Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak pizza objadlam sie ze ledwo sie ruszam a dupcia rosnie :)tym bardziej ze bedac na zakupach corka namowila mnie na mcdonalda bo ona zawsze jak widzi mc donalda robi sie glodna :)no coz...z powtorki filmu to ja z checia skorzystam bo dzis juz jestem padnieta i chyba nie dam radyedytka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedytka wrote:tak pizza objadlam sie ze ledwo sie ruszam a dupcia rosnie :)tym bardziej ze bedac na zakupach corka namowila mnie na mcdonalda bo ona zawsze jak widzi mc donalda robi sie glodna :)no coz...z powtorki filmu to ja z checia skorzystam bo dzis juz jestem padnieta i chyba nie dam rady
raz na jakis czas można pozwolić sobie na przyjemności:)edytka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySobota wieczór a ja spac nie moge... paluch spuchniety. Serii pierwszy raz w zyciu nie pamietam kiedy i jak sie skaleczylam... Ide nie chce marudzic, cos dzisiaj dola mam - czemu nie wiem... i potem sie dziwic facetowi ze kobiety nie rozumie... No a jak ma kobietę zrozumiec skoro ona sama siebie nie rozumie? Iwa filozof... Dobranoc
edytka, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Sobota wieczór a ja spac nie moge... paluch spuchniety. Serii pierwszy raz w zyciu nie pamietam kiedy i jak sie skaleczylam... Ide nie chce marudzic, cos dzisiaj dola mam - czemu nie wiem... i potem sie dziwic facetowi ze kobiety nie rozumie... No a jak ma kobietę zrozumiec skoro ona sama siebie nie rozumie? Iwa filozof... Dobranoc
Iwonka bo tak jest. Ja siebie czesto samej nie rozumiem. I wlasnie nasuwa sie odrazu "Boze... czasami sie nie dziwie swojemu facetowi"
Mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.
Spokojnych snow:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 23:09
edytka, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny