Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Mimo ze widze ze sa inne dziewczyny tylko Ty misia sie przywitalas no coz
jak testowanko Cassie i Olki ?
Kochana my jestesmy tez na fb,mialas do nas dolaczyc? A ja tutaj tez zerkam od czasu do czasu:) Ola dostala @, Cassie testuje chyba niedługo:)natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:hej Misia:*
stanowczo za krotko maz mial cos do zalatwienia nie daleko wiec przy okazji skorzystalismy na narty wypad krotko jak dla mnie ....
myslalam,ze na dluzej:) my jedziemy jutro o 3 w nocy. Tylko,ze dluzszy wyjazd bo urlopowy na 7 dni:)natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChanela wrote:hej Jackie ale Ci fajnie pojeździłaś trochę? Ja chętnie też bym poszusowała
hej Chanelka :**
no troche ale to zdecydowanie za krotko bo tylko kilka godzin bylismy w samym zakopcu i dzisiaj byl powrot bo do gina
fajnie tak przy okazji meza interesow wpasc do Zakopca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:cassie miala dzisiaj
przypomnialo mi sie,ze testowala... Glowa mi dzis peka i umknelo mi. Wczraj testowala z Ewelinka i negatywy. Ale za wczesnie raczej robily no i nie z porannego moczu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 21:38
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanela wrote:zazdroszczę wam tego Zakopanego. Ale może gdybym porozmawiała z mężem to coś by wykombinował i na kilka dni może by nam się udało wyskoczyć. W końcu dobrze by nam to zrobiło.
namów męża...taka odskocznia dobrze zrobi..
ja się obawiam bo @ mam dostać na sam pobyt więc troszkę lipa,ale najważiejsze ze stad sie wyrwiemy na troche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Miśka super sprawa, polecam. Wiadomo że na początku poobijany tyłek ale potem ile frajdy No i też początkowo robisz za ratrak na stoku ale z każdym zjazdem idzie już coraz lepiej. Ja od zeszłego sezonu oswajam się z parapetem
z tym poobijanym tylkiem mnie przestraszylas...hihi:) zartuje, no zobaczymy czy narciarz ze mnie bedzie:) -
nick nieaktualnyChanela wrote:Miśka super sprawa, polecam. Wiadomo że na początku poobijany tyłek ale potem ile frajdy No i też początkowo robisz za ratrak na stoku ale z każdym zjazdem idzie już coraz lepiej. Ja od zeszłego sezonu oswajam się z parapetem
hehe mnie to pupa boli bo dziecko wpadlo na mnie i glebe zaliczylamnatasza82 lubi tę wiadomość