Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejunia nie dam rady Was nadrobic musze sie uczyc
szybko streszcze co u mnie , egzamin z socjo sa wyniki 5 dostalam z hisotrii kosmetologii dobrze mi poszlo z biologii tez niezle napisalam z reszty nie jestem pewna
dzisiaj przyjaciolka mi napisala ze bede w ciazy bo jej sie trup snil hhehe a to podobno zwiastuje ciaze
mam dziwne zmiany w orgaznizmie boli mnie brzuch ciagle sluzu jak nigdy mam duzo az dziwne ale chyba juz po moich dniach bo dziwnie kromowo bialy .
to tak tyle
Cassie, 00monika00, AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Jackie wrote:hejunia nie dam rady Was nadrobic musze sie uczyc
szybko streszcze co u mnie , egzamin z socjo sa wyniki 5 dostalam z hisotrii kosmetologii dobrze mi poszlo z biologii tez niezle napisalam z reszty nie jestem pewna
dzisiaj przyjaciolka mi napisala ze bede w ciazy bo jej sie trup snil hhehe a to podobno zwiastuje ciaze
mam dziwne zmiany w orgaznizmie boli mnie brzuch ciagle sluzu jak nigdy mam duzo az dziwne ale chyba juz po moich dniach bo dziwnie kromowo bialy .
to tak tyleJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:hejunia nie dam rady Was nadrobic musze sie uczyc
to tak tyle
Musi byc ciaza trzymam kciukiJackie lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:no nie jestes sama
Wiec Spokojnie napewno sie uda
Robilas badania ??
Tak robiłam jakieś badania ale jak narazie to chyba musze ginekologa zmienic bo od 12 miesięcy sie staramy a on tylko ględzi ze czas jest potzrebny i cierpliwoścPaulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ewelina co to jest to clo ? to masz od lekarza tak ?
No ale owulke mialam w tym cyklu szybciej -
nick nieaktualny