Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
a jak by mi nie daj Boże coś wyszło to juz starania sobie moge odłożyć bo będzie latanie po lekarzach itp .. ze złym poziomem tarczycy ciężko jest zajść w ciąże słyszałam i donosić co mie przeraża...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 09:06
-
nick nieaktualnyKochana główka do góry :*
Mi wynik wyszedł ponad 3,400 , ale nie wolno się zamartwiać :* Tak jak mi któraś z dziewczyn mówiła z gorszymi problemami kobiety zachodziły w ciążę , a my z tarczycą sobie poradzimy :* Ja muszę iść żeby mi coś dali na zmniejszenie wyniku -
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Kochana główka do góry :*
Mi wynik wyszedł ponad 3,400 , ale nie wolno się zamartwiać :* Tak jak mi któraś z dziewczyn mówiła z gorszymi problemami kobiety zachodziły w ciążę , a my z tarczycą sobie poradzimy :* Ja muszę iść żeby mi coś dali na zmniejszenie wyniku
no taaakkk, ale juz tak ciężko jest zajść w ciąże i nie chciałabym żeby mi ją coś jeszcze dodatkowo utrudniało bo dla mnie te 4 m-ce starań to jak 10 lat.. masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia moja bliska przyjaciolka miala problemy z tarczyca i ma syna wiec to nie jest przesadzone. Glowa do gory
Wczoraj wieczorem myslalam ze zawalu w wc dostane... patrze a na papierze toaletowych krew i co sie okazalo opatrunek mi przeciekl i papier zakrwawil... Boli jak diabli, nic tym palcem zrobic nie moge. Mam nadzieje ze go dobrze zdezynfekowalam bo to jednak rozcielam o blache.
Myslalam ze twarda jestem, nastawialam sie caly czas na @
a tu klops... W poprzednim cyklu tez 10 dpo spadla mi temperatura, ptem sie podniosla w 11 a 12 itd stopniowo minimalnie w dol.
Nie mam juz nadziei.
A najgorsze ze teraz bedziemy musieli az do sierpnia uwazac zeby nie wpasc
Ale jem sobie kanapki uwaga - z Polskim salcesonem i musztarda normalnie bym tego palcem nie dotknela a tak mi smakuje ze szok -
Cassie wrote:Monia moja bliska przyjaciolka miala problemy z tarczyca i ma syna wiec to nie jest przesadzone. Glowa do gory
Wczoraj wieczorem myslalam ze zawalu w wc dostane... patrze a na papierze toaletowych krew i co sie okazalo opatrunek mi przeciekl i papier zakrwawil... Boli jak diabli, nic tym palcem zrobic nie moge. Mam nadzieje ze go dobrze zdezynfekowalam bo to jednak rozcielam o blache.
Myslalam ze twarda jestem, nastawialam sie caly czas na @
a tu klops... W poprzednim cyklu tez 10 dpo spadla mi temperatura, ptem sie podniosla w 11 a 12 itd stopniowo minimalnie w dol.
Nie mam juz nadziei.
A najgorsze ze teraz bedziemy musieli az do sierpnia uwazac zeby nie wpasc
Ale jem sobie kanapki uwaga - z Polskim salcesonem i musztarda normalnie bym tego palcem nie dotknela a tak mi smakuje ze szokCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:ja mam od tygodnia wodnisty ale w polaczeniu z kremowym. Jest on przejrzysty ale sie nie rozciaga. Jesli wodnisty przed owulacja to nie posiada 'dodatkow' i nie jest kremowy tylko przejrzysty.
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny