X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    ja też gaduły nie nadrobię :D wyszłam z psem, na 14 do pracy. Najważniejsze do wtorku- wtedy się okaże czy wsio ok... :)

dba, a we wtorek to twoja pierwsza wizyta? :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania, ja bym też nie wpisywała
    Cassie, trzymam za słowo :P
    dba szczęściaro, ja dopiero w przyszły poniedziałek :|
    Katha, mdłości nic fajnego, ale rozumiem :P a co do spadku to czasem na zagnieżdżenie tak gwałtownie spada, mam nadzieję, że jutro odbije :)

Cassie lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie, tak patrzę na Twój wykres i napatrzeć się nie mogę :) ładnie sie zapowiada :)

00monika00, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, heeeej:):)
    jestem, nadrobiłam, się zmęczyłam:):)

Cassie, miałam Ci wcześniej napisać ale zapomniałam, przeczytałaś już III tom Greya?? Ja się w nim zakochałam... Pochłonęłam trzy części w mig:D:D

Ewelinka, szcześcia, miłości i spełnienia marzeń (przede wszystkim tego najważniejszego) w drugą rocznicę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:* Gorzko!! Gorzko!!!:D:D

Idę robić sniadanko!!

Karmelku jak choróbsko??? Wypędziłaś już??

Miłego dnia dziewczynki:D:D

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, wszystkiego pięknego z okazji rocznicy!!!!!!DUZO DUZO MILOSCI:):* <3 <3 <3

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Witam dziewczyny w niedzielne przedpołudnie :) Stardust, bardzo się cieszę, że wróciłaś (wiem, wiem, już jakiś czas temu) :) natasza82, też bym nie wytrzymała i bym pojechała poznać siostrzenicę :)
    Moja temperatura jest jednak nieprzewidywalna. Wczoraj byłam bliska załamania, sądziłam, że już wszystko stracone, a dziś taki piękny skok. Mam nadzieję, że niezbyt twardy sen nie wpłynął aż tak na temperaturę i coś jest na rzeczy. Nie chcę się nastawiać niepotrzebnie... Nie mogę się doczekać jutrzejszej temperaturki.
    ładny ten wykresik, bardzo ładny :)

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Witam dziewczyny w niedzielne przedpołudnie :) Stardust, bardzo się cieszę, że wróciłaś (wiem, wiem, już jakiś czas temu) :) natasza82, też bym nie wytrzymała i bym pojechała poznać siostrzenicę :)
    Moja temperatura jest jednak nieprzewidywalna. Wczoraj byłam bliska załamania, sądziłam, że już wszystko stracone, a dziś taki piękny skok. Mam nadzieję, że niezbyt twardy sen nie wpłynął aż tak na temperaturę i coś jest na rzeczy. Nie chcę się nastawiać niepotrzebnie... Nie mogę się doczekać jutrzejszej temperaturki.

ładnie odbiło. TRzymam kciuki:)

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc
    czuje sie jak kon po westernie... mdli mnie od rana, koszmary mi sie snily, raz mi cieplo raz zimno... poczatek dnia jak z horroru...

karmelek - ja wczoraj pisalam z telefonu, przykro mi ze nie odpowiedzialam... posty leca jak szalone.

Aniu nie wpisywalabym tej temeratury. Ja mialam o 4.30 36,76 a o 8 36,89 a to spora roznica.

stardust ja dzisiaj napisze max 5 postow, obiecuje ;)

Uciekam, zrobic sniadanko a potem poczatytam ksiazke.
    Moj ma dzisiaj wolne ale ma cos w planie pomajsterkowac.

Buziaki <3 milego dnia

Cassie, a ja cos przeczuwam:*:)

olka25, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki:)Życze wszystkim Miłego dnia :)widzę na wykresach dużo sie dzieje:)mi ovu wyznaczyło owulację i to nieprzerywaną linią pierwszy raz:)ale temp dalej niska, ciekawa jestem jutrzejszej:)Ewelinka Dużo miło ści życze :)

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Cześć dziewczynki:)Życze wszystkim Miłego dnia :)widzę na wykresach dużo sie dzieje:)mi ovu wyznaczyło owulację i to nieprzerywaną linią pierwszy raz:)ale temp dalej niska, ciekawa jestem jutrzejszej:)Ewelinka Dużo miło ści życze :)

dziękuję i wzajemnie:) jutro też jestem ciekawa tempki.
    Wczorajsza wydaje mi się, że była gorączkowąbo byłam trochę rozpalona a dzisiaj czuję sie lepiej. Okaze sie. Buziaki:)

• Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc
    czuje sie jak kon po westernie... mdli mnie od rana, koszmary mi sie snily, raz mi cieplo raz zimno... poczatek dnia jak z horroru...

karmelek - ja wczoraj pisalam z telefonu, przykro mi ze nie odpowiedzialam... posty leca jak szalone.

Aniu nie wpisywalabym tej temeratury. Ja mialam o 4.30 36,76 a o 8 36,89 a to spora roznica.

stardust ja dzisiaj napisze max 5 postow, obiecuje ;)

Uciekam, zrobic sniadanko a potem poczatytam ksiazke.
    Moj ma dzisiaj wolne ale ma cos w planie pomajsterkowac.

Buziaki <3 milego dnia

Hejka sama nie jestes ja dzisiaj wstałam zmęczona jeszcze własnie cos zaczeło mnie mdlic cholera nie wiem od czego :)

Cassie lubi tę wiadomość

Paulina 28maluszek
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ale mnie głowa boli masakra i jeszcze ta pogoda :(
    Ewelinka wszystkiego dobrego :)
    Cassie temperaturke masz coraz ładniejszą :)
    Stardust ile ja bym dała za takie mdłości

Miska0811, Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dzień dobry :) ale mnie głowa boli masakra i jeszcze ta pogoda :(
    Ewelinka wszystkiego dobrego :)
    Cassie temperaturke masz coraz ładniejszą :)
    Stardust ile ja bym dała za takie mdłości

no pogoda jest masakryczna.. u mnie wieje i pada..typowo jesiennie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OJ, NARAZIE SAME NUDY SIĘ ZAPOWIADAJĄ... POGODA KIEPSKA, SNIADANIE ZJEDZONE, NAWET NIE CHCE MI SIE PRZEBRAC Z PIDZAMY:) LENIWA NA MAXA NIEDZIELA...

Cassie, Kasiula09, Kaśka lubią tę wiadomość

• dba Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha byłam już u niej (przyjęła mnie bez rejestracji bo brzuch mnie bolał i dała duphaston). We wtorek to już będzie taka wizyta normalna, pewnie skierowania na badania pójdą itd...
    dziewczyny nie przejmujcie się tak tą temperaturą, mi to wiecznie skakała ;)

Cassie, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika jeszcze nie skonczylam czytac 3tomu Greya.
    Zamowilam moje ksiazki w Londynie bo bardzo chcialam orygonalna wersje a nie tlumaczona ;) Pirwsze dwie czesci sa boskie! Na pewno przeczytam je jeszcze nie jeden raz. 3 tom nieumiem przebrnac... ale widocznie poczatek jest taki slimakowaty ;)
    Ale powiem szczerze ze Grey zmienil moje podejscie do meza i do spraw lozkowych :) jest teraz lepiej, duzo lepiej :)

Ewelinka wszystkiego najlespzego z okazji 2giej rocznicy <3 duzo milosci!

Miska a len sie ile wlezie! Jest niedziela :)

Ja zjadlam sniadanie i poza mega zmeczeniem czuje sie dobrze :) nawet podbrzusze i jajniki odpuscily :) (ciekawe na jak dlugo).

Ja u siebie przewiduje @ pomiedzy 17-19.01 ;) na II sie nie nastawiam nic a nic. Co ma byc to bedzie, nie chce znowu plakac.

Upieklam dzisiaj kielbase podwawelska :D (jak fajnie zjesc cos Polskiego ;) ) z przyprawami do grilla i cebulka :) miodzio!

Dzien 3 bez slodyczy pora zaczac. Jedynie obiecalam ze razem z chlopakami upieke Muffinki ;) mam nadzieje ze sie nie skusze.

Specjalnie kupilam mrozone truskawki (zagamolilam si ei nie pomrozilam latem...) i zrobie mega koktajl :D wiem robie Wam smaka ale musialam to napisac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:17

Miska0811, Ewelina23, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Zamowilam moje ksiazki w Londynie bo bardzo chcialam orygonalna wersje a nie tlumaczona ;) Pirwsze dwie czesci sa boskie! Na pewno przeczytam je jeszcze nie jeden raz. 3 tom nieumiem przebrnac... ale widocznie poczatek jest taki slimakowaty ;)
    Ale powiem szczerze ze Grey zmienil moje podejscie do meza i do spraw lozkowych :) jest teraz lepiej, duzo lepiej :)

Ja zjadlam sniadanie i poza mega zmeczeniem czuje sie dobrze :) nawet podbrzusze i jajniki odpuscily :) (ciekawe na jak dlugo).

Ja u siebie przewiduje @ pomiedzy 17-19.01 ;) na II sie nie nastawiam nic a nic. Co ma byc to bedzie, nie chce znowu plakac.

Upieklam dzisiaj kielbase podwawelska :D (jak fajnie zjesc cos Polskiego ;) ) z przyprawami do grilla i cebulka :) miodzio!

Dzien 3 bez slodyczy pora zaczac. Jedynie obiecalam ze razem z chlopakami upieke Muffinki ;) mam nadzieje ze sie nie skusze.

Specjalnie kupilam mrozone truskawki (zagamolilam si ei nie pomrozilam latem...) i zrobie mega koktajl :D wiem robie Wam smaka ale musialam to napisac :)

koooktail, mhhhh... Chyba wybiore się na zakupy;)

Faktycznie trzecia część jest średnia, ale nie zdradzę Ci zakończenia:D Chyba że chcesz?:)
    I co do spraw łóżkowych, to też podeszłam troche inaczej, oczywiście bez pejczy i kajdanek i bez podwiązywania do sufitu ale jest inaczej niż zawsze.

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

no i narobilas smaka:))
    kurcze tez chcialabym skusic na Greya:)
    powodzenia w NIE jedzeniu slodyczy:) ja narazie chyba tez 2 albo 3 dzien bez i nie chce o nich nawet myslec!!!!

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ