Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:natasza wiem cos o tym, moj starszy zywnym przykladem niekompetencji lekarzy... zdrowka dla malucha
A ja sobie rano czyms palec rozcielam... szczypi jak diabli... pytanie tylko czym bo nie pamietam...
Jutro na mnie na forum nie czekajcie
Buziaki i dobranoc :*3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja wytrwam bo na 22 ide do pracy i do 3
Ewelina23 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
obejrzalam Bridget objadlam sie pizza ktora nam dowiezli nie bardzo chcialo mi sie wymyslec co na jakos nie chcialam aby moj ukochany zrobil kolacje po wczorajszej a raczej po tym jak musialam sprzatnac kuchnie masakra nie wiedzialam ze mam tyle naczyn misek miseczek i czego tam jeszcze nie bylo...:)a teraz jeszcze disney channel z corka :)spac mi sie chce strasznie jakas zmeczona jestem no ale...edytka
-
w sumie dzien minal szybko sprzatanie zakupy pozniej po raz pierwszy strzyglam naszego pupilka shih tzu nawet najgorzej nie wyglada powiedzmy :)chociaz bardziej mi sie podobal jak mial wlosy :)no ale to szczeniak wiec mam nadzieje ze szybko odrosnaedytka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedytka wrote:obejrzalam Bridget objadlam sie pizza ktora nam dowiezli nie bardzo chcialo mi sie wymyslec co na jakos nie chcialam aby moj ukochany zrobil kolacje po wczorajszej a raczej po tym jak musialam sprzatnac kuchnie masakra nie wiedzialam ze mam tyle naczyn misek miseczek i czego tam jeszcze nie bylo...:)a teraz jeszcze disney channel z corka :)spac mi sie chce strasznie jakas zmeczona jestem no ale...
pizza-robisz smaka:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny