X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hej Jackie:) co słychac? Jak w Zakopanem?

hej Misia:*
    stanowczo za krotko maz mial cos do zalatwienia nie daleko wiec przy okazji skorzystalismy na narty wypad krotko jak dla mnie ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo ze widze ze sa inne dziewczyny tylko Ty misia sie przywitalas no coz ;D

jak testowanko Cassie i Olki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Mimo ze widze ze sa inne dziewczyny tylko Ty misia sie przywitalas no coz ;D

jak testowanko Cassie i Olki ?

Kochana my jestesmy tez na fb,mialas do nas dolaczyc? A ja tutaj tez zerkam od czasu do czasu:) Ola dostala @, Cassie testuje chyba niedługo:)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hej Misia:*
    stanowczo za krotko maz mial cos do zalatwienia nie daleko wiec przy okazji skorzystalismy na narty wypad krotko jak dla mnie ....

myslalam,ze na dluzej:) my jedziemy jutro o 3 w nocy. Tylko,ze dluzszy wyjazd bo urlopowy na 7 dni:)

• Chanela Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Jackie :) ale Ci fajnie pojeździłaś trochę? Ja chętnie też bym poszusowała

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:

hej Chanela:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:

hej Chanelka :**
    no troche ale to zdecydowanie za krotko bo tylko kilka godzin bylismy w samym zakopcu i dzisiaj byl powrot bo do gina ;D
    fajnie tak przy okazji meza interesow wpasc do Zakopca ;D

• Chanela Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka a wy też narciarze?

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Miśka a wy też narciarze?

Chanela moj T jezdzi:) ja bede dopiero....uczyc:P jesli mi co kolwiek wyjdzie:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochana my jestesmy tez na fb,mialas do nas dolaczyc? A ja tutaj tez zerkam od czasu do czasu:) Ola dostala @, Cassie testuje chyba niedługo:)

cassie miala dzisiaj ;D

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszczę wam tego Zakopanego. Ale może gdybym porozmawiała z mężem to coś by wykombinował i na kilka dni może by nam się udało wyskoczyć. W końcu dobrze by nam to zrobiło.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hej Chanelka :**
    no troche ale to zdecydowanie za krotko bo tylko kilka godzin bylismy w samym zakopcu i dzisiaj byl powrot bo do gina ;D
    fajnie tak przy okazji meza interesow wpasc do Zakopca ;D

co u gina??a raczej jak Ty po wizycie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    cassie miala dzisiaj ;D

przypomnialo mi sie,ze testowala... Glowa mi dzis peka i umknelo mi. Wczraj testowala z Ewelinka i negatywy. Ale za wczesnie raczej robily no i nie z porannego moczu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 21:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    zazdroszczę wam tego Zakopanego. Ale może gdybym porozmawiała z mężem to coś by wykombinował i na kilka dni może by nam się udało wyskoczyć. W końcu dobrze by nam to zrobiło.

namów męża...taka odskocznia dobrze zrobi..
    ja się obawiam bo @ mam dostać na sam pobyt więc troszkę lipa,ale najważiejsze ze stad sie wyrwiemy na troche

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka super sprawa, polecam. Wiadomo że na początku poobijany tyłek ale potem ile frajdy :) No i też początkowo robisz za ratrak na stoku ale z każdym zjazdem idzie już coraz lepiej. Ja od zeszłego sezonu oswajam się z parapetem :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    co u gina??a raczej jak Ty po wizycie?

Miska masz wiadomosc priv ode mnie ;p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    przypomnialo mi sie,ze testowala... Glowa mi dzis peka i umknelo mi. Wczraj testowala z Ewelinka i negatywy. Ale za wczesnie raczej robily no i nie z porannego moczu:)

slabiutko :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Miśka super sprawa, polecam. Wiadomo że na początku poobijany tyłek ale potem ile frajdy :) No i też początkowo robisz za ratrak na stoku ale z każdym zjazdem idzie już coraz lepiej. Ja od zeszłego sezonu oswajam się z parapetem :)

z tym poobijanym tylkiem mnie przestraszylas...hihi:) zartuje, no zobaczymy czy narciarz ze mnie bedzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:

hehe mnie to pupa boli bo dziecko wpadlo na mnie i glebe zaliczylam ;D

• Chanela Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka to jak się obawiasz to poduszkę na tyłek i do przodu ;)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ