X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie piję jeszcze żadnych wspomagaczy śluzu ale chyba to lepiej im więcej tym lepiej a nie Sahara ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    dziewczyny, wlasnie bylam w toalecie siusiu i patrza a tu plodny sluz rozciagliwy... juz niewiem co sie dzieje :( nadal zadnych boli jajnikow..nic!
    a ilu dniowe masz cykle?

iv09hdgenu0skffm.png
  • Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hmmm...mozliwe...nie pije..chcialabym pomoc,umiec odpowiedziec na Twoje pytanie. Ciężka sprawa z tymi sluzami, obserwacjami itd:(

Monika nie musisz miec smutnej minki :) dzieki za wsparcie <3

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    właśnie żądnych smutnych minek nie chcę dziś widzieć, uśmiech proszę drogie panie :-)

Katha81, Cassie, Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a ilu dniowe masz cykle?

30-33 dniowe. Jak biore niepokalanek to mam 30dniowe. Ale w 2013 roku mialam chyba z 5 cykli po 40-60 dni ( :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:52

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie chce znac zadnych szczegolow 3go tomu ;) doczytam bez podpowiedzi ;)

Miska inne podejscie lozkowe.... nie da sie tego wytlumaczyc, musialabys przeczytac choc jeden tom i sama zobaczysz jak psychika sie pozmienia ;)

Po czym mnie mdli? Nie mam pojecia. Wczoraj rano i dzisiaj mialam to samo ale tylko do momentu zjedzenia sniadania.
    Teraz czuje sie jak nowo narodzona :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:

:):)
    mnie tez ten sluz wkurza...
    Niby sucho, niby mokro, niby kremowo.. Powinno byc albo tak albo tak:) proste. Albo jak ma byc plodny to niech bedzie a po plodnych sucho, nic a nic. Wtedy czlowiek by wiedzial na czym stoi:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochana <3
    Dziekuje Wam kochane za pamiec <3

Ostatni raz sie zgodzilam na taka godzine na dodatek sie spoznila wrocila przed 4 w nocy .
    A wiecie co ja robilam z nudow dzwonilam do wrozbity Macieja ale oczywiscie sie nie moglam dodzwonic i zjadlo mi z kata 27 euro pieknie i sie nie dodzwonic .
    Dzuo gada malo rozmawia z ludzmi .

Mam pytanko ?
    Polozylam sie o 4 i wstalam tak 10.30 zmierzylam tempke odrazu po przebudzeniu mialam 37,00 moge ja wpisac jak myslicie ???
    Spalam szesc i pol godziny

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Monia nie chce znac zadnych szczegolow 3go tomu ;) doczytam bez podpowiedzi ;)

Miska inne podejscie lozkowe.... nie da sie tego wytlumaczyc, musialabys przeczytac choc jeden tom i sama zobaczysz jak psychika sie pozmienia ;)

Po czym mnie mdli? Nie mam pojecia. Wczoraj rano i dzisiaj mialam to samo ale tylko do momentu zjedzenia sniadania.
    Teraz czuje sie jak nowo narodzona :)

musze wziac sie za czytanie:):):)

Cassie lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    :):)
    mnie tez ten sluz wkurza...
    Niby sucho, niby mokro, niby kremowo.. Powinno byc albo tak albo tak:) proste. Albo jak ma byc plodny to niech bedzie a po plodnych sucho, nic a nic. Wtedy czlowiek by wiedzial na czym stoi:)

zgadzam sie w 100% misia :) :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    30-33 dniowe. Jak biore niepokalanek to mam 30dniowe. Ale w 2013 roku mialam chyba z 5 cykli po 40-60 dni ( :) )
    hm to faktycznie w dziwnym momencie taki śluz...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc kochana <3
    Dziekuje Wam kochane za pamiec <3

Ostatni raz sie zgodzilam na taka godzine na dodatek sie spoznila wrocila przed 4 w nocy .
    A wiecie co ja robilam z nudow dzwonilam do wrozbity Macieja ale oczywiscie sie nie moglam dodzwonic i zjadlo mi z kata 27 euro pieknie i sie nie dodzwonic .
    Dzuo gada malo rozmawia z ludzmi .

Mam pytanko ?
    Polozylam sie o 4 i wstalam tak 10.30 zmierzylam tempke odrazu po przebudzeniu mialam 37,00 moge ja wpisac jak myslicie ???
    Spalam szesc i pol godziny

ja Ewelinko bym nie wydzwaniala z tel do Wrozbity:) to tylko moim zdaniem naciagacze pieniazkow. Choc przyznam,ze znajoma podkusila mnie jakis czas temu na wizyte u Wrozki. Ona byla u niej z 2 czy 3 razy. Na poczatku sie nie zgadzalam, mowie "przestan to nie dla mnie, nie wierzę", ale jednak mnie namówiła. Byłam w szoku..
    Z temperaturką ..hmmm.... sama nie wiem? Troszke inne godzinki niż mierzylas wczesiej, chyba ze zignorujesz?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK Cassie, nic nie zdadzę;);) (to był żart oczywiście, więc spoko)

Ewelina miałaś nie mierzyć temperatury

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja raz w roku odwiedzam wróżkę:) dużo rzeczy mi przepowiedziała:)ale ostatnia wróżba sie póki co nie sprawdziła, byłam w lutym ubiegłego roku i powiedziała że w listopadzie będę w ciąży a tu nic z tego..

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    musze wziac sie za czytanie:):):)

tego Greya to 3 czesci sa, tak? Slyszalam o tej ksiazce duzo, juz wczesniej siostra cioteczna proponowala,ze moze mi pozyczyc:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja Ewelinko bym nie wydzwaniala z tel do Wrozbity:) to tylko moim zdaniem naciagacze pieniazkow. Choc przyznam,ze znajoma podkusila mnie jakis czas temu na wizyte u Wrozki. Ona byla u niej z 2 czy 3 razy. Na poczatku sie nie zgadzalam, mowie "przestan to nie dla mnie, nie wierzę", ale jednak mnie namówiła. Byłam w szoku..
    Z temperaturką ..hmmm.... sama nie wiem? Troszke inne godzinki niż mierzylas wczesiej, chyba ze zignorujesz?
    niby spalam te 6 h no niewiem sama juzpo owulce wiec chyba nie przeszkadza gorzej przed

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    OK Cassie, nic nie zdadzę;);) (to był żart oczywiście, więc spoko)

Ewelina miałaś nie mierzyć temperatury
    ale mnie cos podkusilo :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    niby spalam te 6 h no niewiem sama juzpo owulce wiec chyba nie przeszkadza gorzej przed

no to zaznacz najwyzej:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tego Greya to 3 czesci sa, tak? Slyszalam o tej ksiazce duzo, juz wczesniej siostra cioteczna proponowala,ze moze mi pozyczyc:)

trzy części, ja polecam, gładko się czyta

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a ja raz w roku odwiedzam wróżkę:) dużo rzeczy mi przepowiedziała:)ale ostatnia wróżba sie póki co nie sprawdziła, byłam w lutym ubiegłego roku i powiedziała że w listopadzie będę w ciąży a tu nic z tego..

Ja byłam w szoku dlatego,ze duzo sytuacji ktore opowiadala byly prawdziwe, wiec nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy poprostu co s w tym jest. Ja staralam siedziec cicho,zeby jak najmniej mogla ode mmnie wyciagnac:)
    Mi przepowiedziala,ze bede miec synka. Ale nie powiedziala kiedy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:03

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ