Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej dziewczyny
Miska byliśmy na Nimfomance
Mierzyłam dziś temp. dwoma najpierw nowym wyszło najpierw 36,20 potem 36,22 za drugim razem a potem zmierzyłam jeszcze starym i wyszło 36,10 czemu tak ? i który pomiar wpisać . No i dodam że spadła mi bo wczoraj było 36,4
Dziewczyny podpaski są mega nie wygodne trzeba przyznać -
nick nieaktualnyCo do filmu zdania są różne , ale nudnawy trochę i drastyczny jak ktoś takie lubi to niech zobaczy ale jednak szkoda pieniędzy na taki . Żałujemy że poszliśmy bo mogliśmy poczekać i obejrzeć na internecie a iść na jakiś inny no ale chociaż miło spędziliśmy wieczór . Taki beznadziejny to znów nie był ale czegoś innego się spodziewałam . Ciągle to robią praktycznie
A jeżeli chodzi o termometr to już sama nie wiem . Dlaczego taka różnica jest I czemu mam spadek chyba nic z tego znowu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Co do filmu zdania są różne , ale nudnawy trochę i drastyczny jak ktoś takie lubi to niech zobaczy ale jednak szkoda pieniędzy na taki . Żałujemy że poszliśmy bo mogliśmy poczekać i obejrzeć na internecie a iść na jakiś inny no ale chociaż miło spędziliśmy wieczór . Taki beznadziejny to znów nie był ale czegoś innego się spodziewałam . Ciągle to robią praktycznie
A jeżeli chodzi o termometr to już sama nie wiem . Dlaczego taka różnica jest I czemu mam spadek chyba nic z tego znowuMiska0811 lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:A ja dla odmiany nienawidze podpasek... Tylko i wylczanie tampony lata wprawy
hehe ja też tylko tampony a używam od od 2 lat musiałam sie nauczyc aplikacji bo @ przypałentał sie na samo weselicho mojeCassie lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dziewczyny ja to już osiwieje
Wczoraj mi poszła w górę a dziś spadła
Ja też nie umiałam wkładać tamponów i bałam się za pierwszy razem jak to zrobić hihiMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska wez jednego i go rozbierz na czesci pierwsze - zobaczysz ze sznureczek si nie urwie Uzywam od szkoly sredniej tamponow w kazdym cyklu - sznurek mi sie ani raz nie urwal.
Landrynka zerknij na moj wykres w okolice owulkiMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a ja sie boje,ze jak go wloze to nie wyjme, ze mi sie sznureczek urwie:P
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska wez jednego i go rozbierz na czesci pierwsze - zobaczysz ze sznureczek si nie urwie Uzywam od szkoly sredniej tamponow w kazdym cyklu - sznurek mi sie ani raz nie urwal.
Landrynka zerknij na moj wykres w okolice owulki
pewnie sie nie urwie:) ale ja mam bujną wyobraźnię dziewczynki:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny