Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
cassie to nie tylko ty tak masz pewnie wiekszosc z nas...ja to tak czasmi mam ze serio nie wiem sama o co mi chodzi ale w zyciu sie mojemu nie przyznam :)serio nawet czasami jak strzele focha to sama nie wiem o co :)cassie jutro bedzie lepiej
Cassie lubi tę wiadomość
edytka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:coż widać że mój dupowaty humor nie jest wart uwagi.
trzymajcie się dziewczyny i powodzenia wam życzę!!
Co sie dzieje .? -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Sobota wieczór a ja spac nie moge... paluch spuchniety. Serii pierwszy raz w zyciu nie pamietam kiedy i jak sie skaleczylam... Ide nie chce marudzic, cos dzisiaj dola mam - czemu nie wiem... i potem sie dziwic facetowi ze kobiety nie rozumie... No a jak ma kobietę zrozumiec skoro ona sama siebie nie rozumie? Iwa filozof... Dobranoc
Kochana jutro wstaniesz i odrazu będzie lepiejCassie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
ha postanowione jedziemy za 2 tyg do Belgii poznać się z moją siostrzenicą:)w sumie wiedziałam ze nie wytrzymam:)już nie umogę się doczekac:) a dziecko mojej przyjaciółki dalej nic nie dostaje, bo nie postawili diagnozy, mega ją pokłuli jeszcze i tyle , razem z mamą są w szpitalu, biedna malutka...
-
Matko, dziewczyny, ale Wy nadajecie! Co mam chwilę bez mdłości, żeby nadrobić i coś napisać to zanim skończę czytać to znowu muszę się położyć..
Jakis limit chyba trzeba wprowadzić - 5 postów dziennie, bo to nie do nadrobienia jest gadułyedytka, Cassie, olka25 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanko zawsze meirze o 6 w z piatku na sobote usnełam o 5 i obudziłam sie o 8:30 miałam wtedy 36.18 czy ja wogole wpisywac ??
-
nick nieaktualnyCzesc
czuje sie jak kon po westernie... mdli mnie od rana, koszmary mi sie snily, raz mi cieplo raz zimno... poczatek dnia jak z horroru...
karmelek - ja wczoraj pisalam z telefonu, przykro mi ze nie odpowiedzialam... posty leca jak szalone.
Aniu nie wpisywalabym tej temeratury. Ja mialam o 4.30 36,76 a o 8 36,89 a to spora roznica.
stardust ja dzisiaj napisze max 5 postow, obiecuje
Uciekam, zrobic sniadanko a potem poczatytam ksiazke.
Moj ma dzisiaj wolne ale ma cos w planie pomajsterkowac.
Buziakimilego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 09:27
-
dzien dobry,
natasza super ze jedziesz do siostry
stardust, jabym chciala takie mdlosci
Aniu ja tez bym niewpisywala.
witam was rowniez Cassie i dbajak tam poranek?
u mnie dzis lekka zalamka z rana bo temperatura bardzo spadla. ja juz nic nierozumie. Moze owulki wcale nie bylo? chyba calkowicie odpuszcze...
natasza82, Cassie lubią tę wiadomość