Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziekuje .Katha81 wrote:Ewelina, a moze to dobry znak
Mnie tez zawsze bolaly piersi sutki i jajniki a ciazy i tak niebylo. Wiec moze jak nic nieboli to bedzie szczesliwe zakonczenie 
trzymam kciuki!
Lece jesc i jade do centrum Kupic jakis ciuszek i buciki
Jak cos na fb mozecie pisac
to z tel odpisze
Milego dnia do pozniej
nick nieaktualny, natasza82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodswieżam:)
Lista piękności starających się o maleństwo:
16.01 olka25
17.01 Cassie,
20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
Katha81, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:odswieżam:)
Lista piękności starających się o maleństwo:
16.01 olka25
17.01 Cassie,
20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
Jackie, Ewelina i ja testujemy 20.01.
ktoras z nas musi miec 
oby wszystkie!
nick nieaktualny, natasza82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOF wyznaczył mi termin @ na 19.01 -czyli na sam początek wyjazdu:/
Ale wydaje mi się, że powinnam dostać później ( poprzedni cykl miałam 37 dniowy)
nie wiedziałam kiedy dopisać się do listyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:25
-
to trzeba zmienić na liście :)czemu dopiero na 27?Miska0811 wrote:OF wyznaczył mi termin @ na 19.01 -czyli na sam początek wyjazdu:/
Ale wydaje mi się, że powinnam dostać później ( poprzedni cykl miałam 37 dniowy)
nie wiedziałam kiedy dopisać się do listy -
Miska0811 wrote:

ja zastanawiam się nad kupnem testu i zrobieniu go trochę wcześniej(na urlopie), będę chociaż miała pewność, że mogę smutek zalać np.winkiem:P
Misia tez bede robic na urlopie. bo my wracamy dopiero 29.01. wiec musze koniecznie wziac testy ze soba. Poza tym niewiem jak moj organizm zniesie dluga podroz i zmiane czasu itd. I czy test pokaze ciaze? Ja poprostu jeszcze dzis sie stresuje ale od jutra luz blues
natasza82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:no bo OF wyznaczyl mi cykl 30dniowy. Taki miałam parę miesięcy temu. Ale od 2 miesięcy cykle mam 37 dniowe. I sama nie wiem kiedy teraz się spodziewac?
Misia po wyznaczeniu owulki, sama mozesz sobie bliczyc kiedy dostaniesz okres. Musisz tylko wiedziec ile trwa twoja faza lutealna
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Misia tez bede robic na urlopie. bo my wracamy dopiero 29.01. wiec musze koniecznie wziac testy ze soba. Poza tym niewiem jak moj organizm zniesie dluga podroz i zmiane czasu itd. I czy test pokaze ciaze? Ja poprostu jeszcze dzis sie stresuje ale od jutra luz blues

Kochana zobaczysz,ze jak tylko dotrzesz do tego Raju to zapomnisz o wszystkim:) masz przywiezc ze soba duzo zdjec:)
A co do testowania to ja mam nauczke sprzed wczesniejszych miesiecy,ze nakupowalam testow i na marne tylko kasa... Ale chyba ukradkiem przed T kupie test , dwa, i nic mu nie bede mowic:)zeby tez nie widzial, bo znowu powie,ze panikuje niepotrzebnie
natasza82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Misia po wyznaczeniu owulki, sama mozesz sobie bliczyc kiedy dostaniesz okres. Musisz tylko wiedziec ile trwa twoja faza lutealna
kiepska jestem w tym:) wczesniej nie obserwowalam i nie liczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:35
-
Miska0811 wrote:Kochana zobaczysz,ze jak tylko dotrzesz do tego Raju to zapomnisz o wszystkim:) masz przywiezc ze soba duzo zdjec:)
A co do testowania to ja mam nauczke sprzed wczesniejszych miesiecy,ze nakupowalam testow i na marne tylko kasa... Ale chyba ukradkiem przed T kupie test , dwa, i nic mu nie bede mowic:)zeby tez nie widzial, bo znowu powie,ze panikuje niepotrzebnie
wiem, ja tez mam nauczke, bo nakupowalam testow. jeszcze mam chyba z 12 ciazowych i kilka owulacyjnych. Wydalam kupe pieniedzy
jak wariatka z obsesja
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:wiem, ja tez mam nauczke, bo nakupowalam testow. jeszcze mam chyba z 12 ciazowych i kilka owulacyjnych. Wydalam kupe pieniedzy
jak wariatka z obsesja 
no wlasnie:( dlatego chyba warto zaczekac te pare dni.
Ale jeden wezme na wszelki wypadek(jak nie zapomne kupic) ,schowam go do kosmetyczki i zrobie np ok 33/34 dc.(jesli @ nie pojawi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:40
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny