Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypoza tym nie mam zadnych wiekszych objawow a bole jajnika i podbrzusza to i przed @ mialam.... dzisiaj od godziny mecy mnie jedynie bulgotanie n a dole w brzuchu:P sama sie do siebie smieje bo to dziwne uczucie,jakby ktos bawil sie slomka do picia....te babelki-wiecie? a slychac tez niesamowicie i tak co jakis czas.
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:poza tym nie mam zadnych wiekszych objawow a bole jajnika i podbrzusza to i przed @ mialam.... dzisiaj od godziny mecy mnie jedynie bulgotanie n a dole w brzuchu:P sama sie do siebie smieje bo to dziwne uczucie,jakby ktos bawil sie slomka do picia....te babelki-wiecie? a slychac tez niesamowicie i tak co jakis czas.
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Hej nie zdarze poczytac wszystkiego chcialam Wam tylko powiedziec ze na spontana jedziemy dzisiaj do Zakopanego na narty !
myslcie o mnie Olka25 i Cassie 3mam kciuki za testowania caluje
a my bedziemy od niedzieli:)
super,ze jedziecie. odstresujecie się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane ? CO tam u Was słychać ? Jak testujące ? Nie dam rady nadrobić bo brzusio mnie boli ale postaram się potem
Byłam dziś na oczyszczaniu twarzy u kosmetyczki Miły zabieg hihi , trochę się zajęłam czymś innym . Dziś temp. według starego temp. wzrosła o 3 bo miałam 36,3 dziś a według nowego raz 36,22 a potem 36 ,11 -
dziewczyny jakos dziwnie u mnie bo patrzcie... zmierzyłAM dzis tym nowym termometrem temp rano i zasnęłam. ale sprawdziłam pomiar rano bo mam taka opcje ze jak załącze to mi sie wyświetla ostatnia zmierzona temp. i wypisało 37. Jestem w szoku bo w życiu takiej temp wysokiej pierwszego dnia po okresie ie miałam. czy jak od jutra zaczne mierzyc to chyba nie będzie za póżno nie... jestem dzis w 7 dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny