Landrynko to sie w koncu nie dowiesz co się dzieje, czy jest jakaś przyczyna czy jej nie ma. Predko do lekarza. Czekanie Ci nie pomoze, a bardziej umeczy psychicznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Wy macie takie piękne temp . ja ciągle niskie :( Już 13dc a ja nadal owulki nie mam ani nawet dni płodnych . Żadnego śluzu nic :( Cieszę się że chociaż wam się udaje i trzymam kciuki za was kochane , ale wiem ze nam się nie uda :( Mój nie chce się kochać , ostatnio powiedział że nie chce mieć teraz dziecka :( I wgl wszystko do dupy jest :(
    oj kochana nie martw sie tempka ja zeby nie cla tez bym jeszcze czekala na owulacje :/
    Glowa do gory nie mozesz sie poddawac . Moze naciskasz za bardzo na meza i dlatego tak powiedzial a jest zupelnie inaczej ?
    Moj jak na nieg naciskalam nie chcialk sie kochac kiedy trzeba bylo a jak mialam dni plodne bardziej mialam ochote niz zwykle . Tez mi mowil ze on nie chce miec dziecka ze musi byc tylko chce dziecka z milosci . Ale my jestesmy kobietami jak jestesmy gotowe dac im dziecko nic nas nie powstrzyma i pragniemy bardzo juz miec . Jak widzi ze nie wychodzi tyle czasu to sie stara ale wczesniej tez nie mialam ciekawie bo przez to sie klucilismy a to nie jest potrzebne trzeba dac na luz kochnie troszke daj mu czas nie wspominaj o ciazy a zobaczysz zmiany <3
    PRzytulam cie mocno skarbie glowa do gory :)

Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    nawet tak nie pisz !

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj kochana nie martw sie tempka ja zeby nie cla tez bym jeszcze czekala na owulacje :/
    Glowa do gory nie mozesz sie poddawac . Moze naciskasz za bardzo na meza i dlatego tak powiedzial a jest zupelnie inaczej ?
    Moj jak na nieg naciskalam nie chcialk sie kochac kiedy trzeba bylo a jak mialam dni plodne bardziej mialam ochote niz zwykle . Tez mi mowil ze on nie chce miec dziecka ze musi byc tylko chce dziecka z milosci . Ale my jestesmy kobietami jak jestesmy gotowe dac im dziecko nic nas nie powstrzyma i pragniemy bardzo juz miec . Jak widzi ze nie wychodzi tyle czasu to sie stara ale wczesniej tez nie mialam ciekawie bo przez to sie klucilismy a to nie jest potrzebne trzeba dac na luz kochnie troszke daj mu czas nie wspominaj o ciazy a zobaczysz zmiany <3
    PRzytulam cie mocno skarbie glowa do gory :)

właśnie.. musiscie porozmawiac szczerze o swoich odczuciach na ten temat. Rozmowa-najlepsze rozwiazanie. Bez sensu klutnie, nieporozumienia, ciche dni. To do niczego dobrego nie prowadzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    landryneczko ja mialam 2 cykle pod zad bezowulacyjne tak mi bylo cizko .
    Moze wybierz sie do lekarza tak jak dziewczyny pisza ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochane za wsparcie :*
    Zadzwonię w poniedziałek do ginekologa i się umówię na wizytę . W czwartek pójdę na resztę badań do lekarza i z tymi wynikami pójdę do gin .
    A jeżeli chodzi o <3 nie zawsze jest tak że chce się kochać tylko ze względu na dziecko teraz wgl tak nie jest a on myśli że tak jest i tak mówi :( i tym mnie bardzo rani .

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    właśnie.. musiscie porozmawiac szczerze o swoich odczuciach na ten temat. Rozmowa-najlepsze rozwiazanie. Bez sensu klutnie, nieporozumienia, ciche dni. To do niczego dobrego nie prowadzi.
    Ja zrobilam ciut inaczej nie kucilam sie z powodu ciazy ale nic nie wspominalam o niej i ze bardzo pragne . Trzymalam w sobie
    A po kilku dniach przyszedl zeby wykres pokazac

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym na Twoim miejscu poszła. My sami staramy się (dopiero) 3 miesiąc. Jesli się nie uda- a moze tak byc bo tego nie przewidzę, to dzwonie i umawiam na wizytę. Dlatego, żeby miec pewność czy wszystko gra,lekarz jakoś poprowadzi. No i ja bede spokojniejsza. Tylko cierpliwosc bede musiala wycwiczyc:)a raczej nauczyc się jej

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziękuje Kochane za wsparcie :*
    Zadzwonię w poniedziałek do ginekologa i się umówię na wizytę . W czwartek pójdę na resztę badań do lekarza i z tymi wynikami pójdę do gin .
    A jeżeli chodzi o <3 nie zawsze jest tak że chce się kochać tylko ze względu na dziecko teraz wgl tak nie jest a on myśli że tak jest i tak mówi :( i tym mnie bardzo rani .
    nie rozmawiajcie na temat ciazy kochana a sie zmieni napewno . tylko chwile trzeba odczekac . Trzymam kciuki za was mocno slonko . Nie zalamuj sie bo przy staraniach nie wskazane .
    musi byc dobrze .
    Po to tu jestesmy zeby sie wspierac .

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja zrobilam ciut inaczej nie kucilam sie z powodu ciazy ale nic nie wspominalam o niej i ze bardzo pragne . Trzymalam w sobie
    A po kilku dniach przyszedl zeby wykres pokazac

dobrze, ze u Was to poskutkowało:)
    Ja zauwazylam po swoim, ze jak wczesniej troszkę naciskałam to on się blokował psychicznie, prosił żebym o tym nie wspominała bo będzie tak, że nic z tego nie wyjdzie. Chłop ma rację- a my baby już teraz, natychmiast!

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dobrze, ze u Was to poskutkowało:)
    Ja zauwazylam po swoim, ze jak wczesniej troszkę naciskałam to on się blokował psychicznie, prosił żebym o tym nie wspominała bo będzie tak, że nic z tego nie wyjdzie. Chłop ma rację- a my baby już teraz, natychmiast!
    Dokladnie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się martwię też że to przez to że mój robił sb kiedyś badania na nasienie i wyszły mu słabe i że to przez to

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek na błędach się uczy- i to jest prawda. Ale będzie lepiej Landrynko:) Głowa do góry!

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja się martwię też że to przez to że mój robił sb kiedyś badania na nasienie i wyszły mu słabe i że to przez to

to również powinien się z Tobą przebadać znów i powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi! Nie zawsze wina jest tylko kobiet. Facet jeśli kocha i chce mieć dziecko powinien również pomyśleć nie tylko o sobie , z lenistwa ale również o tej drugiej Połówce. Jeśli wspólne dziecko to i wspólne dzałania, dążenia do tego żeby było wszystko dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    kochana a dal mu lekarz jakies leki na to . Przyklad kolezanki jej maz tak samo ma slabe a teraz jest w ciazy .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to również powinien się z Tobą przebadać znów i powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi! Nie zawsze wina jest tylko kobiet. Facet jeśli kocha i chce mieć dziecko powinien również pomyśleć nie tylko o sobie , z lenistwa ale również o tej drugiej Połówce. Jeśli wspólne dziecko to i wspólne dzałania, dążenia do tego żeby było wszystko dobrze

oczywiście nie sugeruje, że coś napewno jest nie tak i że to przez to!!:) Nawet tak nie myśl. Kochana zobacz, ile par się stara, miesiącami , latami(wiem, koszmar), ale jednak się udaje. I są to całkiem zdrowe osoby!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wciaz siedze w pizamie a musze isc do sklepu po te wazywa zaczac trzeba obiad .
    A jeszcze chwila

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ