X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    z tego co wiem to tak jak Ewelinka pisze.
    Idę dziewczynki sie położyć, bo głowa mnie pobolewa.
    DO sklikania:*
    Buziaki <3 :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    czyli dni plodne kochana codziennie o tej samej godzinie
    Wiem wiem tylko chodzi mi rano czy wieczorem bo rano mierzyłam to miałam nisko a teraz już wysoko i ten sluz doo tego

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    musisz sprawdzic w aptece jak nie mozna to moge ci wyslac groszowe sprawy to kosztuje
    Wątpie że u nas będzie a ile takie kosztuje ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    z tego co wiem to tak jak Ewelinka pisze.
    Idę dziewczynki sie położyć, bo głowa mnie pobolewa.
    DO sklikania:*
    Papa Kochana , prześpij się może :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Wiem wiem tylko chodzi mi rano czy wieczorem bo rano mierzyłam to miałam nisko a teraz już wysoko i ten sluz doo tego
    szyjka sie zmienia w ciagu dnia jak jest otwarta sluz wodnisty to sa juz te dni . rano moze byc zamknieta bo spisz . Niektore sprawdzaja rano inne wieczorem ja 3 cykle temu sprawdzalam w dzien tak okolo 13 codziennie o tej samej

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Wątpie że u nas będzie a ile takie kosztuje ?
    groszowe sprawy wiec jak chcesz moge ci wyslac ale dopiero w srode bo w sobote niedziele poczta zamknieta a w pon i wt ide do pracy

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam właśnie wodnisty i taki troszkę rozciągliwy . Nie bardzo ale już widać że coś się dzieje . Ja chyba też bd codziennie o 13 sprawdzała

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kochana dam ci znać kiedy dobrze :) bo nie wiem czy we wtorek nie pojedziemy z moim do jego siostry ciotecznej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    To kochana dam ci znać kiedy dobrze :) bo nie wiem czy we wtorek nie pojedziemy z moim do jego siostry ciotecznej :)
    ok . nie ma problemu . napisz do mnie na fb bo niewiem ktora to ty :/ Przepraszam ale jeszcze po zdjeciach wszystkie nie ogarniam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sb was chyba pozapisuje która to która bo też nie wiem i będę po imieniu mówiła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam ;)

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja to sb was chyba pozapisuje która to która bo też nie wiem i będę po imieniu mówiła :)
    nio bo tu mamy nick chcociaz ja mam swoje imie i zdjecia na fb co mialam tu wczesniej w awatarze :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nadrobilam ;)
    <3

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dlatego cb kojarzę :)
    Cassie <3:*

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko - moze od konca:
    szyjkie mierzy sie codziennie rano, tak jak mierzysz temp, to po jej zmierzeniu badaj szyjke. Co dziennie o tej samej godzinie, dalczego? To ejst tak jak z temp. organizm sie budzi i temp podwyzsza sie tak jak i szyjka, organizm sie budzi a szyjka wedruje przez caly dzien. Raz wysoko raz srednio raz nisko i tak w kolko.
    Sluz - do wykresu wpisujemy najbardziej plodny sluz z calego dnia. Jesli rano masz kremowy a wierzorem juz np. wodnisty czy rozciagliwy wpisujesz np. rozciagliwy.

Sprawa meza: kochana kupcie MACA witaminy, poczytaj o nich, sa rewelacyjne. Podnosza libido, wzmacniaja nasienie u mezczyzny a u kobiety sluz plodny. Kiedys lykalismy z mezem (wtedy nie wiedzialam na co - tesciowa NAs faszerowala ;) ) a teraz od ponad tygodnia maz to bierze i ja tez - widac roznice.
    Nie mow o ciazy, nie mow o dziecku z mezem. Czym bardziej bedziesz o tym mowila tym on bedzie coraz bardziej sie wycofywal. Przerabialam temat...
    Bedzie dobrze, nie smutaj!

Co na obiad? Ide wlasnie robic nalesniki ;)

Jajnik nie boli caly czas... podbrzusze wariuje, czuje jakby bylo spuchniete?

Wybaczcie ze tylko Landrynce odpisalam ale tyle naklepalyscie ze nie dalam rady wszystkiego zapamietac.

Ps. Misia przeczytalam nie do 'sklikania' tylko sdo sikania ;) hahaha ;)

Ide, bede pozniej Pa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 13:17

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 pa

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogo brakuje albo termin sie zmienil prosze o dopisanie sie do listy:

Lista piękności starających się o maleństwo:
    16.01 olka25
    17.01 Cassie,
    20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
    21.01 AniaR88,
    22.01 Natasza82
    27.01 Miska0811
    31.01 00monika00

Szcześliwe = zafasolkowane:
    1. Stardust87
    2. dba

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece do sklepu bo obiad trzeba zaczac :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    <3 pa
    <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    e, słabo. rzygać mi się chce :P
    "Lubie to" ale nie dlatego, że jest Ci niedobrze ale dlatego ze Twoje wypowiedzi i komentarze przyprawiaja mnie o szeroki usmiech :*

‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ