Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:hej:) a moze ktos tutaj odpowie, jakie testy z czuloscia 10?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 12:10
-
Alez ten watek popularny
Czlowiek sie cieszy, ze trafia do grupy osob z podobnymi odczuciami, problemami, oferujacymi wzajemne wsparcie, a zostaje .... olany!
Dolacze sie do Was
Przede wszystkim witam!
Miska0811 co do testow o czulosci 10 to sa rozne opinie. Ja kupilam na ebay i niestety byly jakies felerne. Kreski wychodzily jak chcialy, czasami zadnanie wyszla. Wydaje mi sie, ze to w duzej mierze zalezy od producenta. Niestety nie pamietam nazwy tych moich.
Ezia, ja tez od poczatku mierzylam tylko jednym termometrem (rteciowym).
Moze ta roznica u Ciebie wynika z uplywu czasu? Moze temp. zdazyla sie podniesc /obnizyc? A moze termometr elektroniczny jest niedokladny? Ja jeden elektroniczny wywalilam, bo mimo, ze syn mial goraczke, to on zawsze pokazywal max. okolo 37*C 8 (a rteciowy 38, . Elektronicznym za bardzo nie ufam, chyba, ze sa naprawde sprawdzone.
@Ewelina23, Landrynka, Miska0811, XxMoniaxX, natasza82, Kasiula09, kamicia, Ezia90 milego dnia dla Was!!Ezia90, Kasiula09, Jackie lubią tę wiadomość
-
marinareczka wrote:Alez ten watek popularny
Czlowiek sie cieszy, ze trafia do grupy osob z podobnymi odczuciami, problemami, oferujacymi wzajemne wsparcie, a zostaje .... olany!
Dolacze sie do Was
Przede wszystkim witam!
Miska0811 co do testow o czulosci 10 to sa rozne opinie. Ja kupilam na ebay i niestety byly jakies felerne. Kreski wychodzily jak chcialy, czasami zadnanie wyszla. Wydaje mi sie, ze to w duzej mierze zalezy od producenta. Niestety nie pamietam nazwy tych moich.
Ezia, ja tez od poczatku mierzylam tylko jednym termometrem (rteciowym).
Moze ta roznica u Ciebie wynika z uplywu czasu? Moze temp. zdazyla sie podniesc /obnizyc? A moze termometr elektroniczny jest niedokladny? Ja jeden elektroniczny wywalilam, bo mimo, ze syn mial goraczke, to on zawsze pokazywal max. okolo 37*C 8 (a rteciowy 38, . Elektronicznym za bardzo nie ufam, chyba, ze sa naprawde sprawdzone.
@Ewelina23, Landrynka, Miska0811, XxMoniaxX, natasza82, Kasiula09, kamicia, Ezia90 milego dnia dla Was!!
Witaj wsród olanych fajnie że doszła do nas nowa osóbka zapraszamy -
nick nieaktualny
-
Miska0811 , jak ma wyjsc pozytyw to i tak wyjdzie Czasami tylko test trzeba zrobic 2 dni pozniej:) Najczesciej w dniu spodziewanej miesiaczki wystarczy.
Ja juz wykorzystalam wszystkie jakie mialam i teraz tylko wierze w brak okresu. Chyba, ze wczesniej bede miala badanie krwi, tak jak np. teraz, w cyklu stymulowanym. Od dzis biore progesteron, wiec raczej zadnych obajawow u siebie az do dnia badania nie zaobserwuje. Pozostaje mi czekac do 30 stycznia. Zapewne bedzie to nerwowe czekanie... choc szanse niewielkie, bo lewy jajowod musialby przechwycic jajeczko z prawego jajnika.
-
marinareczka ja wlasnie tez nie ufam elektronicznym, ale z ciekawosci sprawdzilam temperature, ale zaraz po tym jak zmierzyłam rteciowym, wiec to kwestia kilku sekund wiec nie moglo sie nic w tym czasie podniesc. Widocznie wina elektrycznego, ze cos nawala
-
wg mnie.. jak temp pójdzie w góre to może ci przesunąc na 18 dc albo całkiem zmiei termin jak np teraz pójdzie w dól a potem agresywniej w góre będzie miał więcej objawów wskazujacych na owulke to zmieni ci termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 13:16