Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:no własnie są jeszcze jakies tabletki w internecie na stronie jestem płodna ale nie wiem czy cos dadzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:ja poza dziurawcem wiesiolkiem i zelikiem nic nie bralam i czekam na efekty:) jak sie znow nie uda to wtedy chyba tez sie rozgladne za czyms ale wczesniej musze sie przebadac bo ostatnie usg i cytologie mialam ponad rok temu
Aniu nie zaskodzi sie przebadac:) ja tez mykam niedlugo do gin.
Jakies badania, wskazowki. Bo ja tylko cytologie mialam robiona i przed swietami zrobilam sobie morfologie- z ta morfologia tez mozna isc do gin c zy juz do innego lekarza? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Aniu nie zaskodzi sie przebadac:) ja tez mykam niedlugo do gin.
Jakies badania, wskazowki. Bo ja tylko cytologie mialam robiona i przed swietami zrobilam sobie morfologie- z ta morfologia tez mozna isc do gin c zy juz do innego lekarza?
ja też bez żadnych nadań 4 lutego wizyta u gin... -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Aniu nie zaskodzi sie przebadac:) ja tez mykam niedlugo do gin.
Jakies badania, wskazowki. Bo ja tylko cytologie mialam robiona i przed swietami zrobilam sobie morfologie- z ta morfologia tez mozna isc do gin c zy juz do innego lekarza? -
AniaR88 wrote:ja poza dziurawcem wiesiolkiem i zelikiem nic nie bralam i czekam na efekty:) jak sie znow nie uda to wtedy chyba tez sie rozgladne za czyms ale wczesniej musze sie przebadac bo ostatnie usg i cytologie mialam ponad rok temu
ja miałam 3 miesiące temu i cytologia była ok i usg tezPaulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny