Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:koooktail, mhhhh... Chyba wybiore się na zakupy;)
Faktycznie trzecia część jest średnia, ale nie zdradzę Ci zakończenia:D Chyba że chcesz?
I co do spraw łóżkowych, to też podeszłam troche inaczej, oczywiście bez pejczy i kajdanek i bez podwiązywania do sufitu ale jest inaczej niż zawsze.
zdradzcie co macie na mysli "inne podejscie" lozkowe? -
Cassie a ja w Ciebie wierze ze tym razem sie uda ale wiem nie nakrecasz sie żeby potem nie było rozczarowania rozumiem doskonale
Kochana a ty jak zwykle kusisz ja wczoraj jadłam muffinki i dziś chyba pojade do sklepu, kupie i też zrobie
Miska taka pogoda to tylko leżeć i trzeba odpoczywac w końcu niedziela to trzeba troche sie polenićMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
dba wrote:Katha byłam już u niej (przyjęła mnie bez rejestracji bo brzuch mnie bolał i dała duphaston). We wtorek to już będzie taka wizyta normalna, pewnie skierowania na badania pójdą itd...
dziewczyny nie przejmujcie się tak tą temperaturą, mi to wiecznie skakała
widzialam twoj wykresa ja musze odczekac
aa to zycze przyjemnej wizyty
Cassie a Ciebie po czym tak mdli?
witam sie z pozostalymi dziewczynkami
u mnie pogoda wspaniala, swieci sloneczkoKasiula09, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:dziewczyny, wlasnie bylam w toalecie siusiu i patrza a tu plodny sluz rozciagliwy... juz niewiem co sie dzieje
nadal zadnych boli jajnikow..nic!
Kasiu tego sluzu to i ja nie rozumiem. Pol dnia mam sucho a pozniej kremowy wylazi..
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:dziewczyny, wlasnie bylam w toalecie siusiu i patrza a tu plodny sluz rozciagliwy... juz niewiem co sie dzieje
nadal zadnych boli jajnikow..nic!
katha ja w śluzie nie pomoge niestetyu mnie też własnie czuje ze jakos tak dużo mam śluzu
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Monika, no wlasnie to niejest takie proste z tym sluzem. Ja uwazam ze u mnie wiesiolek falszuje mi moj naturalny sluz..
hmmm...mozliwe...nie pije..chcialabym pomoc,umiec odpowiedziec na Twoje pytanie. Ciężka sprawa z tymi sluzami, obserwacjami itd:(