Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
niekoniecznie. mój ostatni cykl okazał się bezowulacyjny po potwierdzeniu przez lekarza a wykres i objawy miałam bardzo książkowe z cyklem owulacyjnym.
dopiero w tym miesiącu miałam pierwszą potwierdzoną monitoringiem owulację -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim!
Wynik bety negatywny Teraz pozostaje nam czekac na wyniki marcowej stymulacji.
Niby nie jest mi smutno, bo sie spodziewalam, ale i tak plakac sie chce. Jak przyjdzie @, to mam zadzwonic do kliniki i zrobic nowy termin na badania.
Ten caly proces stymulacji 'trwa' niestety az 8 tygodni. Podczas pierwszego miesiaca sa badania, a w trakcie juz nastepnej @ przepisywane sa potrzebne leki. Szkoda, myslalam, ze na moje urodziny juz mogloby cos byc.
Dzis dziewczyny robie sobie caaaly dzien lozkowego senasu serialowego. Nalezy mi sie:P
A co u Was slychac? -
marinareczka wrote:Dzien dobry wszystkim!
Wynik bety negatywny Teraz pozostaje nam czekac na wyniki marcowej stymulacji.
Niby nie jest mi smutno, bo sie spodziewalam, ale i tak plakac sie chce. Jak przyjdzie @, to mam zadzwonic do kliniki i zrobic nowy termin na badania.
Ten caly proces stymulacji 'trwa' niestety az 8 tygodni. Podczas pierwszego miesiaca sa badania, a w trakcie juz nastepnej @ przepisywane sa potrzebne leki. Szkoda, myslalam, ze na moje urodziny juz mogloby cos byc.
Dzis dziewczyny robie sobie caaaly dzien lozkowego senasu serialowego. Nalezy mi sie:P
A co u Was slychac?
choć staram sie krócej niż Ty psychicznie mam dosyc tak jak Ty.. ale nie możemy sie poddać.. dlaczego niby akurat my nie mogłybyśmy być mamami ? UDA SIE I NAM ...!!!!!!!!marinareczka lubi tę wiadomość
-
Dzieki Monia za slowa otuchy.
Najgorzej chyba obrywa wlasnie psyichika, nie?
Musi sie udac, wiem, ze musi. Tylko czlowiek, to takie stworzenie w goracej wodzie kapane i chcialby juz.
Jak bym chciala zaprogramowac swoj mozg na myslenie o czyms innym.
Myslalam,nawet zeby zajac sie czyms tworczym, co by pomoglo odwrocic moja uwage. Chyba powroce do wikliny papierowej...
Monia, jak dlugo sie starasz? -
Cześć dziewczyny, głowy do góry.
Musi być dobrze:)
Ja też mam chwilę załamania.
Właściwie ostatnio ich coraz więcej...Sama nie wiem już co robić teraz to czekanie może okazać się wiecznością.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
XxMoniaXx wrote:ja sie staram dokładnie tyle ile mam po ślubie a pasku czyli przeszło 5 miesięcy. Tak masz racje z psychiką jest najgorzej... chcesz ie myślec a i tak mimo woli myślisz...
My też staramy się tyle co od ślubu:) Zaczął się 9 cykl...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]