Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:dzieki Wam dzieki najgorszy to jutrro chyba bo anatomia zakres materialu okgromny ale musze jakos poradzic sobie wydarzylo sie dzisiaj cos wspanialego mam na mysli ? nic mnie nie ominelo ?
Jackie lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Od lekaza . Na skrocenie cyklu no jak skraca cykl to szybciej rosna pecherzyki i pekaja moze byc tak przy clo ze zrobi sie torbiel . ;/
No ale owulke mialam w tym cyklu szybciej -
XxMoniaXx wrote:aha ale badania były ok ? no to warto zmieic lekarza bo tacy dobrodzieje to nie są nam potrzebni jak długo można być cierpliwym ?
Badania takie sobie dostałam leki miałam cos z prolaktyną i choruje na tarczyce od 8 lat więc też mam tablety ale reszta badan była okPaulina 28maluszek -
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:Tak robiłam jakieś badania ale jak narazie to chyba musze ginekologa zmienic bo od 12 miesięcy sie staramy a on tylko ględzi ze czas jest potzrebny i cierpliwośc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Jackie cieszę się , że dałaś radę reszte napewno zdasz bardzo dobrze!!!!
Widzę dziewczynki , że zajęłyście się tematami "eks"
dzieki ukochana ma jeszcze jutro mam 2
ale dzisiaj dalam z siebie wszystko byleby zaliczyc a 20 ujrzec na tescie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:jeszcze długa droga do testowanek:( choć pare jest już dziewczynek co tylko odliczają dni:)
ja 20
ale jakos mam nadzieje na ten cykl
wszystko idzie w dobrym kierunku , jestem zachwycona zelem.
Dzisiaj az caly dzien mam wilogotno jakie to mile uczucie
mimo ze mam sluz kremowo bialy jest rozciagliwyMiska0811, AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ja sie staram i cykle mam nieregularne
ja też się staram. Cykle mam nieregularne najkrótszy 29,ale może raz, dwa do roku się zdarzyło. Srednio 30-`32(choć to ponoć norma), ale nie wiem czemu od 2 miesiecy mam 37 dni odstępu od @ do @ -
Jackie wrote:hejunia nie dam rady Was nadrobic musze sie uczyc
szybko streszcze co u mnie , egzamin z socjo sa wyniki 5 dostalam z hisotrii kosmetologii dobrze mi poszlo z biologii tez niezle napisalam z reszty nie jestem pewna
dzisiaj przyjaciolka mi napisala ze bede w ciazy bo jej sie trup snil hhehe a to podobno zwiastuje ciaze
mam dziwne zmiany w orgaznizmie boli mnie brzuch ciagle sluzu jak nigdy mam duzo az dziwne ale chyba juz po moich dniach bo dziwnie kromowo bialy .
to tak tyle
fajnie ze egzaminy dobrze poszły i niech ten sen przyjaciółki bedzie proroczy -
Ewelina23 wrote:no radze zmienic bo rok to sporo . Ja jak zmienilam gina i powiedzialam ze rok sie staramy to odrazu mi badania porobil bo powiedzial ze inaczej mi nie pomoze
Mam taki zamiar bo jak jeszcze chwile poczekam na dostane nerwicy
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualnyJackie wrote:ja 20
ale jakos mam nadzieje na ten cykl
wszystko idzie w dobrym kierunku , jestem zachwycona zelem.
Dzisiaj az caly dzien mam wilogotno jakie to mile uczucie
mimo ze mam sluz kremowo bialy jest rozciagliwy
:)to niedługo Kochana
jak tak chwalisz, to może się skuszę(jeśli będzie taka potrzeba)Jackie lubi tę wiadomość