Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja sie ciesze jak Piotrek po klutni wychodzi z domu bo bym napewno bym zalowala jak bym za duzo powiedziala .
Właśnie to ja zawsze miałam tak, że za dużo powiedziałam. No a teraz wydaję mi się, że jest na odwrót. Wolę się nie odzywać czasami. Popłaczę sobie w łazience czasami i już mi lepiej:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Właśnie to ja zawsze miałam tak, że za dużo powiedziałam. No a teraz wydaję mi się, że jest na odwrót. Wolę się nie odzywać czasami. Popłaczę sobie w łazience czasami i już mi lepiej:)
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:więc też mam takie wrażenie że coraz krótsze mam było 33 potem 32 teraz 30 więc strzelam te dni co zaszłam ostatnim razem plus pozostałe na wszelki wypadek ale nie wiem czy sił starczy
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:więc też mam takie wrażenie że coraz krótsze mam było 33 potem 32 teraz 30 więc strzelam te dni co zaszłam ostatnim razem plus pozostałe na wszelki wypadek ale nie wiem czy sił starczy
nie na bieząco jestem.. zaszłam?? masz już dziecko? sorki, za to pytanie bo nie wiem jaka jest historia.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Wiesz mialam 2 zwiazki przed Piotrkiem i obydwa sie skonczyly w 2 rocznice . Z Piotrkiem jestem krotko bo jutro mija 2 lata . I powiem ci ze nawet go nie porownuje do tych dwuch palantow . Powiedzialam wtedy za duzo ale tego nie zalowalam bo nnie pozwole sobie na to zeby ktos na mnie reke podniosl czy wyzwal . Piotrek ani razu na mnie zlego slowa nie powiedzial a tym bardziej podniosl reke . Jak by podnioslreka by mu uschla3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Ewelina, ja też miałam takiego chłopka roztropka przed moim mężem.
na samą myśl o nim mam odruch wymiotny, chujoza jeden!!
no dowiedzialam sie odtatnio ze urodzila mu sie coreczka jedno co mu w zyciu wyszlo jedno tylko jedno . -
Ja miałam tylko jednego przed mężem, w liceum. To takie gówniarskie jeszcze było a inni to nie doszli faceci. No a z moim to już jestem od 7,5 lat łącznie z ślubem. Jeśli dobrze licze, bo można się już pogubic:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ewelina23 wrote:Pewnie ze normalne . Bo w ktorym zwiazku nie ma wymiany zdan nawet o blachostke ??
00monika00, Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:hehehe chujoza hehe
no dowiedzialam sie odtatnio ze urodzila mu sie coreczka jedno co mu w zyciu wyszlo jedno tylko jedno .
pies ich jebał!!! a najgosze jest to że z nim straciłam dziewictwo, więc jak będę miała córeczkę to będę wpajać od małego, że milion razy się zastanowiła zanim podejmię tą decyzję.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny