Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika (Karmelek) ja tez pauzuję cały styczeń
Po pierwsze chorzy jesteśmy a po drugie od lutego moze lekarz da mi jakąś kurację hormonalną na te moje "przypadłości" O ile wyniki będą jako tako.
Ale w lutym damy czadu:)karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Miśka kiedy testujesz? bo wykres masz piękny ja bym już chyba nie wytrzymała
Mam nadzieję że w lutym się uda
poza tym muszę się zacząć szykować do roboty a tak mi się nie chce
testuje 20-ale jeśli by coś wyszło to mam wątpliwości czy czasemnie za wcześnie. Niby OF wyznaczylo dzien @ na 19.01
Milej pracy:) -
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Dziewczynki możecie spojrzec na moj wykres i powiedziec mi dlaczego OF zaznaczylo moja owulacje linia przerywana? Przeciez wszystko wskazywalo ze wtedy wystapila. sama tez stawiałam na to ze wtedy była...
Ezia, moze dlatego ze ignorowalas jedna tempke. -
watpie, bo odznaczylam "ignoruj"zeby sprawdzic czy to to o czym mowisz. Tego dnia mierzylam dwa razy temp i tu dziewczynki radzily zeby ta pierwsza wpisac o innej godzinie (9.00) niz zwykle (10.00) i wszystko sie poknietało;/ a wszystko za sprawa dwoch łyków wody i godzinnej drzemki, bo twierdziły ze to mogło zmienic temp. Wkurzona jestem strasznie bo JEDNA mała zmiana a wszystko zmieniło:( w dodatku nie wiem czy OF dobrze wyznaczylo owu bo dzien PO rzekomej owulacji miałam spore bole brzucha wiec raczej dzien pozniej mialam owulacje...
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, ja będę musiała opuścić dwie temperaturki (sobota i niedziela), nie będę w stanie mierzyć o stałej godzinie i snu nie będzie tyle. A to akurat zahaczy o początek dni płodnych wyznaczonych przez Ovuf
Mam pytanko, można dołączyć do Waszej grupy na fb? Jeśli tak to w jaki sposób?Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika85 wrote:Hej Dziewczyny, ja będę musiała opuścić dwie temperaturki (sobota i niedziela), nie będę w stanie mierzyć o stałej godzinie i snu nie będzie tyle. A to akurat zahaczy o początek dni płodnych wyznaczonych przez Ovuf
Mam pytanko, można dołączyć do Waszej grupy na fb? Jeśli tak to w jaki sposób?
musiałabyś Kochana dolaczyc do znajomych na fb, wtedy Cassie dodalaby do grupy;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:dobra koniec żartów!
Idę do pracy!
Miłego dnia dziewczynki :*
Ezia ja się na tym nie znam bo nie mierzę temperatury więc nie pomogę..
Miśka ja to bym pewnie już testowała ale na spokojnie będzie pozytyw!
Milego Kochana.
Co do testu,okazę się na dniach... nie chce byc za pewna:)a raczej powiem Wa szczerze, ze nastawilam sie na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 12:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:a gdzie wyruszasz?Miska ja to się tylko twoim wykresem pocieszam:-)
Potem z Połówką na zakupy wybieramy, musimy pare rzeczy kupic na wyjazdCassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny