Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Dlatego u mnie nikt nie wie poza siostra ale siostra nie dopytuje .
Ja jak brałam ślub to sobie troszke przytyłam i juz gadali że w ciąży jestem a potem schudłam i był zonk a po slubie jestem prawie dwa lata
Szczęsliwa na maksaJackie lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:Ja jak brałam ślub to sobie troszke przytyłam i juz gadali że w ciąży jestem a potem schudłam i był zonk a po slubie jestem prawie dwa lata
Szczęsliwa na maksaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:nie Kochana. Za wczesnie, sporo za wczesnie. Gdyby bylby to termin @ to może, może:) ale dzięki, że wierzysz:)
Wiem nie chcesz sie nakrecac . Ale ja tu Ci mocno kibicuje . Trzymam mocno kciukiMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Wiem ze brakuje fasolki zeby byc szczesliwym na maxa . Ale trzeba dac troche luzu i sukces gwarantowany [/QUO
Zmienie ginka to będe wiedziała co w trawie piszczy może cos mi przepisze na regulacje cyklu bo teraz to mam taki że szokCassie lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:Ewelina23 wrote:Wiem ze brakuje fasolki zeby byc szczesliwym na maxa . Ale trzeba dac troche luzu i sukces gwarantowany [/QUO
Zmienie ginka to będe wiedziała co w trawie piszczy może cos mi przepisze na regulacje cyklu bo teraz to mam taki że szok
Mialam torbiel jajnika 3 cm i polip 5na7mm dal mi tabletki na wywolanie @ i poszlam po tych tabletkach torbiel znikl polip nie dobra na sam koniec powiedzial mi ze martwi go moja ilosc pecherzykow w jajnikach nic wiecj nie powiedzial ciagle przerywal . Poszlam tydzien pozniej do innego gina zrobil mi wszystkie badania powiedzial ze polipa zadnego nie ma . wiec gdzie ten stary gin go widzial ? bo ja niewiem . -
Ewelina23 wrote:Mnie moj stary gin nastraszyl dwa razy i nic sie nie dowiedzialam z placzem tylko z gabinetu wychodzilam .
Mialam torbiel jajnika 3 cm i polip 5na7mm dal mi tabletki na wywolanie @ i poszlam po tych tabletkach torbiel znikl polip nie dobra na sam koniec powiedzial mi ze martwi go moja ilosc pecherzykow w jajnikach nic wiecj nie powiedzial ciagle przerywal . Poszlam tydzien pozniej do innego gina zrobil mi wszystkie badania powiedzial ze polipa zadnego nie ma . wiec gdzie ten stary gin go widzial ? bo ja niewiem .
Ba no to Niezle starchu narobił ja też miałam torbiel sporawy 7 na 5 ale dostałam tabletki i zeszło tylko że chodziłam do kobiety ale teraz ona sporo bierze za wizyte no jednym słowe zdziera ze aż piszczy w torebcePaulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:Ba no to Niezle starchu narobił ja też miałam torbiel sporawy 7 na 5 ale dostałam tabletki i zeszło tylko że chodziłam do kobiety ale teraz ona sporo bierze za wizyte no jednym słowe zdziera ze aż piszczy w torebce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:no tamten tez zdzieral placilam za wizyte 100euro w tym masz usg recepta a z pobraniem krwi bral 150 euro a u tego nowego z badaniami zaplacilam 130euro w tym usg recepta wymaz 5 fiolek krwi plus mocz a teraz za kolejna wizyte place 60 euro i w tym mam badania krwi moczu usg recepte wiec jest roznica . A u starego placilam caly czas tak samo 100euro i nic niewiedzialam
Wnioskuje że w mieszkasz gdzieś za granicąPaulina 28maluszek