Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka, zastanawiam się, czy próbując zajść w ciążę kochacie się z partnerami 2 razy na dzień przez parę dni (dni płodne) czy stawiacie na obliczenia i jeden raz a "porządnie"
pozdrawiam -
asioczek86 wrote:hejka, zastanawiam się, czy próbując zajść w ciążę kochacie się z partnerami 2 razy na dzień przez parę dni (dni płodne) czy stawiacie na obliczenia i jeden raz a "porządnie"
pozdrawiam
-
przez ostatnie 2 cykle byłam przybita, koniecznie chciałam być w ciązy. teraz jest mi lepiej. już jutro powinnam mieć dni płodne i będę brać to na luzie. problem w tym,że mam problemy ze śluzem i brak śluzu płodnego. mam nadzieje że żel conceive plus pomoże. mój gin jest beznadziejny i mnie przybił ostatnio. powiedział,że nie mam śluzu, bo organizm się starzeje i jeśli chce coś na to brać to mogę ale on nic nie poleca
-
asioczek86 wrote:przez ostatnie 2 cykle byłam przybita, koniecznie chciałam być w ciązy. teraz jest mi lepiej. już jutro powinnam mieć dni płodne i będę brać to na luzie. problem w tym,że mam problemy ze śluzem i brak śluzu płodnego. mam nadzieje że żel conceive plus pomoże. mój gin jest beznadziejny i mnie przybił ostatnio. powiedział,że nie mam śluzu, bo organizm się starzeje i jeśli chce coś na to brać to mogę ale on nic nie poleca
A TEN ŻEL PODOBNO DZIAŁA CUDA NIE STOSOWAŁAM, ALE WIEM CO DZIEWCZYNA NA OWU TUTAJ PISAŁY