Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Paulian pa :*
Aniu to chyba czujemy sie wszystkie identycznie... rano mnie mdlilo ale zjadlam sniadanie i przeszlo, ziewam jak kot, piersi mnie bola, raz mi cieplo i sie rozbieram za chwile zimno wchodze pod koc a pod kocem za goraco i tak w kolko...
To na co mam smaka zwyczajnie mi nie smakuje...
Wczoraj tak sie cieszylam na krupnioki w Polski bo od roku ich nie jadlam i powiem tak zjadlam i mi nie smakowaly...
Nalesniki ktore przed chwila zrobilam wmusilam w siebie, byly dla mnie bez smaku a rodzince smakowaly bardzo.
I non stop cos pije... suszy mnie nieziemsko.
Ale za to podbrzusze odpuscilo i jajniki tez przestaly bolec.
Sluz mleczny wodnisty.
Nie chce sie nakrecac bo to moze byc PMS i tyle.
najgorsze,ze nasza psychika przyjmuje te wszystkie podejrzenia i objawy i to robi nadzieje. Probuje ja blokowac,ale nie da się tak w ogóle nie myślećnatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska to Nasza wspolna decyzja. Teraz sie bawimy bo bawimy ale specjalnie nie staramy o dzidzie. Dlatego caly czas powtarzam ze czekam na @
Aniu taaa jelitowka... chyba fasolowka
życzę jednak żeby fasolinka się pojawiła..napewno z miłości:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Paulian pa :*
Aniu to chyba czujemy sie wszystkie identycznie... rano mnie mdlilo ale zjadlam sniadanie i przeszlo, ziewam jak kot, piersi mnie bola, raz mi cieplo i sie rozbieram za chwile zimno wchodze pod koc a pod kocem za goraco i tak w kolko...
To na co mam smaka zwyczajnie mi nie smakuje...
Wczoraj tak sie cieszylam na krupnioki w Polski bo od roku ich nie jadlam i powiem tak zjadlam i mi nie smakowaly...
Nalesniki ktore przed chwila zrobilam wmusilam w siebie, byly dla mnie bez smaku a rodzince smakowaly bardzo.
I non stop cos pije... suszy mnie nieziemsko.
Ale za to podbrzusze odpuscilo i jajniki tez przestaly bolec.
Sluz mleczny wodnisty.
Nie chce sie nakrecac bo to moze byc PMS i tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, tak apropo pisałam dzisiaj do Kasi W- Czarnej
Pisała, że humor się poprawia, jest lepiej i jutro powinna wiedzieć, kiedy może wrócić do staranek. Wróci do nas tylko jeszcze nie wie kiedy:)
Dodała , że wciąż o nas myśli - ot taka miła wiadomość od Kasi:)natasza82, Cassie, Katha81, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ciesze sie ze u Czarnej sie poprawilo
Wrzucam te stronke jeszcze raz: http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true
Moze ktoras skorzysta
zerkne jeszcze raz:) tylko Cassie powiedz mi jak myslisz, jesli cykle mialam 31 dniowe i nagle od 2 miesiecy z 31 na 37 dniowe to jaka moge srednia wyliczyc np jesli chcialabym podac ilosc dni w tym kalkulatorze.
Przepraszam,ze Ci zawracam takim pytaniem. To skomplikowane,alemoze Ty cos doradzisz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 18:31
-
nick nieaktualny