X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dlatego u mnie nikt nie wie poza siostra ale siostra nie dopytuje .

Ja jak brałam ślub to sobie troszke przytyłam i juz gadali że w ciąży jestem a potem schudłam i był zonk a po slubie jestem prawie dwa lata :)

Szczęsliwa na maksa :)

Jackie lubi tę wiadomość

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    I <3 you too
    A ja mam inne mysli <3 :D

nie Kochana. Za wczesnie, sporo za wczesnie. Gdyby bylby to termin @ to może, może:) ale dzięki, że wierzysz:)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dokładnie każdej z nas sie uda i predzej czy później doczekamy sie maleństwa :)

:)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Ja jak brałam ślub to sobie troszke przytyłam i juz gadali że w ciąży jestem a potem schudłam i był zonk a po slubie jestem prawie dwa lata :)

Szczęsliwa na maksa :)
    Wiem ze brakuje fasolki zeby byc szczesliwym na maxa . Ale trzeba dac troche luzu i sukces gwarantowany :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    nie Kochana. Za wczesnie, sporo za wczesnie. Gdyby bylby to termin @ to może, może:) ale dzięki, że wierzysz:)
    oj kochana niektore maja mdlosci juz od 5dpo i sa w ciazy .
    Wiem nie chcesz sie nakrecac . Ale ja tu Ci mocno kibicuje . Trzymam mocno kciuki

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj kochana niektore maja mdlosci juz od 5dpo i sa w ciazy .
    Wiem nie chcesz sie nakrecac . Ale ja tu Ci mocno kibicuje . Trzymam mocno kciuki

wierze Kochanie:* ja Tobie też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    wierze Kochanie:* ja Tobie też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    <3 <3

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiem ze brakuje fasolki zeby byc szczesliwym na maxa . Ale trzeba dac troche luzu i sukces gwarantowany :)[/QUO

Zmienie ginka to będe wiedziała co w trawie piszczy może cos mi przepisze na regulacje cyklu bo teraz to mam taki że szok :)

Cassie lubi tę wiadomość

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie sie fasolki doczekamy ;) predzej czy pozniej ;)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Ewelina23 wrote:
    Wiem ze brakuje fasolki zeby byc szczesliwym na maxa . Ale trzeba dac troche luzu i sukces gwarantowany :)[/QUO

Zmienie ginka to będe wiedziała co w trawie piszczy może cos mi przepisze na regulacje cyklu bo teraz to mam taki że szok :)
    Mnie moj stary gin nastraszyl dwa razy i nic sie nie dowiedzialam z placzem tylko z gabinetu wychodzilam .
    Mialam torbiel jajnika 3 cm i polip 5na7mm dal mi tabletki na wywolanie @ i poszlam po tych tabletkach torbiel znikl polip nie dobra na sam koniec powiedzial mi ze martwi go moja ilosc pecherzykow w jajnikach nic wiecj nie powiedzial ciagle przerywal . Poszlam tydzien pozniej do innego gina zrobil mi wszystkie badania powiedzial ze polipa zadnego nie ma . wiec gdzie ten stary gin go widzial ? bo ja niewiem .

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Wszystkie sie fasolki doczekamy ;) predzej czy pozniej ;)

Napewno :)

Cassie lubi tę wiadomość

Paulina 28maluszek

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    pewnie ze tak

To też racja każda sytuacja w życiu ma jakies swoje miejsce :)

Cassie lubi tę wiadomość

Paulina 28maluszek

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mnie moj stary gin nastraszyl dwa razy i nic sie nie dowiedzialam z placzem tylko z gabinetu wychodzilam .
    Mialam torbiel jajnika 3 cm i polip 5na7mm dal mi tabletki na wywolanie @ i poszlam po tych tabletkach torbiel znikl polip nie dobra na sam koniec powiedzial mi ze martwi go moja ilosc pecherzykow w jajnikach nic wiecj nie powiedzial ciagle przerywal . Poszlam tydzien pozniej do innego gina zrobil mi wszystkie badania powiedzial ze polipa zadnego nie ma . wiec gdzie ten stary gin go widzial ? bo ja niewiem .

Ba no to Niezle starchu narobił ja też miałam torbiel sporawy 7 na 5 ale dostałam tabletki i zeszło tylko że chodziłam do kobiety ale teraz ona sporo bierze za wizyte no jednym słowe zdziera ze aż piszczy w torebce :)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zjem tego krupnioka ;)

Ps. dzien bez slodkiego zaliczony :)

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

a co to odchudzanko jakies czy tylko dla zdrowia ;)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Ba no to Niezle starchu narobił ja też miałam torbiel sporawy 7 na 5 ale dostałam tabletki i zeszło tylko że chodziłam do kobiety ale teraz ona sporo bierze za wizyte no jednym słowe zdziera ze aż piszczy w torebce :)
    no tamten tez zdzieral placilam za wizyte 100euro w tym masz usg recepta a z pobraniem krwi bral 150 euro a u tego nowego z badaniami zaplacilam 130euro w tym usg recepta wymaz 5 fiolek krwi plus mocz a teraz za kolejna wizyte place 60 euro i w tym mam badania krwi moczu usg recepte wiec jest roznica . A u starego placilam caly czas tak samo 100euro i nic niewiedzialam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probuje przejsc na diete ;) z duzym podkresleniem slowa PROBUJE

00monika00, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

super Cassie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Probuje przejsc na diete ;) z duzym podkresleniem slowa PROBUJE
    No to trzymam kciuki :)

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no tamten tez zdzieral placilam za wizyte 100euro w tym masz usg recepta a z pobraniem krwi bral 150 euro a u tego nowego z badaniami zaplacilam 130euro w tym usg recepta wymaz 5 fiolek krwi plus mocz a teraz za kolejna wizyte place 60 euro i w tym mam badania krwi moczu usg recepte wiec jest roznica . A u starego placilam caly czas tak samo 100euro i nic niewiedzialam

Wnioskuje że w mieszkasz gdzieś za granicą :)

Paulina 28maluszek
‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ