Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista piękności starających się o maleństwo:* :
16.01 olka25
18.01 Ewelina23
19.01 Cassie
20.01 Jackie,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
24.01 Anutka
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
zmienilam date u siebie na 19 tak jak mi of wyznaczyl
Kogo brakuje niech sie dopisze, wysle liste do Jackie na privAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalesniki zjedzone ale fotek nie robilam
karmelek uszy do gory!!! Wszystko bedzie dobrze.
Ewelina super wdzianko!
Anutka czesc
Nam jak w tym cyklu nie wyjdzie to bede musiala odlozyc staranka do sierpnia... duzo by opowiadac . Porod wrzesien-pazdziernik ok pozniej katastrofa. Nie moge Wam teraz powiedziec dlaczego, dowiecie sie jak 'to' zalatwimy wowczas mozemy wrocic do staranek. Wiem, skomplikowane.
Cytologie mialam robiona w sierpniu. Wiem ze mam nadzerke ale lekarz nie chce mi jej usuwac.
Anutka, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Nalesniki zjedzone ale fotek nie robilam
Ewelina super wdzianko!
Anutka czesc
Nam jak w tym cyklu nie wyjdzie to bede musiala odlozyc staranka do sierpnia... duzo by opowiadac . Porod wrzesien-pazdziernik ok pozniej katastrofa. Nie moge Wam teraz powiedziec dlaczego, dowiecie sie jak 'to' zalatwimy wowczas mozemy wrocic do staranek. Wiem, skomplikowane.
Cytologie mialam robiona w sierpniu. Wiem ze mam nadzerke ale lekarz nie chce mi jej usuwac.
hmm ...ok Cassie jak uważasz:) mam nadzeje jednak,ze uda się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Nalesniki zjedzone ale fotek nie robilam
Ewelina super wdzianko!
Anutka czesc
tez mam nadzerke ,ale mi powiedziala ze jak chce starac o dziecko to zeby jej nie usuwac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a co Aniu Ci dolega?
Ja dzisiaj sie lepiej czuje, wczoraj na bank cos mnie rozkladalo. Nie moglam wstac tak mnie glowa bolala i mdlilo i poty wychodzily ze mnie,ze masakra.
To ja mam tak dzis. Mdli mnie od śniadania, glowa taka ciezka czuje sie jak na kacu: szuszy mnie, niedobrze mi i jeszcze na zmiane zimno z uderzeniami goraca Chora bede jak nic. Pół dnia przelezalam i nic mi lepiej nie jest boje sie ze moja temp to objawy choroby poprostu goraczka -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:To ja mam tak dzis. Mdli mnie od śniadania, glowa taka ciezka czuje sie jak na kacu: szuszy mnie, niedobrze mi i jeszcze na zmiane zimno z uderzeniami goraca Chora bede jak nic. Pół dnia przelezalam i nic mi lepiej nie jest boje sie ze moja temp to objawy choroby poprostu goraczka
to ja mialam identycznie wczora!! Stad pewnie taka wysoka temperatura.
Dzisiaj lepiej czuje.Prawie,ze reka odjal. Jedynie glowa i roche prawy jajnik,ale pewnie glowa na zmiane pogody
Kochana to pod kocyk i pocic sie!AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:to ja mialam identycznie wczora!! Stad pewnie taka wysoka temperatura.
Dzisiaj lepiej czuje.Prawie,ze reka odjal. Jedynie glowa i roche prawy jajnik,ale pewnie glowa na zmiane pogody
Kochana to pod kocyk i pocic sie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:no o moich jajnikach to nie wspomnialam nawet bo juz mi sie nudzi pisac ciagle ze ja czuje jak nigdy. Czy to po tym ze w tym cyklu pilam dziurawca i wpierniczalalm po 1 tabletce oleju z wiesiolka? Miala ktoras z Was tak? Czujecie jaks roznice w cyklu kiedy to bralyscie?
nie pomoge w tym Aniu bo nie pije dziurawca i nie biore wiesiolka.
PS. tak apropo dzisiaj mamy identyczną temperaturęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 18:07
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:nie pomoge w tym ani bo nie pije dziurawca i nie biore wiesiolka.
PS. tak apropo dzisiaj mamy identyczną temperaturę
Ja lece lezez maz mi herbate poszedl zrobic ale czuje ze bede wymiotowac chyba... nie ma to jak grypa żołądkowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulian pa :*
Aniu to chyba czujemy sie wszystkie identycznie... rano mnie mdlilo ale zjadlam sniadanie i przeszlo, ziewam jak kot, piersi mnie bola, raz mi cieplo i sie rozbieram za chwile zimno wchodze pod koc a pod kocem za goraco i tak w kolko...
To na co mam smaka zwyczajnie mi nie smakuje...
Wczoraj tak sie cieszylam na krupnioki w Polski bo od roku ich nie jadlam i powiem tak zjadlam i mi nie smakowaly...
Nalesniki ktore przed chwila zrobilam wmusilam w siebie, byly dla mnie bez smaku a rodzince smakowaly bardzo.
I non stop cos pije... suszy mnie nieziemsko.
Ale za to podbrzusze odpuscilo i jajniki tez przestaly bolec.
Sluz mleczny wodnisty.
Nie chce sie nakrecac bo to moze byc PMS i tyle.