Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:No i maz zasnal...
Ale jego kolega z pracy byl wczoraj w Polskim sklepie i przyniosl Nam krupnioki jezyk do pasa ale nie jem teraz bo dopiero co obiadek zjedlismy
Ja przed mezem tez bylam w zwiazku i to 5lat. Byly zareczyny, data slubu itd... I co sie okazuje. Ja w Sylwestra poprzedzajacego zareczyny lezalam z 40* goraczka... on ponoc byl u siostry dom obok.
Po zareczynach jego przyjaciel powiedzial mi gdzie A byl i co robil... zdradzil mnie z 16latka do ktorej jezdzil z kwiatami... a ja nie bylam niczego swiadoma... Zerwalam z nim przez telefon... (Andrzejki mial sie uczyc na kolokwium, jak dzwonilam byl na imprezie...). Lazil za mna co chwile, do pracy przyjezdzal. Dlugo nie chcial dac mi spokoju... koszmar.
Wkoncu odpuscil.
Miesiac po tym wszystkim poznalam mojego meza lepiej trafic nie moglam -
nick nieaktualnyCassie wrote:No i maz zasnal...
Ale jego kolega z pracy byl wczoraj w Polskim sklepie i przyniosl Nam krupnioki jezyk do pasa ale nie jem teraz bo dopiero co obiadek zjedlismy
Ja przed mezem tez bylam w zwiazku i to 5lat. Byly zareczyny, data slubu itd... I co sie okazuje. Ja w Sylwestra poprzedzajacego zareczyny lezalam z 40* goraczka... on ponoc byl u siostry dom obok.
Po zareczynach jego przyjaciel powiedzial mi gdzie A byl i co robil... zdradzil mnie z 16latka do ktorej jezdzil z kwiatami... a ja nie bylam niczego swiadoma... Zerwalam z nim przez telefon... (Andrzejki mial sie uczyc na kolokwium, jak dzwonilam byl na imprezie...). Lazil za mna co chwile, do pracy przyjezdzal. Dlugo nie chcial dac mi spokoju... koszmar.
Wkoncu odpuscil.
Miesiac po tym wszystkim poznalam mojego meza lepiej trafic nie moglam
a no własnie, tak musiało być.
ja też miesiąc po zerwaniu (niestety tez przez tel, ale nie miałam innego wyjścia) poznałam mojego męża:)
przed przeznaczeniem się nie ucieknie -
nick nieaktualnyJa jedynie zaluje tych 5 zmarnowanych lat... ilu ja znajomych przez tego dupka staracila, z ilu pasji musialam zrezygnowac bo on byl zazdrosny... ach szkoda slow...
Nawet nr tel musialam zmienic bo ten debil przez rok wydzwanial nawet o 4-5 rano - gluche telefony...
Matko ze kobiety takich debili rodza... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Monia kolejny cykl bedzie lepszy
Pytanie odnosnie ovuf i owulacji: co znaczy owulacja zaznaczona przerywanymi liniami a co tlustymi?Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny