Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia miałam cykl 50-dniowy dlatego bardzo się cieszę
Czas pokaże kiedy będę mogła zostać mamą. Udało się w końcu rozpocząć cykl, w poniedziałek na badania jadę i zobaczymy co z nich wyjdzie. Będę mogła zobaczyć jakie mamy szanse czy faktycznie mam PCO i jakie będzie można podjąć kroki by zajść w ciążę. No i nowy cykl i nowe szanse - więc się cieszę -
Kochane zadam może troche głupie pytanie, ale ktore mnie bardzo nurtuje. Dopiero od niedawna ucze sie badac szyjke macicy ale mam z tym problem. No bo tak: jak radzi OF należy włozyc środkowy palec do pochwy i sprawdzic jej miekkosc, wysokosc, otwartosc. No ALE szyjka macicy to przeciez nie to samo co pochwa! Wystarczy wstukac w google w grafike i dokladnie widac, że szyjka jest nad pochwa wiec co ja mam oceniac ja sie pytam? przeciez nie mam az takiego długiego palca No i nie umiem
-
Chanela wrote:Monia miałam cykl 50-dniowy dlatego bardzo się cieszę
Czas pokaże kiedy będę mogła zostać mamą. Udało się w końcu rozpocząć cykl, w poniedziałek na badania jadę i zobaczymy co z nich wyjdzie. Będę mogła zobaczyć jakie mamy szanse czy faktycznie mam PCO i jakie będzie można podjąć kroki by zajść w ciążę. No i nowy cykl i nowe szanse - więc się cieszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny