X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak by mi nie daj Boże coś wyszło to juz starania sobie moge odłożyć bo będzie latanie po lekarzach itp .. ze złym poziomem tarczycy ciężko jest zajść w ciąże słyszałam i donosić co mie przeraża...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 09:06

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Landrynka :*

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana główka do góry :*
    Mi wynik wyszedł ponad 3,400 , ale nie wolno się zamartwiać :* Tak jak mi któraś z dziewczyn mówiła z gorszymi problemami kobiety zachodziły w ciążę , a my z tarczycą sobie poradzimy :* Ja muszę iść żeby mi coś dali na zmniejszenie wyniku

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    dzięki Landrynka :*
    Nie ma za co Kochana :* Główka do góry będzie dobrze :* <3

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a jak by mi nie daj Boże coś wyszło to juz starania sobie moge odłożyć bo będzie latanie po lekarzach itp .. ze złym poziomem tarczycy ciężko jest zajść w ciąże słyszałam i donosić co mie przeraża...
    będzie dobrze zobaczysz :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Kochana główka do góry :*
    Mi wynik wyszedł ponad 3,400 , ale nie wolno się zamartwiać :* Tak jak mi któraś z dziewczyn mówiła z gorszymi problemami kobiety zachodziły w ciążę , a my z tarczycą sobie poradzimy :* Ja muszę iść żeby mi coś dali na zmniejszenie wyniku

no taaakkk, ale juz tak ciężko jest zajść w ciąże i nie chciałabym żeby mi ją coś jeszcze dodatkowo utrudniało bo dla mnie te 4 m-ce starań to jak 10 lat.. masakra

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem kochanie , my się dłużej staramy i też nam ciężko :* Nie możemy się poddawać :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia moja bliska przyjaciolka miala problemy z tarczyca i ma syna wiec to nie jest przesadzone. Glowa do gory :)

Wczoraj wieczorem myslalam ze zawalu w wc dostane... patrze a na papierze toaletowych krew i co sie okazalo opatrunek mi przeciekl i papier zakrwawil... Boli jak diabli, nic tym palcem zrobic nie moge. Mam nadzieje ze go dobrze zdezynfekowalam bo to jednak rozcielam o blache.

Myslalam ze twarda jestem, nastawialam sie caly czas na @
    a tu klops... W poprzednim cyklu tez 10 dpo spadla mi temperatura, ptem sie podniosla w 11 a 12 itd stopniowo minimalnie w dol.
    Nie mam juz nadziei.
    A najgorsze ze teraz bedziemy musieli az do sierpnia uwazac zeby nie wpasc :(
    Ale jem sobie kanapki uwaga - z Polskim salcesonem i musztarda ;) normalnie bym tego palcem nie dotknela a tak mi smakuje ze szok :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Monia moja bliska przyjaciolka miala problemy z tarczyca i ma syna wiec to nie jest przesadzone. Glowa do gory :)

Wczoraj wieczorem myslalam ze zawalu w wc dostane... patrze a na papierze toaletowych krew i co sie okazalo opatrunek mi przeciekl i papier zakrwawil... Boli jak diabli, nic tym palcem zrobic nie moge. Mam nadzieje ze go dobrze zdezynfekowalam bo to jednak rozcielam o blache.

Myslalam ze twarda jestem, nastawialam sie caly czas na @
    a tu klops... W poprzednim cyklu tez 10 dpo spadla mi temperatura, ptem sie podniosla w 11 a 12 itd stopniowo minimalnie w dol.
    Nie mam juz nadziei.
    A najgorsze ze teraz bedziemy musieli az do sierpnia uwazac zeby nie wpasc :(
    Ale jem sobie kanapki uwaga - z Polskim salcesonem i musztarda ;) normalnie bym tego palcem nie dotknela a tak mi smakuje ze szok :)
    A ja weszłam na tą stronkę i wpisłam początek twojej ost @:)wh tej tabelki to może być właśnie połączenie Ciebie z Fasolką. A jeżeli chodzi o naszą siłę to uważam , że i tak jesteśmy baardzo ale to baardzo silne! a chhyba każda z nas przed wredotą traci grunt pod nogami...

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi mi o tą stronkę , którą polecałaś:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Nataszko bylam na niej z samego rana ;)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakiej stronce mówicie ?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem mialam silne skurcze w podbrzuszu i strasznie mnie ciagnelo w dol. Wszystko sie wyjasni za kilka dni. Dziekuje za wsparcie :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    O jakiej stronce mówicie ?
    http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Wczoraj wieczorem mialam silne skurcze w podbrzuszu i strasznie mnie ciagnelo w dol. Wszystko sie wyjasni za kilka dni. Dziekuje za wsparcie :)
    widzisz póki co spokój się liczy:)

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie głowa do góry nie możesz się poddawać :* Kochana musisz wierzyć <3

Cassie lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam pytanie, jak wyglada śluz wodnisty, bo taka jakoś ciężko mi sobie wyobrazic i stwierdzić czy takowy posiadam?:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam od tygodnia wodnisty ale w polaczeniu z kremowym. Jest on przejrzysty ale sie nie rozciaga. Jesli wodnisty przed owulacja to nie posiada 'dodatkow' i nie jest kremowy tylko przejrzysty.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    ja mam od tygodnia wodnisty ale w polaczeniu z kremowym. Jest on przejrzysty ale sie nie rozciaga. Jesli wodnisty przed owulacja to nie posiada 'dodatkow' i nie jest kremowy tylko przejrzysty.
    o to ja taki dzisiaj u siebie zauważyłam :)myślałąm szczerze mówiąc że on musi być taki bardzo płynny:)

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolezanka mi podeslala film na porawe humoru :) lzy mi leca do oczu - zobaczcie prosze, nie pozalujecie od 1-:50 zaczyna sie super

http://www.youtube.com/watch?v=oCCTAdbPIo8

‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ