Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Hej dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was miala krwawienia miedzy miesiaczkami ja mam 17dc czyli wczoraj dzis mam brazowe plamienie , dodam ze weglug usg z 16dc to cykl bezowulacyjny
plamienia między @ powinny być konsultowane z lekarzem, ja też tak kiedyś miałam. To może być niedobór jakiegoś hormonu.. -
nick nieaktualny
-
heja znowu
Monia to przykro mi ze @ sie rozkreciła
Cassie, Ewelinka to widze ze miałyście wczesniej kiepskie związki, ale dobrze ze teraz trafiłyscie na swietnych facetów. Ja zdrady czy uderzenia bym nigdy nie przebaczyła, wywaliła bym faceta od razu bo nie jest tego godzien żebym mogła być, na szczescie mój mąż jest wspaniałym facetemCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:heja znowu
Monia to przykro mi ze @ sie rozkreciła
Cassie, Ewelinka to widze ze miałyście wczesniej kiepskie związki, ale dobrze ze teraz trafiłyscie na swietnych facetów. Ja zdrady czy uderzenia bym nigdy nie przebaczyła, wywaliła bym faceta od razu bo nie jest tego godzien żebym mogła być, na szczescie mój mąż jest wspaniałym facetemKasiula09, Cassie lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:teraz mam wspanialego faceta i tak szybko sie mnie nie pozbedzie . Jak on mi kiedys powiedzial wpadlas jak sliwka w kompot
i dobrze tak ma być teraz nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na maleństwo żeby dopełnić ten związek i miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny