Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem przez chwile z teł,szlak mnie trafia,nasz służba zdrowia jest boska normalnie,byliśmy u przyjaciół,młodsze dziecko gorączka 3 dzień w przychodni powiedzieli,ze przejdzie,wirus,zabki(ma 6mc),w końcu gorączka prawie 40 stopni,pojechała na pogotowie,pobrali krew i zrobili badanie moczu,po 2 h pojechała po wyniki,co się okazało,ze wyniki tylko nie wiem dokl,bo dziewczyna w stresie mówiła,ale chyba krwinek wyszła taka norma do 5,a mala ma 127,masakra jakas,do szpitala,mówią ze zapalenie ale 2 lek ze to nie drogi oddechowe,a trzeci ze tak, a my teraz ze starszym czekamy na tatę
-
natasza oj ja to bardzo dobrze wiem jak to jest z tą słuzbą zdrowia niestety już pare razy byliśmy z naszym synkiem w szpitalu:/ zdrówka życze dla malucha!! mam nadzieję że w szpitalu już mu pomogą!! może po zapalenie oskrzeli albo płuc?! u nas niestety zawsze na tym się kończyło, ale oby już nigdy więcej...
też zaczęłam oglądać tą Bridget Jones
czuje się już znacznie lepiej, tylko humor do dupy!! aż przez to dziś naskoczyłam na mojego męża wiem że bez sensu mu się oberwało, po prostu był pierwszy pod ręką
już dobija mnie to staranie, nie dość że to już 8 cykl to jeszcze musieliśmy spasować.. następne wznowienie za miesiąc.. no szlag mnie trafia!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza wiem cos o tym, moj starszy zywnym przykladem niekompetencji lekarzy... zdrowka dla malucha
A ja sobie rano czyms palec rozcielam... szczypi jak diabli... pytanie tylko czym bo nie pamietam...
Jutro na mnie na forum nie czekajcie
Buziaki i dobranoc :* -
nick nieaktualnyCassie wrote:natasza wiem cos o tym, moj starszy zywnym przykladem niekompetencji lekarzy... zdrowka dla malucha
A ja sobie rano czyms palec rozcielam... szczypi jak diabli... pytanie tylko czym bo nie pamietam...
Jutro na mnie na forum nie czekajcie
Buziaki i dobranoc :*
Buzka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny