Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic mu nie przepisał bo on miał 40% i lekarz mu powiedział ( dodam ze berdzo chamski być ) "a co by pan chciał mieć 100% , nie ma idealnych plemników a mógł pan wcześniej z tym przyjść a nie teraz " ja się rozpłakałam a mój wkurzył bardzo i po tym się załamał bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Nic mu nie przepisał bo on miał 40% i lekarz mu powiedział ( dodam ze berdzo chamski być ) "a co by pan chciał mieć 100% , nie ma idealnych plemników a mógł pan wcześniej z tym przyjść a nie teraz " ja się rozpłakałam a mój wkurzył bardzo i po tym się załamał bardzo
ja bym natychmiast do innego lekarza z tym poszła..Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jakie te ovu jets poj,.... usunelam tempke z 27.12 i wyznaczyl mi owulke na 16dc hehe wystarczy cos usunac cos dodac i zmienia zdanie momentalnie
a czemu usunelas z 27?
No tak samo u mnie bylo wczoraj:) pisalam o tym:) usunelam obserwacje szyjki, bo od 3, 4 dni sobie tak wpisalam ,dla samej siebie. a mi owulke przesunal z 17 na 16 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Nic mu nie przepisał bo on miał 40% i lekarz mu powiedział ( dodam ze berdzo chamski być ) "a co by pan chciał mieć 100% , nie ma idealnych plemników a mógł pan wcześniej z tym przyjść a nie teraz " ja się rozpłakałam a mój wkurzył bardzo i po tym się załamał bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a czemu usunelas z 27?
No tak samo u mnie bylo wczoraj:) pisalam o tym:) usunelam obserwacje szyjki, bo od 3, 4 dni sobie tak wpisalam ,dla samej siebie. a mi owulke przesunal z 17 na 16 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki kiedy najlepiej mierzyć szyjkę . Bo teraz zmierzyłam i mam tak w miarę wysoko , miekka i otwarta do tego mam wodnisty śluz jak wyjmuję palca to zbieram ten sluz z całego i biorę między palce i już tak sie rozciąga troszeczke nie bardzo ale trochę się ciągnie
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:w tym jest ginseng , inositol, Co-Q10, lycopene, maca , amino acidis
Duzo wiecej jest tych witamin
http://www.vitabiotics.com/wellman/conception/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 12:55
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Kobietki kiedy najlepiej mierzyć szyjkę . Bo teraz zmierzyłam i mam tak w miarę wysoko , miekka i otwarta do tego mam wodnisty śluz jak wyjmuję palca to zbieram ten sluz z całego i biorę między palce i już tak sie rozciąga troszeczke nie bardzo ale trochę się ciągnie
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny