Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzy sznureczk może się zerwać podczas wyjmowania tamponu?
Jest to bardzo mało prawdopodobne! Ale jeśli rzeczywiście sznureczek miałby się zerwać, zazwyczaj łatwo wyjąć tampon palcami.
Umyj ręce i przykucnij, lub przyjmij pozycję jak podczas zakładania tamponu, żeby usunąć tampon. Jeśli naprawdę nie możesz tego zrobić sama, jak najszybciej idź do lekarza, zdecydowanie tego samego dnia.Landrynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czy sznureczk może się zerwać podczas wyjmowania tamponu?
Jest to bardzo mało prawdopodobne! Ale jeśli rzeczywiście sznureczek miałby się zerwać, zazwyczaj łatwo wyjąć tampon palcami.
Umyj ręce i przykucnij, lub przyjmij pozycję jak podczas zakładania tamponu, żeby usunąć tampon. Jeśli naprawdę nie możesz tego zrobić sama, jak najszybciej idź do lekarza, zdecydowanie tego samego dnia.
kiedys cos o tym słyszałam:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska wez jednego i go rozbierz na czesci pierwsze - zobaczysz ze sznureczek si nie urwie Uzywam od szkoly sredniej tamponow w kazdym cyklu - sznurek mi sie ani raz nie urwal.
Landrynka zerknij na moj wykres w okolice owulki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czy sznureczk może się zerwać podczas wyjmowania tamponu?
Umyj ręce i przykucnij, lub przyjmij pozycję jak podczas zakładania tamponu, żeby usunąć tampon. Jeśli naprawdę nie możesz tego zrobić sama, jak najszybciej idź do lekarza, zdecydowanie tego samego dnia.
Pewnie tak to jest zrobione żeby się nie urwałEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wpadam na chwile zobaczyc co u was a tu jak zwykle dużo stron do nadrabiania ale bede czytać później bo mam mase roboty
kuźwa własnie sie dowiedziałam że bratowa zaczeła krwawić a jest w 4 miesiącu ciązy, tak sie boje zeby wszystko było w porzadku z dzieckiem bo już za duzo nieszczesć nas ostatnio spotyka