Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia nie chce znac zadnych szczegolow 3go tomu doczytam bez podpowiedzi
Miska inne podejscie lozkowe.... nie da sie tego wytlumaczyc, musialabys przeczytac choc jeden tom i sama zobaczysz jak psychika sie pozmienia
Po czym mnie mdli? Nie mam pojecia. Wczoraj rano i dzisiaj mialam to samo ale tylko do momentu zjedzenia sniadania.
Teraz czuje sie jak nowo narodzona -
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Monika nie musisz miec smutnej minki dzieki za wsparcie
mnie tez ten sluz wkurza...
Niby sucho, niby mokro, niby kremowo.. Powinno byc albo tak albo tak:) proste. Albo jak ma byc plodny to niech bedzie a po plodnych sucho, nic a nic. Wtedy czlowiek by wiedzial na czym stoi:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc kochana
Dziekuje Wam kochane za pamiec
Ostatni raz sie zgodzilam na taka godzine na dodatek sie spoznila wrocila przed 4 w nocy .
A wiecie co ja robilam z nudow dzwonilam do wrozbity Macieja ale oczywiscie sie nie moglam dodzwonic i zjadlo mi z kata 27 euro pieknie i sie nie dodzwonic .
Dzuo gada malo rozmawia z ludzmi .
Mam pytanko ?
Polozylam sie o 4 i wstalam tak 10.30 zmierzylam tempke odrazu po przebudzeniu mialam 37,00 moge ja wpisac jak myslicie ???
Spalam szesc i pol godzinyMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monia nie chce znac zadnych szczegolow 3go tomu doczytam bez podpowiedzi
Miska inne podejscie lozkowe.... nie da sie tego wytlumaczyc, musialabys przeczytac choc jeden tom i sama zobaczysz jak psychika sie pozmienia
Po czym mnie mdli? Nie mam pojecia. Wczoraj rano i dzisiaj mialam to samo ale tylko do momentu zjedzenia sniadania.
Teraz czuje sie jak nowo narodzona
musze wziac sie za czytanie:)Cassie lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:
mnie tez ten sluz wkurza...
Niby sucho, niby mokro, niby kremowo.. Powinno byc albo tak albo tak:) proste. Albo jak ma byc plodny to niech bedzie a po plodnych sucho, nic a nic. Wtedy czlowiek by wiedzial na czym stoi:)
zgadzam sie w 100% misiaMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc kochana
Dziekuje Wam kochane za pamiec
Ostatni raz sie zgodzilam na taka godzine na dodatek sie spoznila wrocila przed 4 w nocy .
A wiecie co ja robilam z nudow dzwonilam do wrozbity Macieja ale oczywiscie sie nie moglam dodzwonic i zjadlo mi z kata 27 euro pieknie i sie nie dodzwonic .
Dzuo gada malo rozmawia z ludzmi .
Mam pytanko ?
Polozylam sie o 4 i wstalam tak 10.30 zmierzylam tempke odrazu po przebudzeniu mialam 37,00 moge ja wpisac jak myslicie ???
Spalam szesc i pol godziny
ja Ewelinko bym nie wydzwaniala z tel do Wrozbity:) to tylko moim zdaniem naciagacze pieniazkow. Choc przyznam,ze znajoma podkusila mnie jakis czas temu na wizyte u Wrozki. Ona byla u niej z 2 czy 3 razy. Na poczatku sie nie zgadzalam, mowie "przestan to nie dla mnie, nie wierzę", ale jednak mnie namówiła. Byłam w szoku..
Z temperaturką ..hmmm.... sama nie wiem? Troszke inne godzinki niż mierzylas wczesiej, chyba ze zignorujesz?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja Ewelinko bym nie wydzwaniala z tel do Wrozbity:) to tylko moim zdaniem naciagacze pieniazkow. Choc przyznam,ze znajoma podkusila mnie jakis czas temu na wizyte u Wrozki. Ona byla u niej z 2 czy 3 razy. Na poczatku sie nie zgadzalam, mowie "przestan to nie dla mnie, nie wierzę", ale jednak mnie namówiła. Byłam w szoku..
Z temperaturką ..hmmm.... sama nie wiem? Troszke inne godzinki niż mierzylas wczesiej, chyba ze zignorujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:a ja raz w roku odwiedzam wróżkę dużo rzeczy mi przepowiedziała:)ale ostatnia wróżba sie póki co nie sprawdziła, byłam w lutym ubiegłego roku i powiedziała że w listopadzie będę w ciąży a tu nic z tego..
Ja byłam w szoku dlatego,ze duzo sytuacji ktore opowiadala byly prawdziwe, wiec nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy poprostu co s w tym jest. Ja staralam siedziec cicho,zeby jak najmniej mogla ode mmnie wyciagnac:)
Mi przepowiedziala,ze bede miec synka. Ale nie powiedziala kiedyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:03
natasza82, Cassie lubią tę wiadomość