Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Wiem wiem tylko chodzi mi rano czy wieczorem bo rano mierzyłam to miałam nisko a teraz już wysoko i ten sluz doo tego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:To kochana dam ci znać kiedy dobrze bo nie wiem czy we wtorek nie pojedziemy z moim do jego siostry ciotecznej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynko - moze od konca:
szyjkie mierzy sie codziennie rano, tak jak mierzysz temp, to po jej zmierzeniu badaj szyjke. Co dziennie o tej samej godzinie, dalczego? To ejst tak jak z temp. organizm sie budzi i temp podwyzsza sie tak jak i szyjka, organizm sie budzi a szyjka wedruje przez caly dzien. Raz wysoko raz srednio raz nisko i tak w kolko.
Sluz - do wykresu wpisujemy najbardziej plodny sluz z calego dnia. Jesli rano masz kremowy a wierzorem juz np. wodnisty czy rozciagliwy wpisujesz np. rozciagliwy.
Sprawa meza: kochana kupcie MACA witaminy, poczytaj o nich, sa rewelacyjne. Podnosza libido, wzmacniaja nasienie u mezczyzny a u kobiety sluz plodny. Kiedys lykalismy z mezem (wtedy nie wiedzialam na co - tesciowa NAs faszerowala ) a teraz od ponad tygodnia maz to bierze i ja tez - widac roznice.
Nie mow o ciazy, nie mow o dziecku z mezem. Czym bardziej bedziesz o tym mowila tym on bedzie coraz bardziej sie wycofywal. Przerabialam temat...
Bedzie dobrze, nie smutaj!
Co na obiad? Ide wlasnie robic nalesniki
Jajnik nie boli caly czas... podbrzusze wariuje, czuje jakby bylo spuchniete?
Wybaczcie ze tylko Landrynce odpisalam ale tyle naklepalyscie ze nie dalam rady wszystkiego zapamietac.
Ps. Misia przeczytalam nie do 'sklikania' tylko sdo sikania hahaha
Ide, bede pozniej Pa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 13:17
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKogo brakuje albo termin sie zmienil prosze o dopisanie sie do listy:
Lista piękności starających się o maleństwo:
16.01 olka25
17.01 Cassie,
20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
-