Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:wg mnie.. jak temp pójdzie w góre to może ci przesunąc na 18 dc albo całkiem zmiei termin jak np teraz pójdzie w dól a potem agresywniej w góre będzie miał więcej objawów wskazujacych na owulke to zmieni ci termin
No bo mi sie własnie wydaje ze narazie jest dobrze i mam nadzieje ze nie zmieni sie temp bo wlasnie 17dc mialam ostatni i najmocniejszy bol owulacyjny wiec nie powinno juz przesuwac.. -
może tak być że masz po prostu płytki wykres temp i nie masz jakiegoś drastycznego wzrostu temp. (tak jak np ja. ) ale masz wzrost o 0,2 st C i jak jeszcze miałas do tego bóle owulacyjne to możesz raczej być pewna że wystąpiła owulacja u Ciebie. a który cykl sie starasz ? trzymam kciuki i życze szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marinareczka wrote:Ezia90, wykres poki co fajny
Powiedz mi,jak stosujesz olej z wiesiolka? U mnie pustynne susze, wiec chyba wyprobuje
Skarbie od dnia zakoczenia miesiaczki( bo wtedy dopiero kupiłam) do owulacji brałam olej z wiesiołka 3 x 1 mimo ze pisało zeby brac 3x2. W kapsułkach firmy GAL. Szczerze zauważyłam róznice:) Nie jakas ogromna ale efekty widac. Do tego trzeba pic duzo wody -
Ezia90, dzieki za info. Zapytam w aptece co jest tu u mnie dostepne. Moze tez dostane jakies kapsulki
Edit:
Znalazlam w dm cos takiego: http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/266192/data/bild-das-gesunde-nachtkerzenoel-kapseln-data.png?v=1363857499000
Czy dodatek witamin B6 i E nie przeszkodzi?
mmmargi24, Sylvka WitajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 18:34
-
Wiecie co, chyba juz czuje sie omamiona przez ten progesteron.
Jezeli tak bedzie przez cale 14 dni, to chyba uda mi sie bez stresu doczekac do testu ♥
Jak mija Wam wieczor?
Kiedy testujecie? Czy moze ktos nie testuje i czeka poprostu az @ zaginie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 18:29
-
nick nieaktualny