Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Ja byłam w szoku dlatego,ze duzo sytuacji ktore opowiadaly byly prawdziwe, wiec nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy poprostu co s w tym jest. Ja staralam siedziec cicho,zeby jak najmniej mogla ode mmnie wyciagnac:)
Mi przepowiedziala,ze bede miec synka. Ale nie powiedziala kiedyMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja bardziej traktuje te wizyty jak terapię :)a u mnie jeżeli chodzi płeć to coś do końca nie była pewna:)zasugerowałą bliźniaki:)
ja po tej wizycie tez tak czulam,ze bardziej jako terapia. Lzejsza poczulam sie jak wychodzilam-nie wiem jak to opisac. Drżałam cała:) i byłam mega rozkojarzona.
Blizniaki?Ojej, jaka podwojna radosc:)natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:ja po tej wizycie tez tak czulam,ze bardziej jako terapia. Lzejsza poczulam sie jak wychodzilam-nie wiem jak to opisac. Drżałam cała:) i byłam mega rozkojarzona.
Blizniaki?Ojej, jaka podwojna radosc:) -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:jest piekny:) ja bym tak zostawiła
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:tak zostawie . Ale mam jakies przeczucie ze nic z tego nie bedzie niby 8 dpo a mnie piersi nie bola nic kompletnie mi nie dolega . Sutki mnie bolaly ale zwsze mam tak po owulce
CIIIIIIIIIIIIIIIIIIEwelina23, natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:tak zostawie . Ale mam jakies przeczucie ze nic z tego nie bedzie niby 8 dpo a mnie piersi nie bola nic kompletnie mi nie dolega . Sutki mnie bolaly ale zwsze mam tak po owulce
Ewelina, a moze to dobry znak Mnie tez zawsze bolaly piersi sutki i jajniki a ciazy i tak niebylo. Wiec moze jak nic nieboli to bedzie szczesliwe zakonczenie
trzymam kciuki!natasza82, Ewelina23, Miska0811, Kasiula09, Cassie lubią tę wiadomość