Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Kochana ja na 100&% do soboty okres dostane
A to ze cycole bola i pobrzusze to jak co miesiac... jedynie suszy mnie jak konia po westernie i to u mnie cos nowego bo normlanie powyzej 1L napojow w ciagu dnia nie jestem w stanie wypic.
to jednak cos w tym jest...gdyby bylo to 100proc objawem ciazy to byloby nas juz zielonych kropek 3:)
nie trac nadziei:* wczoraj tez mowilas,ze bedzie pewnie spadek-a zaskoczylo:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co..może to chore...ale naprawde OF staje sie byc uzalezniajace... :)i chyba bardziej Wy. No zeby wstac i pierwsza mysl to OF - no sorry:P:P
chyba czas sie leczyc, hihih;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 12:41
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:wiecie co..może to chore...ale naprawde OF staje sie byc uzalezniajace... :)i chyba bardziej Wy. No zeby wstac i pierwsza mysl to OF - no sorry:P:P
chyba czas sie leczyc, hihih;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Moj Tomek juz nic nie mowi, juz siedzi cicho i tylko patrzy...a mi przy nim az glupio juz:)
Z pracy przychodze ovu .
wstaje pierwsze co ovu .
Wolna chwila ovu .
Piotrek jak widzi ze ovu odpalone to kiwa glowa i papy strzelaMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny