X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie piję jeszcze żadnych wspomagaczy śluzu ale chyba to lepiej im więcej tym lepiej a nie Sahara ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    dziewczyny, wlasnie bylam w toalecie siusiu i patrza a tu plodny sluz rozciagliwy... juz niewiem co sie dzieje :( nadal zadnych boli jajnikow..nic!
    a ilu dniowe masz cykle?

iv09hdgenu0skffm.png
  • Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hmmm...mozliwe...nie pije..chcialabym pomoc,umiec odpowiedziec na Twoje pytanie. Ciężka sprawa z tymi sluzami, obserwacjami itd:(

Monika nie musisz miec smutnej minki :) dzieki za wsparcie <3

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    właśnie żądnych smutnych minek nie chcę dziś widzieć, uśmiech proszę drogie panie :-)

Katha81, Cassie, Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a ilu dniowe masz cykle?

30-33 dniowe. Jak biore niepokalanek to mam 30dniowe. Ale w 2013 roku mialam chyba z 5 cykli po 40-60 dni ( :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:52

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie chce znac zadnych szczegolow 3go tomu ;) doczytam bez podpowiedzi ;)

Miska inne podejscie lozkowe.... nie da sie tego wytlumaczyc, musialabys przeczytac choc jeden tom i sama zobaczysz jak psychika sie pozmienia ;)

Po czym mnie mdli? Nie mam pojecia. Wczoraj rano i dzisiaj mialam to samo ale tylko do momentu zjedzenia sniadania.
    Teraz czuje sie jak nowo narodzona :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:

:):)
    mnie tez ten sluz wkurza...
    Niby sucho, niby mokro, niby kremowo.. Powinno byc albo tak albo tak:) proste. Albo jak ma byc plodny to niech bedzie a po plodnych sucho, nic a nic. Wtedy czlowiek by wiedzial na czym stoi:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochana <3
    Dziekuje Wam kochane za pamiec <3

Ostatni raz sie zgodzilam na taka godzine na dodatek sie spoznila wrocila przed 4 w nocy .
    A wiecie co ja robilam z nudow dzwonilam do wrozbity Macieja ale oczywiscie sie nie moglam dodzwonic i zjadlo mi z kata 27 euro pieknie i sie nie dodzwonic .
    Dzuo gada malo rozmawia z ludzmi .

Mam pytanko ?
    Polozylam sie o 4 i wstalam tak 10.30 zmierzylam tempke odrazu po przebudzeniu mialam 37,00 moge ja wpisac jak myslicie ???
    Spalam szesc i pol godziny

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Monia nie chce znac zadnych szczegolow 3go tomu ;) doczytam bez podpowiedzi ;)

Miska inne podejscie lozkowe.... nie da sie tego wytlumaczyc, musialabys przeczytac choc jeden tom i sama zobaczysz jak psychika sie pozmienia ;)

Po czym mnie mdli? Nie mam pojecia. Wczoraj rano i dzisiaj mialam to samo ale tylko do momentu zjedzenia sniadania.
    Teraz czuje sie jak nowo narodzona :)

musze wziac sie za czytanie:):):)

Cassie lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    :):)
    mnie tez ten sluz wkurza...
    Niby sucho, niby mokro, niby kremowo.. Powinno byc albo tak albo tak:) proste. Albo jak ma byc plodny to niech bedzie a po plodnych sucho, nic a nic. Wtedy czlowiek by wiedzial na czym stoi:)

zgadzam sie w 100% misia :) :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    30-33 dniowe. Jak biore niepokalanek to mam 30dniowe. Ale w 2013 roku mialam chyba z 5 cykli po 40-60 dni ( :) )
    hm to faktycznie w dziwnym momencie taki śluz...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc kochana <3
    Dziekuje Wam kochane za pamiec <3

Ostatni raz sie zgodzilam na taka godzine na dodatek sie spoznila wrocila przed 4 w nocy .
    A wiecie co ja robilam z nudow dzwonilam do wrozbity Macieja ale oczywiscie sie nie moglam dodzwonic i zjadlo mi z kata 27 euro pieknie i sie nie dodzwonic .
    Dzuo gada malo rozmawia z ludzmi .

Mam pytanko ?
    Polozylam sie o 4 i wstalam tak 10.30 zmierzylam tempke odrazu po przebudzeniu mialam 37,00 moge ja wpisac jak myslicie ???
    Spalam szesc i pol godziny

ja Ewelinko bym nie wydzwaniala z tel do Wrozbity:) to tylko moim zdaniem naciagacze pieniazkow. Choc przyznam,ze znajoma podkusila mnie jakis czas temu na wizyte u Wrozki. Ona byla u niej z 2 czy 3 razy. Na poczatku sie nie zgadzalam, mowie "przestan to nie dla mnie, nie wierzę", ale jednak mnie namówiła. Byłam w szoku..
    Z temperaturką ..hmmm.... sama nie wiem? Troszke inne godzinki niż mierzylas wczesiej, chyba ze zignorujesz?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK Cassie, nic nie zdadzę;);) (to był żart oczywiście, więc spoko)

Ewelina miałaś nie mierzyć temperatury

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja raz w roku odwiedzam wróżkę:) dużo rzeczy mi przepowiedziała:)ale ostatnia wróżba sie póki co nie sprawdziła, byłam w lutym ubiegłego roku i powiedziała że w listopadzie będę w ciąży a tu nic z tego..

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    musze wziac sie za czytanie:):):)

tego Greya to 3 czesci sa, tak? Slyszalam o tej ksiazce duzo, juz wczesniej siostra cioteczna proponowala,ze moze mi pozyczyc:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja Ewelinko bym nie wydzwaniala z tel do Wrozbity:) to tylko moim zdaniem naciagacze pieniazkow. Choc przyznam,ze znajoma podkusila mnie jakis czas temu na wizyte u Wrozki. Ona byla u niej z 2 czy 3 razy. Na poczatku sie nie zgadzalam, mowie "przestan to nie dla mnie, nie wierzę", ale jednak mnie namówiła. Byłam w szoku..
    Z temperaturką ..hmmm.... sama nie wiem? Troszke inne godzinki niż mierzylas wczesiej, chyba ze zignorujesz?
    niby spalam te 6 h no niewiem sama juzpo owulce wiec chyba nie przeszkadza gorzej przed

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    OK Cassie, nic nie zdadzę;);) (to był żart oczywiście, więc spoko)

Ewelina miałaś nie mierzyć temperatury
    ale mnie cos podkusilo :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    niby spalam te 6 h no niewiem sama juzpo owulce wiec chyba nie przeszkadza gorzej przed

no to zaznacz najwyzej:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tego Greya to 3 czesci sa, tak? Slyszalam o tej ksiazce duzo, juz wczesniej siostra cioteczna proponowala,ze moze mi pozyczyc:)

trzy części, ja polecam, gładko się czyta

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a ja raz w roku odwiedzam wróżkę:) dużo rzeczy mi przepowiedziała:)ale ostatnia wróżba sie póki co nie sprawdziła, byłam w lutym ubiegłego roku i powiedziała że w listopadzie będę w ciąży a tu nic z tego..

Ja byłam w szoku dlatego,ze duzo sytuacji ktore opowiadala byly prawdziwe, wiec nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy poprostu co s w tym jest. Ja staralam siedziec cicho,zeby jak najmniej mogla ode mmnie wyciagnac:)
    Mi przepowiedziala,ze bede miec synka. Ale nie powiedziala kiedy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:03

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ