Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Ewelina, a moze to dobry znak Mnie tez zawsze bolaly piersi sutki i jajniki a ciazy i tak niebylo. Wiec moze jak nic nieboli to bedzie szczesliwe zakonczenie
trzymam kciuki!
Lece jesc i jade do centrum Kupic jakis ciuszek i buciki
Jak cos na fb mozecie pisac to z tel odpisze
Milego dnia do pozniejMiska0811, natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodswieżam:)
Lista piękności starających się o maleństwo:
16.01 olka25
17.01 Cassie,
20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dbaKatha81, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:odswieżam:)
Lista piękności starających się o maleństwo:
16.01 olka25
17.01 Cassie,
20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
Jackie, Ewelina i ja testujemy 20.01. ktoras z nas musi miec
oby wszystkie!Miska0811, natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOF wyznaczył mi termin @ na 19.01 -czyli na sam początek wyjazdu:/
Ale wydaje mi się, że powinnam dostać później ( poprzedni cykl miałam 37 dniowy)
nie wiedziałam kiedy dopisać się do listyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:25
-
Miska0811 wrote:OF wyznaczył mi termin @ na 19.01 -czyli na sam początek wyjazdu:/
Ale wydaje mi się, że powinnam dostać później ( poprzedni cykl miałam 37 dniowy)
nie wiedziałam kiedy dopisać się do listy -
Miska0811 wrote:
ja zastanawiam się nad kupnem testu i zrobieniu go trochę wcześniej(na urlopie), będę chociaż miała pewność, że mogę smutek zalać np.winkiem:P
Misia tez bede robic na urlopie. bo my wracamy dopiero 29.01. wiec musze koniecznie wziac testy ze soba. Poza tym niewiem jak moj organizm zniesie dluga podroz i zmiane czasu itd. I czy test pokaze ciaze? Ja poprostu jeszcze dzis sie stresuje ale od jutra luz bluesnatasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:no bo OF wyznaczyl mi cykl 30dniowy. Taki miałam parę miesięcy temu. Ale od 2 miesięcy cykle mam 37 dniowe. I sama nie wiem kiedy teraz się spodziewac?
Misia po wyznaczeniu owulki, sama mozesz sobie bliczyc kiedy dostaniesz okres. Musisz tylko wiedziec ile trwa twoja faza lutealnaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Misia tez bede robic na urlopie. bo my wracamy dopiero 29.01. wiec musze koniecznie wziac testy ze soba. Poza tym niewiem jak moj organizm zniesie dluga podroz i zmiane czasu itd. I czy test pokaze ciaze? Ja poprostu jeszcze dzis sie stresuje ale od jutra luz blues
Kochana zobaczysz,ze jak tylko dotrzesz do tego Raju to zapomnisz o wszystkim:) masz przywiezc ze soba duzo zdjec:)
A co do testowania to ja mam nauczke sprzed wczesniejszych miesiecy,ze nakupowalam testow i na marne tylko kasa... Ale chyba ukradkiem przed T kupie test , dwa, i nic mu nie bede mowic:)zeby tez nie widzial, bo znowu powie,ze panikuje niepotrzebnie
natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Misia po wyznaczeniu owulki, sama mozesz sobie bliczyc kiedy dostaniesz okres. Musisz tylko wiedziec ile trwa twoja faza lutealna
kiepska jestem w tym:) wczesniej nie obserwowalam i nie liczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:35
-
Miska0811 wrote:Kochana zobaczysz,ze jak tylko dotrzesz do tego Raju to zapomnisz o wszystkim:) masz przywiezc ze soba duzo zdjec:)
A co do testowania to ja mam nauczke sprzed wczesniejszych miesiecy,ze nakupowalam testow i na marne tylko kasa... Ale chyba ukradkiem przed T kupie test , dwa, i nic mu nie bede mowic:)zeby tez nie widzial, bo znowu powie,ze panikuje niepotrzebnie
wiem, ja tez mam nauczke, bo nakupowalam testow. jeszcze mam chyba z 12 ciazowych i kilka owulacyjnych. Wydalam kupe pieniedzy jak wariatka z obsesjaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:wiem, ja tez mam nauczke, bo nakupowalam testow. jeszcze mam chyba z 12 ciazowych i kilka owulacyjnych. Wydalam kupe pieniedzy jak wariatka z obsesja
no wlasnie:( dlatego chyba warto zaczekac te pare dni.
Ale jeden wezme na wszelki wypadek(jak nie zapomne kupic) ,schowam go do kosmetyczki i zrobie np ok 33/34 dc.(jesli @ nie pojawi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:40
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny