Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka wrote:Kobietki kiedy najlepiej mierzyć szyjkę . Bo teraz zmierzyłam i mam tak w miarę wysoko , miekka i otwarta do tego mam wodnisty śluz jak wyjmuję palca to zbieram ten sluz z całego i biorę między palce i już tak sie rozciąga troszeczke nie bardzo ale trochę się ciągnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Landrynko - moze od konca:
szyjkie mierzy sie codziennie rano, tak jak mierzysz temp, to po jej zmierzeniu badaj szyjke. Co dziennie o tej samej godzinie, dalczego? To ejst tak jak z temp. organizm sie budzi i temp podwyzsza sie tak jak i szyjka, organizm sie budzi a szyjka wedruje przez caly dzien. Raz wysoko raz srednio raz nisko i tak w kolko.
Sluz - do wykresu wpisujemy najbardziej plodny sluz z calego dnia. Jesli rano masz kremowy a wierzorem juz np. wodnisty czy rozciagliwy wpisujesz np. rozciagliwy.
Sprawa meza: kochana kupcie MACA witaminy, poczytaj o nich, sa rewelacyjne. Podnosza libido, wzmacniaja nasienie u mezczyzny a u kobiety sluz plodny. Kiedys lykalismy z mezem (wtedy nie wiedzialam na co - tesciowa NAs faszerowala ) a teraz od ponad tygodnia maz to bierze i ja tez - widac roznice.
Nie mow o ciazy, nie mow o dziecku z mezem. Czym bardziej bedziesz o tym mowila tym on bedzie coraz bardziej sie wycofywal. Przerabialam temat...
Bedzie dobrze, nie smutaj!
Co na obiad? Ide wlasnie robic nalesniki
Jajnik nie boli caly czas... podbrzusze wariuje, czuje jakby bylo spuchniete?
Wybaczcie ze tylko Landrynce odpisalam ale tyle naklepalyscie ze nie dalam rady wszystkiego zapamietac.
Ps. Misia przeczytalam nie do 'sklikania' tylko sdo sikania hahaha
Ide, bede pozniej Pa
To już nie wiem kiedy mierzyć
Postaram się nie wspominać nic o dziecku może sie wtedy trochę jakoś ułoży , a myślałam nad tą macą . Ale nie chce też wpychać mojemu na siłę tych tabletek . -
nick nieaktualnyMowilam ze nie mam nic do roboty? Jestem zla jak osa... niedosc ze moj slubny co kupi to polozy do konta... zamiast na swoje miejsce, dzieci zalaly mi kuchnie i przedpokoj czyms... kleje sie jak chce krok zrobic. Umazane lustra pasta do zebow... Walne zaraz piescia w stol... zla jestem!
Zaraz beda mlode lustra pucowac, niech tylko pietro ogarne z tego lepkiego czegos na podlodze... grrrrrr -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:To już nie wiem kiedy mierzyć
Postaram się nie wspominać nic o dziecku może sie wtedy trochę jakoś ułoży , a myślałam nad tą macą . Ale nie chce też wpychać mojemu na siłę tych tabletek .
A Twoj lubi cwiczyc?
Maca tez pomaga miesnie rozbzdowac -
AniaR88 wrote:"Lubie to" ale nie dlatego, że jest Ci niedobrze ale dlatego ze Twoje wypowiedzi i komentarze przyprawiaja mnie o szeroki usmiech :*
AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
Landrynka wrote:To już nie wiem kiedy mierzyć
Postaram się nie wspominać nic o dziecku może sie wtedy trochę jakoś ułoży , a myślałam nad tą macą . Ale nie chce też wpychać mojemu na siłę tych tabletek . -
a co do obiadu, to ja zrobiłam spagetti i fasolkę szparagową w sosie pomidorowym (po irońsku się to u mnie w domu nazywa ), ale mąż pewnie pójdzie sobie do Torunia po jakieś jedzenie, bo dla niego "dzień bez mięsa to dzień stracony"
AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Zazwyczaj 30 lub 31. Ale ostatnio miałam akurat 34, ale to raczej wyjątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 14:07
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:ja jak mam 31dniowy cykl to owulacje mam 16/17 dzień. wiec mysle ze wszystko jest ok i musisz czekac na owulacje, ale wiesz moge sie mylic
Wiem:) może masz rację Jak temperaturka nie skoczy na owulację to wtedy będę panikować ;PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny