Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:koooktail, mhhhh... Chyba wybiore się na zakupy;)
Faktycznie trzecia część jest średnia, ale nie zdradzę Ci zakończenia:D Chyba że chcesz?
I co do spraw łóżkowych, to też podeszłam troche inaczej, oczywiście bez pejczy i kajdanek i bez podwiązywania do sufitu ale jest inaczej niż zawsze.
zdradzcie co macie na mysli "inne podejscie" lozkowe? -
Cassie a ja w Ciebie wierze ze tym razem sie uda ale wiem nie nakrecasz sie żeby potem nie było rozczarowania rozumiem doskonale Kochana a ty jak zwykle kusisz ja wczoraj jadłam muffinki i dziś chyba pojade do sklepu, kupie i też zrobie
Miska taka pogoda to tylko leżeć i trzeba odpoczywac w końcu niedziela to trzeba troche sie polenićMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
dba wrote:Katha byłam już u niej (przyjęła mnie bez rejestracji bo brzuch mnie bolał i dała duphaston). We wtorek to już będzie taka wizyta normalna, pewnie skierowania na badania pójdą itd...
dziewczyny nie przejmujcie się tak tą temperaturą, mi to wiecznie skakała
widzialam twoj wykres a ja musze odczekac
aa to zycze przyjemnej wizyty
Cassie a Ciebie po czym tak mdli?
witam sie z pozostalymi dziewczynkami
u mnie pogoda wspaniala, swieci sloneczkoKasiula09, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:dziewczyny, wlasnie bylam w toalecie siusiu i patrza a tu plodny sluz rozciagliwy... juz niewiem co sie dzieje nadal zadnych boli jajnikow..nic!
Kasiu tego sluzu to i ja nie rozumiem. Pol dnia mam sucho a pozniej kremowy wylazi..
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:dziewczyny, wlasnie bylam w toalecie siusiu i patrza a tu plodny sluz rozciagliwy... juz niewiem co sie dzieje nadal zadnych boli jajnikow..nic!
katha ja w śluzie nie pomoge niestety u mnie też własnie czuje ze jakos tak dużo mam śluzu -
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Monika, no wlasnie to niejest takie proste z tym sluzem. Ja uwazam ze u mnie wiesiolek falszuje mi moj naturalny sluz..
hmmm...mozliwe...nie pije..chcialabym pomoc,umiec odpowiedziec na Twoje pytanie. Ciężka sprawa z tymi sluzami, obserwacjami itd:(