Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
ania, ja bym też nie wpisywała
Cassie, trzymam za słowo
dba szczęściaro, ja dopiero w przyszły poniedziałek
Katha, mdłości nic fajnego, ale rozumiem a co do spadku to czasem na zagnieżdżenie tak gwałtownie spada, mam nadzieję, że jutro odbijeCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, heeeej:)
jestem, nadrobiłam, się zmęczyłam:)
Cassie, miałam Ci wcześniej napisać ale zapomniałam, przeczytałaś już III tom Greya?? Ja się w nim zakochałam... Pochłonęłam trzy części w mig:D:D
Ewelinka, szcześcia, miłości i spełnienia marzeń (przede wszystkim tego najważniejszego) w drugą rocznicę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:* Gorzko!! Gorzko!!!:D
Idę robić sniadanko!!
Karmelku jak choróbsko??? Wypędziłaś już??
Miłego dnia dziewczynki:D:DCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:Witam dziewczyny w niedzielne przedpołudnie Stardust, bardzo się cieszę, że wróciłaś (wiem, wiem, już jakiś czas temu) natasza82, też bym nie wytrzymała i bym pojechała poznać siostrzenicę
Moja temperatura jest jednak nieprzewidywalna. Wczoraj byłam bliska załamania, sądziłam, że już wszystko stracone, a dziś taki piękny skok. Mam nadzieję, że niezbyt twardy sen nie wpłynął aż tak na temperaturę i coś jest na rzeczy. Nie chcę się nastawiać niepotrzebnie... Nie mogę się doczekać jutrzejszej temperaturki.olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Witam dziewczyny w niedzielne przedpołudnie Stardust, bardzo się cieszę, że wróciłaś (wiem, wiem, już jakiś czas temu) natasza82, też bym nie wytrzymała i bym pojechała poznać siostrzenicę
Moja temperatura jest jednak nieprzewidywalna. Wczoraj byłam bliska załamania, sądziłam, że już wszystko stracone, a dziś taki piękny skok. Mam nadzieję, że niezbyt twardy sen nie wpłynął aż tak na temperaturę i coś jest na rzeczy. Nie chcę się nastawiać niepotrzebnie... Nie mogę się doczekać jutrzejszej temperaturki.
ładnie odbiło. TRzymam kciuki:)olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Czesc
czuje sie jak kon po westernie... mdli mnie od rana, koszmary mi sie snily, raz mi cieplo raz zimno... poczatek dnia jak z horroru...
karmelek - ja wczoraj pisalam z telefonu, przykro mi ze nie odpowiedzialam... posty leca jak szalone.
Aniu nie wpisywalabym tej temeratury. Ja mialam o 4.30 36,76 a o 8 36,89 a to spora roznica.
stardust ja dzisiaj napisze max 5 postow, obiecuje
Uciekam, zrobic sniadanko a potem poczatytam ksiazke.
Moj ma dzisiaj wolne ale ma cos w planie pomajsterkowac.
Buziaki milego dnia
Cassie, a ja cos przeczuwam:*olka25, Cassie lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:)Życze wszystkim Miłego dnia :)widzę na wykresach dużo sie dzieje:)mi ovu wyznaczyło owulację i to nieprzerywaną linią pierwszy raz:)ale temp dalej niska, ciekawa jestem jutrzejszej:)Ewelinka Dużo miło ści życze
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Cześć dziewczynki:)Życze wszystkim Miłego dnia :)widzę na wykresach dużo sie dzieje:)mi ovu wyznaczyło owulację i to nieprzerywaną linią pierwszy raz:)ale temp dalej niska, ciekawa jestem jutrzejszej:)Ewelinka Dużo miło ści życze
dziękuję i wzajemnie:) jutro też jestem ciekawa tempki.
Wczorajsza wydaje mi się, że była gorączkowąbo byłam trochę rozpalona a dzisiaj czuję sie lepiej. Okaze sie. Buziaki:) -
Cassie wrote:Czesc
czuje sie jak kon po westernie... mdli mnie od rana, koszmary mi sie snily, raz mi cieplo raz zimno... poczatek dnia jak z horroru...
karmelek - ja wczoraj pisalam z telefonu, przykro mi ze nie odpowiedzialam... posty leca jak szalone.
Aniu nie wpisywalabym tej temeratury. Ja mialam o 4.30 36,76 a o 8 36,89 a to spora roznica.
stardust ja dzisiaj napisze max 5 postow, obiecuje
Uciekam, zrobic sniadanko a potem poczatytam ksiazke.
Moj ma dzisiaj wolne ale ma cos w planie pomajsterkowac.
Buziaki milego dnia
Hejka sama nie jestes ja dzisiaj wstałam zmęczona jeszcze własnie cos zaczeło mnie mdlic cholera nie wiem od czego
Cassie lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Dzień dobry ale mnie głowa boli masakra i jeszcze ta pogoda
Ewelinka wszystkiego dobrego
Cassie temperaturke masz coraz ładniejszą
Stardust ile ja bym dała za takie mdłości
no pogoda jest masakryczna.. u mnie wieje i pada..typowo jesiennie -
nick nieaktualny
-
Katha byłam już u niej (przyjęła mnie bez rejestracji bo brzuch mnie bolał i dała duphaston). We wtorek to już będzie taka wizyta normalna, pewnie skierowania na badania pójdą itd...
dziewczyny nie przejmujcie się tak tą temperaturą, mi to wiecznie skakałaCassie, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika jeszcze nie skonczylam czytac 3tomu Greya.
Zamowilam moje ksiazki w Londynie bo bardzo chcialam orygonalna wersje a nie tlumaczona Pirwsze dwie czesci sa boskie! Na pewno przeczytam je jeszcze nie jeden raz. 3 tom nieumiem przebrnac... ale widocznie poczatek jest taki slimakowaty
Ale powiem szczerze ze Grey zmienil moje podejscie do meza i do spraw lozkowych jest teraz lepiej, duzo lepiej
Ewelinka wszystkiego najlespzego z okazji 2giej rocznicy duzo milosci!
Miska a len sie ile wlezie! Jest niedziela
Ja zjadlam sniadanie i poza mega zmeczeniem czuje sie dobrze nawet podbrzusze i jajniki odpuscily (ciekawe na jak dlugo).
Ja u siebie przewiduje @ pomiedzy 17-19.01 na II sie nie nastawiam nic a nic. Co ma byc to bedzie, nie chce znowu plakac.
Upieklam dzisiaj kielbase podwawelska (jak fajnie zjesc cos Polskiego ) z przyprawami do grilla i cebulka miodzio!
Dzien 3 bez slodyczy pora zaczac. Jedynie obiecalam ze razem z chlopakami upieke Muffinki mam nadzieje ze sie nie skusze.
Specjalnie kupilam mrozone truskawki (zagamolilam si ei nie pomrozilam latem...) i zrobie mega koktajl wiem robie Wam smaka ale musialam to napisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:17
Miska0811, Ewelina23, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monika jeszcze nie skonczylam czytac 3tomu Greya.
Zamowilam moje ksiazki w Londynie bo bardzo chcialam orygonalna wersje a nie tlumaczona Pirwsze dwie czesci sa boskie! Na pewno przeczytam je jeszcze nie jeden raz. 3 tom nieumiem przebrnac... ale widocznie poczatek jest taki slimakowaty
Ale powiem szczerze ze Grey zmienil moje podejscie do meza i do spraw lozkowych jest teraz lepiej, duzo lepiej
Ja zjadlam sniadanie i poza mega zmeczeniem czuje sie dobrze nawet podbrzusze i jajniki odpuscily (ciekawe na jak dlugo).
Ja u siebie przewiduje @ pomiedzy 17-19.01 na II sie nie nastawiam nic a nic. Co ma byc to bedzie, nie chce znowu plakac.
Upieklam dzisiaj kielbase podwawelska (jak fajnie zjesc cos Polskiego ) z przyprawami do grilla i cebulka miodzio!
Dzien 3 bez slodyczy pora zaczac. Jedynie obiecalam ze razem z chlopakami upieke Muffinki mam nadzieje ze sie nie skusze.
Specjalnie kupilam mrozone truskawki (zagamolilam si ei nie pomrozilam latem...) i zrobie mega koktajl wiem robie Wam smaka ale musialam to napisac
koooktail, mhhhh... Chyba wybiore się na zakupy;)
Faktycznie trzecia część jest średnia, ale nie zdradzę Ci zakończenia:D Chyba że chcesz?
I co do spraw łóżkowych, to też podeszłam troche inaczej, oczywiście bez pejczy i kajdanek i bez podwiązywania do sufitu ale jest inaczej niż zawsze.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monika jeszcze nie skonczylam czytac 3tomu Greya.
no i narobilas smaka:))
kurcze tez chcialabym skusic na Greya:)
powodzenia w NIE jedzeniu slodyczy:) ja narazie chyba tez 2 albo 3 dzien bez i nie chce o nich nawet myslec!!!!Cassie lubi tę wiadomość