Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:wpadam na chwile zobaczyc co u was a tu jak zwykle dużo stron do nadrabiania ale bede czytać później bo mam mase roboty
kuźwa własnie sie dowiedziałam że bratowa zaczeła krwawić a jest w 4 miesiącu ciązy, tak sie boje zeby wszystko było w porzadku z dzieckiem bo już za duzo nieszczesć nas ostatnio spotyka
O ktorej konczys prace ??
Oj to nie dobrze daj znac co z bratowa jak bedziesz wiecej wiedziala Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze
Milego dnia
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:wpadam na chwile zobaczyc co u was a tu jak zwykle dużo stron do nadrabiania ale bede czytać później bo mam mase roboty
kuźwa własnie sie dowiedziałam że bratowa zaczeła krwawić a jest w 4 miesiącu ciązy, tak sie boje zeby wszystko było w porzadku z dzieckiem bo już za duzo nieszczesć nas ostatnio spotyka
Kochana mam nadzieje,ze bedzie dobrze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Ewelinko a Ty u siostry nadal?
Ale sie ciesze moja siostrzenica caly czas siedzi kolo mnie i pyta co robie .
A siostrzeniec jest w szkole .
Pogoda straszna jest nawet na spacer nie mozna isc -
Ewelina23 wrote:Czesc kochana
O ktorej konczys prace ??
Oj to nie dobrze daj znac co z bratowa jak bedziesz wiecej wiedziala Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze
Milego dnia
tak w ogóle to czesc
O 16 kończe także jeszcze mniej jak 4 godziny
Jak bede coś wiedziała dam znać, póki co mieli chyba jechać do szpitala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Nio . Zostaje do soboty . W Piatek Piotrek przyjedzie bo siostra robi urodziny w piatek
Ale sie ciesze moja siostrzenica caly czas siedzi kolo mnie i pyta co robie .
A siostrzeniec jest w szkole .
Pogoda straszna jest nawet na spacer nie mozna isc
no to fajnie Kochana,ze sie nie nudzisz:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A jak tam kochana u Ciebie ?? Jak sie czujesz ??
a tak sobie. Nic mi sie kompletnie nie chce. Nawet wychodzic mi sie nigdzie nie chce. Pod kocem bym tylko lezala... jutro wychodze popoludniu na zakupy wiec moze sie psychicznie odstresuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 12:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a tak sobie. Nic mi sie kompletnie nie chce. Nawet wychodzic mi sie nigdzie nie chce. Pod kocem bym tylko lezala... jutro wychodze popoludniu na zakupy wiec moze sie psychicznie odstresuje:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a u Ciebie Cassie sprawdza się coś?
Kochana ja na 100&% do soboty okres dostane
A to ze cycole bola i pobrzusze to jak co miesiac... jedynie suszy mnie jak konia po westernie i to u mnie cos nowego bo normlanie powyzej 1L napojow w ciagu dnia nie jestem w stanie wypic.natasza82 lubi tę wiadomość