Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja musze kupic przed wyjazdem, ale w pt kupie,albo w sobote zeby czasem i mnie glupia mysl nie przyszla zeby zatestowac.
No a ty kochana w Zakopanym test mozesz soie kupic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no jak bym miala w domu to bym pewnie juz dawno zrobila . A tak to nie mam kupie wtedy kiedy bede miala testowac .
No a ty kochana w Zakopanym test mozesz soie kupic
no tak Kochana,ale nie chce zeby znajomi widzieli:)nie bede sie stresowac glupio, a takto u siebie w aptece kupie bo i tak bede na miescie, schowam i rano w poniedzialek sobie skocze do lazienkiCassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wlasnie mi przypomnialas ze nie mam ani jednego tampona w domu... musze sobie zapas zrobic.
mimo,ze nie lubie podpasek(bo kto w ogole lubi @) to tampona moze uzylam pare razy,ale mi ciezko sie przyzwyczaic, ciezko zawsze mi go umiejscowic i mi wychodzi:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Miska byliśmy na Nimfomance
Mierzyłam dziś temp. dwoma najpierw nowym wyszło najpierw 36,20 potem 36,22 za drugim razem a potem zmierzyłam jeszcze starym i wyszło 36,10 czemu tak ? i który pomiar wpisać . No i dodam że spadła mi bo wczoraj było 36,4
Dziewczyny podpaski są mega nie wygodne trzeba przyznaćCassie, Ewelina23, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej dziewczyny
Miska byliśmy na Nimfomance
Mierzyłam dziś temp. dwoma najpierw nowym wyszło najpierw 36,20 potem 36,22 za drugim razem a potem zmierzyłam jeszcze starym i wyszło 36,10 czemu tak ? i który pomiar wpisać . No i dodam że spadła mi bo wczoraj było 36,4
Dziewczyny podpaski są mega nie wygodne trzeba przyznać
i jak film? Szczerze obejrzalabym,ale sama..bo T napewno by ne zgodzil na taki:P