Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:pobawilam sie troche z siostrzenica jak powiedzialam jej ze ide sie położyć to mowi do mnie tak . Ciocia co sie stalo nie chcesz juz ze mna sie bawic ??
Jak powiedziałam jej ze glowa mnie boli i poleze chwile i pozniej wrocimy do zabawy wziela mnie zareke i zaprowadzila na kanape i lezy kolo mnie :d
A jak u Ciebie kochana ?
słodka:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a u mmnie dzis bez zmian od rana Ewelinko:)tylko troszkę nudnawo,najchetniej poszlabym spac i wstala rano. Ale jutro biorę za porządki więc będzie zajęcie:) dzięki że pytasz:*******
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja mam nadzieje ze jak wroce do domu ze rozpoznam dom i nie bede musiala sprzatac . Bo zawsze jak wracalam to piotrek sprzatal i byb blysk . Nie zapeszam zebym sie nie rozczarowala
napewno posprzata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 16:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet ksiazki nie otwarlam, na sam widok literek zaczelam ziewac...
Zrobilam sobie gorace cappucino.
Ps. odruch wymiotny zaliczony... Miska narobila mi rano smaka na kefir, mialam Kalinke w lodowce jedek lyk i myslalam ze zwymiotuje... Przed @ tez mam takie akcje wiec to zadna objawa fasolinki -
nick nieaktualnyCassie wrote:Nawet ksiazki nie otwarlam, na sam widok literek zaczelam ziewac...
Zrobilam sobie gorace cappucino.
Ps. odruch wymiotny zaliczony... Miska narobila mi rano smaka na kefir, mialam Kalinke w lodowce jedek lyk i myslalam ze zwymiotuje... Przed @ tez mam takie akcje wiec to zadna objawa fasolinki
ja mysle ze to fasolEwelina23, Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Jackie w poprzednim cyklu na kilka dni przed @ cofnelo mi sie na ulicy jak maly wszedl w pieskowe brudy i musilam mu buty czyscic.
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Moniu jaki ten termometr sobie kupiłaś ? I normalnie podczas cyklu zmieniłaś ?
U mnie dobrze , dziś mam nadal wodnisty śluz ale nie rozciąga się bardzo . DO tego szyjka jest wysoko i otwarta a jak u cb>?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 17:47
-
nick nieaktualny