Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypa Olka
Ewelinko jaki cykl jak bedzie fasolka
Miska kieliszek wina Ci nie zaszkodzi Zawsze mozesz przed wyjazdem zrobic Bete ale nie wiem ile sie czeka na wyniki bo w jednych laboratoriach tego samego dnia, innych 48godz.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:pa Olka
Ewelinko jaki cykl jak bedzie fasolka
Miska kieliszek wina Ci nie zaszkodzi Zawsze mozesz przed wyjazdem zrobic Bete ale nie wiem ile sie czeka na wyniki bo w jednych laboratoriach tego samego dnia, innych 48godz.
u mnie szybko. Jakbym stawila sie o 7 rano to mam wyniki tego samego dnia ok 21 online. Koszt 32zl.
Ale chyba zatestuje 20.01 rano. (Przypomnijcie zebym test kupila):)i najlepiej jaki doraadzacie z wlasnego doswiadczenia?
Jesli nie bedzie II kresek-trudno, zyje sie dalej:)
A jesli zdarzy sie cud i okresu nie dostalabym po powrocie to bedzie szok:)
I tak pic nie bede duzo bo mi nie dobrze po duzej ilosci alko, na winko sie skusze -moja znajoma tez ograniczyla wiec wydaje mi sie,ze bedzie ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:07
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Nie wiecie czy ból jajnika oznacza nadchodzącą owulację? Bo od kilku dni momentami trochę pobolewa mnie lewy jajnik i tak sie zastanawiam, że to pewnie przed owulacja tak się dzieje
mi to chyba przed i po owulacji bo mam do tej pory bole:) -
nick nieaktualnyMiska zaznacz sobie w notatkach ovuf KUP TEST
Ewelinko chyba jak kazda z nas boi sie rozczarowania
Pamietam czasy nie planowania dzieci i radoche jak tylko jedna kreska sie pojawiala. A teraz??? Niebo bym dala zeby te druga zobaczycnatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska zaznacz sobie w notatkach ovuf KUP TEST
Pamietam czasy nie planowania dzieci i radoche jak tylko jedna kreska sie pojawiala. A teraz??? Niebo bym dala zeby te druga zobaczyc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska zaznacz sobie w notatkach ovuf KUP TEST
Pamietam czasy nie planowania dzieci i radoche jak tylko jedna kreska sie pojawiala. A teraz??? Niebo bym dala zeby te druga zobaczyc -
Ewelina23 wrote:Oj dziewczynki dziekuje wam za wiare :*
Chciala bym bardzo zeby tak bylo . Zapewne niedlugo zrobie pierwszy test gora 11dpo bo bedzie mnie korcilo . Ale troszke sie boje rozczarowania
Spokojnie kochana napewno bedzie dobrze! Mam dobre przeczucia co do Ciebie!Ewelina23, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLista piękności starających się o maleństwo:* :
16.01 olka25
18.01 Ewelina23
19.01 Cassie
20.01 Jackie,Katha81,Miska0811
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
24.01 Anutka
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dbaMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Lista piękności starających się o maleństwo:* :
16.01 olka25
18.01 Ewelina23
19.01 Cassie
20.01 Jackie,Katha81,Miska0811
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
24.01 Anutka
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
dzięki Kochanie:*Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak właśnie sobie obliczyłam, że moja siostra musiała zajśc w ciąze na moim weselu (20 kwietnia) a tydzień później jak pojechaliśmy do nich do Belgii na komunie mojego chrześniaka , to miała coś w stylu grypy żołądkowej, albo zatrucia , mówiła, że w mconalds się zatruła:)tylko jadła to co chłopaki a im nic nie było, a to już musiała dzidzia dawać znać o swoim istnieniu:)
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny