Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:Mam taki zamiar bo jak jeszcze chwile poczekam na dostane nerwicy
Ja sobie mowie ze widocznie nie jest nam jeszcze pisane zeby byc na maxa szczesliwym . Przyjdzie i na nas czas . chcoiaz ciezko czekac tyle czasuKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Spokojnie kochana uda nam sie .
Ja sobie mowie ze widocznie nie jest nam jeszcze pisane zeby byc na maxa szczesliwym . Przyjdzie i na nas czas . chcoiaz ciezko czekac tyle czasu
ja uważam tak samo jak Ewelinka!!!! Jestem też tego zdania, że jeśli dzidzius ma byc to bedzie. Predzej czy pozniej. I ze nic nie dzieje sie bez powodu:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Spokojnie kochana uda nam sie .
Ja sobie mowie ze widocznie nie jest nam jeszcze pisane zeby byc na maxa szczesliwym . Przyjdzie i na nas czas . chcoiaz ciezko czekac tyle czasu
Oj tam jest to flustrujace i jeszcze rodzina która sie co chwile dopytuje albo wmawia mże zle sie staramy szokPaulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Misia jak sie czujesz ?
dzięki Kochana, że pytasz:* strasznie mi miło. I U:)
czuję się bez zmian. Chyba serio te pierogi mi zaszkodziły,(gdybyscie wiedzialy ile zjadłam to byłby szok:P) i zdziwilam sie,ze nie wyladowalam w WC z głową w dole.. albo poprostu i mnie coś bierze... Głowa nie ustępuje. Czuje się słabo dzis wyjątkowo. Zobaczymy jak jutro:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Spokojnie kochana uda nam sie .
dokładnie każdej z nas sie uda i predzej czy później doczekamy sie maleństwaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:dzięki Kochana, że pytasz:* strasznie mi miło. I U:)
czuję się bez zmian. Chyba serio te pierogi mi zaszkodziły,(gdybyscie wiedzialy ile zjadłam to byłby szok:P) i zdziwilam sie,ze nie wyladowalam w WC z głową w dole.. albo poprostu i mnie coś bierze... Głowa nie ustępuje. Czuje się słabo dzis wyjątkowo. Zobaczymy jak jutro:)
A ja mam inne mysliMiska0811 lubi tę wiadomość