Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:nie wiem Słońce ale chyba do gin jesli od niego mialas skierowanie
no wlasnie nie od niego. Sama z siebie poszlam na badanie krwi bo stwierdzilam,ze i tak moz emi sie przydac
z wlasnej interpratacj i za pomoca google z badan wyniklo ze mam rzadka krew i duzo nawodnienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no wlasnie nie od niego. Sama z siebie poszlam na badanie krwi bo stwierdzilam,ze i tak moz emi sie przydac
z wlasnej interpratacj i za pomoca google z badan wyniklo ze mam rzadka krew i duzo nawodnienia -
to ja byłam u gin w maju, potem w listopadzie i teraz miałam iść w styczniu, ale przez tą moją chorobę przesunęłam na luty.. łaże tam jak oszalała ale już się po prostu doczekać nie mogę
A o jackie tez już dziś pytałam czyli nikt nic nie wie.. czekamy Kochana na jakieś wiadomości!!Anutka lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:no wlasnie nie od niego. Sama z siebie poszlam na badanie krwi bo stwierdzilam,ze i tak moz emi sie przydac
z wlasnej interpratacj i za pomoca google z badan wyniklo ze mam rzadka krew i duzo nawodnienia
wujka google nie można brać tak dosłownie.. z poprawką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:to ja byłam u gin w maju, potem w listopadzie i teraz miałam iść w styczniu, ale przez tą moją chorobę przesunęłam na luty.. łaże tam jak oszalała ale już się po prostu doczekać nie mogę
A o jackie tez już dziś pytałam czyli nikt nic nie wie.. czekamy Kochana na jakieś wiadomości!!Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny